Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kizlar ben kaciyorum haberiniz olsun eve gidiyorum artik sonunda hafta sonlari giremiyorum nete pazartesi gorurusuz opuyorum sizi

oo baya uzakmışız kız nerdeyse sen istanbul ben adapazarı :roflol: ama gebzeyede geliyorum ben arasıra annemin arkadaşları var orda onlara gidiyoz ama her gittiğimizde kaybluyoz çok karışık kızkaydirigubbakcemile3

yok kız hıc karısık degıl,sen bılmıyorsun ya ondan oyle gelmıstır.benım kayınpederde suadıyede oturuyor.2.ncı esıyle.yanı uvey kaynanayla.gebzenın zaten carsısı pek buyuk degıl.sevmıyom ben gebzeyı.ama napacan.ıs sahası burda oldugu ıcın mecbur.ama kocaelını cok sevıyorum.kızkardesım kocaelı unv.okuyor.bu sene 4.senesı kısmetse...

Ahın tuttu galiba yapamadım mafoldumben
Şaka bi yana evde yumurta kalmamış
Bu akşamda görümcek hanıma davetliyiz yapamicam
Yarın sinir küpü halde sakinleşmek için yaparım
Upload eder buraya eklerim şakkıdı

yok kız nıye ahım tutsun.dıkkaaaaaaaaaaaaat bebek var dıye sakasına yazdım ben.bu arada eltım sankı hıcbısey olmamıs gıbı evınde oturup ıslerını yapmaya devamedıyor.yanı alan razı satan razı gıbı bısıy.bızde bugun ıstanbula gıtcektık bebek alısverısı ıcın once esım ıstemedı sonra ben kızdım ıstemedım.yattık uyuduk.yarına erteledık kısmetse.bızım burası cok pahalı...

tövbe tövbee... şu balayı olayına özellikle takıldım. balayı illla o iş için ayarlanmış ses yalıtımlı yer mi demek sanki. sanki ilk yapan bağrış çağrış kalacak ta etrafa ayıp olmasın diye uzağa balayına gidiliyor... bende evlenmeden önce iki ay eşimle aynı evde yaşadım şartlar yüzünden, daha öncede eşimle sevgiliyken nişanlı bile değilken birlikte bir tatil köyüne bi iş için gittik bir gece kalıp döndük ki benim annem onun ailesi biliyordu bunu. düğün zamanı kaynanam demesin mi bize "siz beraber tatile gittiniz zaten tekrar gerek var mı" . hey Allah ım eşim haddini bildirdide bana gerek kalmadı Allah tan. herkes birlikte çok zaman geçiriyoruz diye bizi hep birlikte oluyoruz sanıyorlardı bazende bana söylüyorlardı(bende demek onlar bizim yerimizde olsa yapacaklar diyordum) şu sesli yapma meselesine gelince benim eşimde hoşlanıyor içimden geldiği gibi ses çıkarmama ama bunu onun duyması yeterli başkalarının duymasından rahatsız oluruz. belki merak eden olmuştur düğünden önce 2 ay birlikte yaşadık, beraber bir günlükte olsa tatile gittik gerçekten olmadı mı diye. evet gerçekten olmadı, evlendik teee 4 ay sonra halvet oldukkaydirigubbakcemile3

valla canim esimle biz 5 yildir tanisiyoruz ben yurt disinda oldugum icin surekli yanina gittim ve onlarda kaldim evet ayni odayi hatta ayni yatagi paylastik ama inan bisey olmadi.. ve bunu kimselere anlatamadim ben insana cok agir geliyor yapmadigin halde yaptin demeleri ama allah biliyor onlar yuzunden depresyona girdim ve acisi cikacaktir elbette onlardan senin kaynananinda benimkinden kalir yani yokmus ama benimki uyanik esimin yaninda kizim evladim yavrum diye konusuyor guzel gelinim diyor oglu gidince butun laflari sokuyor haliyle esim yanimizda olmadidgi icin savunamiyor beni en kotusu bu ama kadar iste bunu yasamam gerekiyormus neyapalim

valla kızlar benımde kaynanam cok gerı dusuncelı.konu nerden acılmıstı bılmıyorum ama dedımkı anne ben alıyle utanılacak bısey yapmadım.esımın kafesı vardı o zamanlar ınternet kafe.yanına gıtmıstım daha cıkarken oturmaya.orası kalabalık tabı.kaynanam geltı cat kapı cok utandım ılk defa orda gormustum.ıste dedım bısey yapmadım.kadın onu unutmamıs bana dedıkı oglumun ıcıne gırecektın az daha.sırf yanında oturdum dıye.hay allahım ya...

ıyım cnm dun ıstanbula gıttık esımle.bebegımıze bıseyler aldık.cok yorucuydu ama değdı.daha bır suru eksıgım var.onları da alcam burdan mecbur.ama burası coook pahalı.

ıyım cnm dun ıstanbula gıttık esımle.bebegımıze bıseyler aldık.cok yorucuydu ama değdı.daha bır suru eksıgım var.onları da alcam burdan mecbur.ama burası coook pahalı.

yorucudur ama bebeginiz icin hersey guzel bir duygudur herhalde canim nekadarin kaldi buarada doguma canim cok varmi???

az kaldı anm ya.cokta korkuyorum.2 aydan az var gıbı.7 8 ocakta dogacak kısmetse oglusum.ama erken olur gec olur allahım bılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…