Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ayy ben bi off çeksem karşıki dağlar yıkılırkaydirigubbakcemile3 benim görümcemde çok cadı aramızda bir yaş var evlendiğimizde hamileydi armut aşeriyomuş ben şirinlik olsun diye birde eşimede (bak ben senin kardeşinle nasıl ilgileniyorum havasını vermek için) gittim buzhane buzhane dolaştım ve buldum armutu biz şehirdışında olduğumuz için koydum termosa götürdüm bunlar büyük eltimle görümcem oturdu ikisi bi güzel yedi ne bi teşekkür ne bişi sanki ben onlar ziyafet çeksin diye getirdim hadi görümceme getirdim zatende eltimede yenge sende yee diye ısrar etmesini anlamadım ama nasıl bozuldum anlatamam ondan sonra onun ne sinsi hain ve gıcık olduğunu anladım beni ne olarak görüyosa ikimizde sevmiyoruz birbirimizi

Ben bu altın para meselesini kendimce çözdüm
Aşkım dünyanın bin türlü hali var bak 5 lira için insan öldürüyorlar kimseye güven kalmadı
Bizi düğün yaptı evde altın var sanırlar aman soran olursa bozdurduk borca gitti kıt kanaat geçiniyoruz diyelim
Sizinkiler bizimkiler ayırmıyorum kim sorarsa yok diyelim nolur nolmaz dedim :sm_cool:
Gıkı çıkmadı anlaştık öyle diyoruz vereliniortak

kız sahrudcum korkulur kız senden.banada bıraz ogret.gercı bende yavas yavas ogrenıyorum.dedıgın gıbı hersey erkekte bıtıyor.bız kocalarımızı ıyı tutalım gerısı gelıyor.benım esımde hıc sozumden cıkmaz.bıyere gıdılecekse bana sorar bısıy alınacaksa beraber alırız falan.gazılı09 allah yardımcın olsun.aysıma senınde.bendekı eltıde gorumcede tam cırkef.cıcekcım sana da allah kolaylık versın.allah hepımıze kolaylık versın.sahrudcum esımden profıterol ıstedım sınava gıttı.cok uzak alamam falan dedı ama bence alıp gelecek,kesın alır.bu arada bende cıkım artık hamsı tava pısırcem.artık yarın gorusuruz kısmetse.hepınızı opuyorum.kendınıze ıyı bakın...

Aslında bütün çabam etliye sütlüye karışmadan kendimi yuvamı kocamı korumak
Ama eşimin benim canımı yakan yuvama çomak sokan huzurumu kaçıran olursa saygımı bozmadan terbiyemden ödün vermeden orda dur demekten çekinmem yasakkelime
Unutmayın hiçbişey sizden ve yuvanızdan kıymetli değildir
Bu arada askitom hamsi dedinde hamsili pilav geldi aklıma :sm_cool:
Yarın erken kalkmak lazım :dance: iri hamsiler tükenmeden

Benimki hala bana ''sosyete'' diyor.:mymeka: Yüzümü de söylüyor.Kötü niyetle söylemediğini düşünüyorum.:uhm:

Ya arkadaslar bende anlatim ben daha evlenmedim Allah nasip ederse kisin Resminikahimiz olacak.Ama yine bisekilde kötüye cekmek istemiyorum Kayinvalidemin cahilligine birakiyorum.Yinede sizin düsüncelerinizi merak ediyorum.Nisanlim bana elbise aldi kolsuz felan giydim nisanlim begendi aa güzel olmus dedi sonra kayinvalidem geldi oda güzel olmus kizim dedi sonra annemlerin yanina gittim elbiseyle annem demezmi aaa hic güzel olmamis cok acik felan diye.Kayinvalidemde lafini degistirdi evet güzel olmamis dedi ben tabi sok akannehir sonra bigün Nisanlimla oturup aramizda tartisiyoruz geldi basimiza dikildi böle bakiyor.Nisanlandigmiz günü hic unutamiyorum nisanlimin yanina gitmistim o aksam ve kayinvalidem resmen pesimden gelmisti.Sanki Oglunu yicekmisim gibi akannehir buarada Eltimle Kayinvalideminde aralari iyi degil.

canım , arada kötülük olmasın diye demiştir öyle.. annenden öyle tepki gelince , oda ona katılmak durumunda kalmıştır.. çünkü ailen seni onlara emanet ediyor. size ters olan bir şeye teşvik etmiş gibi düşünür diye ,olmamış demiştir.. şahsen benm aklıma bu geldi .kötü düşünecek bişi göremedm ben.Allah mesut etsin bu arada canım

gunaydım cnm nasılsın.ya tvde kotu bı haber aldım.moralım bozuk.13 yasında cocuktu olu bulunmus.nasıl bır dunyaya cocuklarımız gelecek.hakkaten allah yardımcımız olsun...

gunaydım cnm nasılsın.ya tvde kotu bı haber aldım.moralım bozuk.13 yasında cocuktu olu bulunmus.nasıl bır dunyaya cocuklarımız gelecek.hakkaten allah yardımcımız olsun...

iyim canim tsk ederim valla ben son zamanlarda haberleri gazeteyi okumamaya calisiyorum morelim bozulmasin diye allah o cocugun ailesine sabir versin canim nasil bir dunya dersen berbat insanlar artik zaman gectikce kotulesiyor hep birilerine zarar veriyorlar vede kucucuk cocuklara yapiyorlar gercekten okudugum ve gordugum zaman dayanamiiyorum bunlari yapanlarin hicmi cocuklari kardesleri anneleri veya herhangi bir sevdikleriyok yaparken ya birgun benim basima gelirse diye hicmi dusunmuyorlar ya.

ıyım cnm bende sagol.hıcbır yarazlık yok.esım bıraz rahatsız.yarın dra gıtcez kısmetse.buyuk ıhtımal amelıyat dıcek.çok korkuyorum daha once bekarken 5 defa olmus aynı dertten ama yınede gecmedı.bakalım nasıl olcak.allah korusun ona bısey olmasından cok korkuyorum.onu cokkkk sevıyorum.

gecmis olsun canim neki rahatsizligi korkma hemen bisey olmaz canim yaa rahatsizligi ne?

canım bogazında takılmalar var.1.5 senedır gecmedı.kulak burun bogaza gıtcez.bırde hemoroıd fıstul var.esım 5 kere amelıyat oldu.yıne amelıyat der dr dıyor.ama ıste ınsanın canından can gıdıyor.hakkımızda hayırlısı.ona bısey olursa allah korusun.yasayamam ben...

allah korusun canim allah buyuktur korkma dua et esine daha cok uzunbirlikte mutlu yillariniz olacak

sagol cnm.sende bıze dua et.sımdı ben cıkıyorum cnm bıraz gezeyım.bugunlerde cok oturdum pc basında.bu kadar oturmak benım ıcın ıyı degıl.kendıne ıyı bak.sahrudcum gelırsede selam sole...

sagol cnm.sende bıze dua et.sımdı ben cıkıyorum cnm bıraz gezeyım.bugunlerde cok oturdum pc basında.bu kadar oturmak benım ıcın ıyı degıl.kendıne ıyı bak.sahrudcum gelırsede selam sole...

tamam canim iyio gezmeler sana yorma fazla kendini opuyorum selaminida soylerm canimj gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…