- 2 Eylül 2009
- 617
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.201
desene dertlisin sen de...biz de de benzer durum vardı...balayından erken döndük kaynanma gidecez diye...düğün vardı orada.sanki benim üzerimde paçavra şeyler varmış gibi görümcem verdi düğünde ne giyeceksem sonra da başıma kakıp durdu,bunu 3-4 defa tekrarladı..o olmaz bunu giy diye...:çok üzgünüm:eşim yine sus pus...
canım , arada kötülük olmasın diye demiştir öyle.. annenden öyle tepki gelince , oda ona katılmak durumunda kalmıştır.. çünkü ailen seni onlara emanet ediyor. size ters olan bir şeye teşvik etmiş gibi düşünür diye ,olmamış demiştir.. şahsen benm aklıma bu geldi .kötü düşünecek bişi göremedm ben.Allah mesut etsin bu arada canımYa arkadaslar bende anlatim ben daha evlenmedim Allah nasip ederse kisin Resminikahimiz olacak.Ama yine bisekilde kötüye cekmek istemiyorum Kayinvalidemin cahilligine birakiyorum.Yinede sizin düsüncelerinizi merak ediyorum.Nisanlim bana elbise aldi kolsuz felan giydim nisanlim begendi aa güzel olmus dedi sonra kayinvalidem geldi oda güzel olmus kizim dedi sonra annemlerin yanina gittim elbiseyle annem demezmi aaa hic güzel olmamis cok acik felan diye.Kayinvalidemde lafini degistirdi evet güzel olmamis dedi ben tabi sok akannehir sonra bigün Nisanlimla oturup aramizda tartisiyoruz geldi basimiza dikildi böle bakiyor.Nisanlandigmiz günü hic unutamiyorum nisanlimin yanina gitmistim o aksam ve kayinvalidem resmen pesimden gelmisti.Sanki Oglunu yicekmisim gibi akannehir buarada Eltimle Kayinvalideminde aralari iyi degil.
kızlar hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnn.nerdesınız canlarıııııııııımmmmm....
gunaydım cnm nasılsın.ya tvde kotu bı haber aldım.moralım bozuk.13 yasında cocuktu olu bulunmus.nasıl bır dunyaya cocuklarımız gelecek.hakkaten allah yardımcımız olsun...
ıyım cnm bende sagol.hıcbır yarazlık yok.esım bıraz rahatsız.yarın dra gıtcez kısmetse.buyuk ıhtımal amelıyat dıcek.çok korkuyorum daha once bekarken 5 defa olmus aynı dertten ama yınede gecmedı.bakalım nasıl olcak.allah korusun ona bısey olmasından cok korkuyorum.onu cokkkk sevıyorum.
canım bogazında takılmalar var.1.5 senedır gecmedı.kulak burun bogaza gıtcez.bırde hemoroıd fıstul var.esım 5 kere amelıyat oldu.yıne amelıyat der dr dıyor.ama ıste ınsanın canından can gıdıyor.hakkımızda hayırlısı.ona bısey olursa allah korusun.yasayamam ben...
sagol cnm.sende bıze dua et.sımdı ben cıkıyorum cnm bıraz gezeyım.bugunlerde cok oturdum pc basında.bu kadar oturmak benım ıcın ıyı degıl.kendıne ıyı bak.sahrudcum gelırsede selam sole...