boşver canım anlatmakta zorunda değilsin zaten emin olsalarda kulp takacak başka bişi bulurlar. kesin emin olsalarda derlerki yapmak istemişlerdir de becerememişlerdir. insanlar buna niye bu kadar takar anlamışta değilim aslında, benim kayınpeder biz sevgiliyken eşimle bana benim oğlumdan bi b.k olmaz kendini yakıp bana dert yanma ilerde, oğlum senin yanına çok geliyo karıkkoca hayatı yaşıyor olabilirsiniz benim için önemli değil olabilir bu ama evlenilecek insan değil benden söylemesi dedi. verdiğim cevapları yazmim uzamasın. kaynanamda zaten balayı için dediğini yazmıştım.o laftan sonra eşimle aynı evde yaşarken düğün hazırlığı içim kaynananın oraya gittik salon işi gelinlik falan için. bilmem nerden açtı konuyu yada hep aklı fikri oradamı bilmiyorum. siz yapmışsınızdır kesin aynı evdesiniz dedi. ne alakası var aynı evde olmamızla yapmak istesek daha öncede fırsatımız çoktu şimdiye kadar olurdu. oğlunda bende sandığın kadar uçkur düşkünü değiliz dedim. aman kızım oğlanın canı çeker accık izin ver çatlarda oğlum demez mi:kedi: ölür müsün öldürür müsün akannehir
benim bi yönüm senin kaynanaya benziyo:kedi: eşim ona laf söylememe izin vermiyo bende eşim yokken bişi dese ağzının payını veriyorum ama senin kaynanan gibi sataşmıyorum o sataşırsa kendimi koruyorum.yerimseniben . bu arada eşimin kullandığı bi taktik var sana öneririm.(eşim bilinçli mi yapıyo bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyo) saçımı boyattım kaynanam yüzüme güzel dedi gittim peşimden ay o ne sapsarı olmuş demiş. içeri girdim eşim demez mi anne bak aslında dediğin kadarda sapsarı değil. yada arkamdan yağı sıçratmış diye dudak bükmüş, ben mutfağa girince eşim bana gül yağ sıçratmışsın annem arkandan dudak büzdü dedi. sende kullan eşim büyük ihtimal bilerek yapmıyo ama süper oluyo arkamdan haberim oluyo:)) sende yapabilrsin. ha bak bi kerede ben yaptım. kayınpeder eşim gidince bana sataştı, mankenler vardı tv de vay be ne boy var kız dediğin böle olacak ama bizim sülaleye böle güzel girmez dedi. bekar oğluna bakarak. niye ben çok mu kötüyüm dedim.(övünmek için demiyorum ama eşimin sülalesinden görünüşüm çok farklı beni kim görse kaynanama çok güzel olduğumu söyler yada tarif edecek olsada onların şu güzel olan uzun gelini derler) sen uzun güzel değilsinki dedi böle küçümseyerek baktı. o arada eşim geldi. hayatım sizin sülalede benim boyumda(1,71)bayan var mı dedim, yoo dedi. niye dedi. eee baba ben kısaysam senin sülalene ne demeli dedim. olay çözüldü. a
nnaaa çok uzattım ama rahatladım ohh paylaşmak gibisi yokkaydirigubbakcemile3