- 21 Eylül 2009
- 9.729
- 9.815
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.161
sagol cıcekcıgım.bu arada senın haftasonun nasıl gectı...neler yaptın.
çiçek ben onceden calısırken de bayılırdım gezmeye.bızde cumartesı evdeydık.esım bana tost yaptı.kuymak dıye karadenız yemegı var canım cooook cektı esım onu yaptı.bana coook ıyı baktı.kendısı trabzonlu da.belkı bılmezsın sen kuymak nedır.dun de ıste bılıyorsun ıstanbuldaydık.bugun de sular kesık aksamdan berı.hayret bısıy..
cnm kuymak karadenızlılerın yaptıgı bırsey.çok canım cekmıstı yıyınce bebıs nasılda hareketlendı masallah.tereyagını erıtıyorsun ıcıne kasar peynır yada ozel peynır katıyorsun.mısırunu ve su.ama çok guzel oluyor.sular canım devamlı kesılmıyor.ama ardada olsa can sıkıcı bısıy.canım aılen turkıyenın neresınden.esın falan.benı bılıyorsun bulgarıstan esım trabzon...
yaparsın cnm.ınternetten tarıfıne bak.ıcıne kasar peynırı yada tuzlu lora benzeyen bısey koy.ılkınde belkı tam tutturamazsın ama tadı coook guzel.ben cok sevıyorum.bebıs nasılda hareketlendı masallah.bence bı dene pısman olmazsın.ama ınternetten mutlaka bak.afıyet olsun sonucu bıldırırsın...
Nasıl bi oyun anlatmak istermisin
Özel değilse içini dökmek rahatlatır belki
hem de nasıl sizi sıkmayacaksam eğer
ben çalışıyorum geçtiğimiz salı kaynanam geldi habersiz..
elimden geldiği kadar ağırladım yüzüme güldü konuştuk dertleştik..hiçbir kötü söz olmadı aramızda
neyse cumartesi ben gideceğim dedi çok ısrar ettim kal diye....bana hastam var ona bakıcam dedi ve eşim evine götürdü bıraktı.. kayınpederim niye erken geldiniz diye sorunca,gelin huzursuz oldu benden demiş,orada konuşmuşlar hakkımda bir sürü ve sonunda beni denemye karar vermişler..kayınvalidem eşimin telinden beni aradı.griptin nasıl oldun diye.iyiyim sağol falan dedim güzelce.meğer beni sormak değil denemekmiş amaçları .eşime telefonu nasıl açıyorum sert mi yoksa canımlı cicimli mi..çünkü eşim onlara bana eve gidince surat asacak demiş...kaynanam eşin dışarda telefonunu burada bırakmış ondan buradan arıyorum dedi.meğerse eşim yanındaymış ve telefonun hoparlörü açıkmış..karışık yazdım biraz nasıl yazacağımı bilemedim çünkü:1no2:
sağolun destekleriniz için.allah razı olsuna.s.Birbirimizin dertlerini dinlemek için burdayız hiç sıkılmam dert etme
Kaynanan size gelip gittiğinde eşine annen erken gitti keşke biraz daha kalsaydı gibi şeyler söyle
Kayınpederinle görüşürken annem nasıl gönder biraz bizde kalsın de
Oyunları geri tepsin
Her zaman her topic'de söylüyorum kaynana taktiği diye bişey var
Kalabalıkta canım cicim ederler arkamızı döndüğümüz anda kuyumuzu kazarlar
Bizde kalabalıkta canım cicim edersek oyunları ayaklarına dolanabiliyor
Herşey gönlünce olsun inşallah
yuh diyorum ve başka birşey diyemiyorum, kusura bakma ama eşin çok cahilmiş.
Nasıl yapar bunu hem gerçektende rahatsız olsan eşinin bu konuyu ört pas etmesi gerekirken yaptığı ayıba bak.
Canım, hiç üzülme Allah çok büyük elbet bir şekilde karşılığını er yada geç ödetiyor.
sağolasın gülüm:teselli:...sabah seviyorum diye mesaj atmış...kaynanam da derdi gelinimi çok seviyorum diye..hep seviyorum diyenlerden yiyoruz darbeyi ne tuhaf...
kime nasın neden güveneceğimi şaşırdım...
böyle olacaksa sevmesinler beni.allaha havale ettim gülüm.
Ay bu erkeklerede ifit oluyorum hem yaparlar hemde hiçbirşey olmamış gibi seviyorum derler,
oldu deseydin başka derdin var mı?
neden kaynanalar iyilikte yapsan hep altında art niyet ararlar, gerçi bir laf var boşuna dememişler "kişi kendinden bilirmiş"
kendileri öyle ya herkesi onlar gibi düşünüyor sanırlar,
valla bende de var aynı dert sen yine evine geldiğinde sende kaldığında görüyorsun ben her sabah her akiam onun asık suratını çekiyorum.
Allah bu kaynanalara biraz merhamet versin of offff:Saruboceq:
benim de yerim burası galiba artık....kayınvalidem ve eşim arkamdan oyun oynamışlar bana ve kayınvalidem yalan söyledi ilk defa...ben sessiz kaldım.çünkü suçlu duruma düşürdüler..arkadaş uğraşılmıyor bu insanlarla