Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Dün akşam görümcem aradı
Kayınpeder onu arayıp bizi sormuş arayıp sormuyorlar doktora gidip geliyorlar hiç haber vermiyorlar demiş
Kaynanam bizden habersiz kendi başlarına ameliyat olacak çocuğum perişan olacak demiş
Görümcem de bizi aradı
Bi azar terapisi de ona yaptım merak eden oğlunu arar sorar moral verir bi ihtiyacın var mı der
Ama senin baban ne zaman arasa benim kocam hastalanıyor.
Merak etmesinler gizli bi iş çevirmiyoruz anne baba gibi arayıp hal hatır sorarlarsa onlara da bilgi veririz dedim
Neyse ben akşam akşam keyfinizi kaçırdım size iyi akşamlar dedi kapattı
Eşime baktım buğulu gözlerle :a015: bana bakıp alnımdan öptü ve konu kapandı

Son düzenleme:
Dün akşam görümcem aradı
Kayınpeder onu arayıp bizi sormuş arayıp sormuyorlar doktora gidip geliyorlar hiç haber vermiyorlar demiş
Kaynanam bizden habersiz kendi başlarına ameliyat olacak çocuğum perişan olacak demiş
Görümcem de bizi aradı
Bi azar terapisi de ona yaptım merak eden oğlunu arar sorar moral verir bi ihtiyacın var mı der
Ama senin baban ne zaman arasa benim kocam hastalanıyor.
Merak etmesinler gizli bi iş çevirmiyoruz anne baba gibi arayıp hal hatır sorarlarsa onlara da bilgi veririz dedim
Neyse ben akşam akşam keyfinizi kaçırdım size iyi akşamlar dedi kapattı
Eşime baktım buğulu gözlerle :a015: bana bakıp alnımdan öptü ve konu kapandı

bunlar hicmi ogullarini sevmiyorlar insan gelir bakar bir ihtiyacin varmi der maddi olmasada manevi destek olur nasil bir aile nasil bir rahatlik bu inan suan senin icin elimden bisey gelse hic dusunmeden yapardim ben seni tanimadigim halde sana ve esine ck uzuluyorum insallah biran once iyilesir canim insallah dua edecem senin icin

Kayınpeder 40ından sonra azanlardan
Kaynanam desen zayıf karakter kocasına lafı geçmiyor okuma yazması yok başında 2 sorumsuz erkek evlat bir kaynana
Kendi çapında etkin olmaya çalışıyor ama onu da beceremiyor
Tuhaf insanlar neyse ki 3 saatlik yol var aramızda kayınpeder de karıya kıza para yedirmekten öyle zırt pırt gelemiyor
Kaynana bi kere niyetlendi gelip kalmaya ertesi gün bindirdim arabaya gönderdim :kedi:
Biraz eşimden birazda benim onlara göre daha büyük bi şehirde daha özgür yetişmemden dolayı bana diş geçirmeye çalışmıyorlar
Eşim iyileşecek ailesine rağmen iyileşecek buna inanıyor bunun için dua ediyorum onu çok iyi bi doktora götürüyorum
Bütün imkanları kullanıyorum
Eşim iyileşecek ve biz çok mutlu olucaz

Kayınpeder 40ından sonra azanlardan
Kaynanam desen zayıf karakter kocasına lafı geçmiyor okuma yazması yok başında 2 sorumsuz erkek evlat bir kaynana
Kendi çapında etkin olmaya çalışıyor ama onu da beceremiyor
Tuhaf insanlar neyse ki 3 saatlik yol var aramızda kayınpeder de karıya kıza para yedirmekten öyle zırt pırt gelemiyor
Kaynana bi kere niyetlendi gelip kalmaya ertesi gün bindirdim arabaya gönderdim :kedi:
Biraz eşimden birazda benim onlara göre daha büyük bi şehirde daha özgür yetişmemden dolayı bana diş geçirmeye çalışmıyorlar
Eşim iyileşecek ailesine rağmen iyileşecek buna inanıyor bunun için dua ediyorum onu çok iyi bi doktora götürüyorum
Bütün imkanları kullanıyorum
Eşim iyileşecek ve biz çok mutlu olucaz

insallah canim bosver sen onlari ozgursen ozgursundur en dogrusu kendini ezdirmemek esinle saglikli mutlu uzun bir omrunuz olur insallah buarada merak ettim nerde yasiyorsunuz siz turkiyemi?

sahrudcum cok gecmıs olsun canım.benımde esım amelıyat olcak buyuk ıhtımal.bende ona bısıy olcak dıye cok korkuyorum...

aysımacım oh ne ıyı yaptın.benımde 1 tane halım var kırlendı ama 7 aylık hamıleyım yıkayamam sımdı.yıkamaya verırım heralde.bu arada aysımacım kocaelının neresınde oturuyon bakııım sennn....

Kızlar ben çıkıyorum kocam profiterol istedi kalkıp yapayım
Bu arada çaktırmayın hazır profiterol kutusu aldım opuyorumnanaktan kutuyu çöpe sakladım
Kaynanamında kayınpederinde günahlarını allaha havale ettim
Ama ben hakkımı helal etmiyorum

hosbulduk cıcekcım.kaynananlar sıze gelcektı galıba.ne yaptın o konuyu...

en son kaynanamla konustum gelmeyi dusunuyormsuunuz filan evte dedi iste bakalim gelcekler galiba bir iki aya kalmaz benim asil yaptigim eltmide pesine takip getirmesi idi bunu sordum yok oyle bisey dedi esimle konusurken eltimden bahsettigii halde bana oyle bisey yokmus gibi davrandi bakalim cani yurt disinda oldugumz icin benden simdi davetiye bekliyorlar gelebilmek icin:)

en son kaynanamla konustum gelmeyi dusunuyormsuunuz filan evte dedi iste bakalim gelcekler galiba bir iki aya kalmaz benim asil yaptigim eltmide pesine takip getirmesi idi bunu sordum yok oyle bisey dedi esimle konusurken eltimden bahsettigii halde bana oyle bisey yokmus gibi davrandi bakalim cani yurt disinda oldugumz icin benden simdi davetiye bekliyorlar gelebilmek icin:)

YOK YA GELECEKSE TEK GELSIN.ELTININ NE ISI VAR DURSUN KOCASINLA.HANI BAGIRMAYI SEVIYORYA DAHA RAHAT BAGIRIRsırnaşık şey

slm kızlar eccik cnm sıkkın yarın evlendiğimiz için mevlüt yapılcak,hiç istemiyorum ya :hulya: gelinliğimi giyicem ama ailem yanıma olmadığı için hiç içimden gelmiyo:KK43: ,kaynanamda millete yine ben yaptım demek için illede giyiceksin diyo..... diğer bi sorunumda çeyizim için aldırdıkları hiç sevmediğim yatak örtüsünü serecekmişim,bunun için benimle tartıştılar,sermek istemiyorum çünkü o örtü yüzünden ilk 3 günümü(gerdekte dahil) kaltukta geçirdim benneyaptımki yırtıp atasım var.... neymiş kapıların hepsini açacakmışız,evi göstercekmiş,bende dedim ki,çeyizde bakmaya gelselerdi,bakma şanslarını kaybettiler dedim... Başa sarıyo kadın,ama yine herşeyi ben yaptım desin milletin içinde,bozucam artık ya...Ne kadar ben yaptım delisiymiş.

canım dişini göster derim ben kayınvalidem de mevlüt yapalım dedi komşularını çağıracamış evimde hiç bişileri yok düğünü takılan altınlarla yaptık ama evimle komşularına hava atacak ben de eve tanımadığım insanları kabul edemem ben evimde dua okundu dedim sonuçta mevlidin amacı da o annem evde hatim indirdi kuran okunmuş dua okunmuş nolsun daha

bunun üzerine kendi evinde yapmak zorunda kaldı bana bir de gelinliğini giy de görsünler dedi komşuları düğüne gelmedi ki biz onlar için servis ayarladık para verdik ki düğüne gelebilsinler ben de gelinlik düğünde giyilir düğünüme gelip de görselerdi biz onlara araç bile ayarladık gelmediler dedim

son olarak da cumartesi günü yapacağım mevlüdü izin al dedi ben de izin alamadım diyip kendi mevlüdüme saat 4'te gittim bir saat oturdum hastayım eve döncem diyip annemi de alıp gittim zaten mevlüde benim ailemden sadece annemle halamı çağırdı onları da adam gibi ağırlamamış kimseyle tanıştırmamış resmen hiçe saymış ben onu hiç saymam

ne lkadarı sana uyar anlattıklarımın bilmem ama dişini göster derim ben

Benim eltim nikahtan hemen sonra gelin odasında çantasının ağzını sonuna kadar açıp "altınları bana veriyosun güzeliiiiiim" dedi, kayınvaldem ise, kızıma sütüm yetmediği zaman "afrikalı kadınların bile sütü var ne biçim memeymiş seninkisi" dedi...Birde, "daha geçen gün sütün vardı napıyosun sen sütünü yerlere mi döküyorsun?" dedi...:))))

X