-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.141
canim bak esin ne guzel demis ben anlamiyorum esin bukadar terbiyeli iken kardesi nasil terbiyesiz olur simdi bak hersey briyana eltim terbiyesizin teki ama kaynim cok terbiyeli erkek oldugu halde benim eltim bana ne dedi biliyormusun dugun gununden birgun evvel kayinvalidem bana balayina gitmenize gerek yok siz zaten ayni yatagi paylasiyorsunuz dedi.. ben o an utanc uzuntu karsimi sinir krizine girdim aglama grizi tuttu cok kotu oldum oyle bisey olmamisti ve ben korkuyordumda.. onun o lafi agir geldigi icin sayesinde aylar olmuyorda) neyse eltimin bana ettiigi laf su bosver etrafi benim kocam sesli... yapmayi seviyor etrafi umursamiyorum salonda kayinvalidem hemen yan odada esim yatiyor idi bunlar geceleri sesli.. yapiyorlarmis ve umursamiyorum diyo terbiyesizlige bak ben korkuyorum utaniyorum bunu diyo bana terbiye ilk basta gelen nasil aileler var kizlarini nasil yetistiriyorlar boyle anlayamiyorum inan ben ben kayinvalidem yaninda esime ismi ile hitap eder veya sadece cnaim derim bu neler diyo birde kayinvalidm bana diyorki nasil birisin sen ismi ile hitap ediyorsun op kocani saril elini tut bende dedim bunlari biz siz yokken yapiyoruz yaptiklarimizi gormenize gerek yok ailemden aldigim terbiye bu....
ama bu bunla kalmadi beni rezil etmek iicin butun ailenin buyuklerimizin yaninda luks bir resttoran da dogum gunu kutlamasi yapiyoruz yer yok gelen misafira kocanin kucagina gec dedi canim:)) terbiye ahlak bunlar cok onemli bunu diyen kadin 55 yasinda
tövbe tövbee... şu balayı olayına özellikle takıldım. balayı illla o iş için ayarlanmış ses yalıtımlı yer mi demek sanki. sanki ilk yapan bağrış çağrış kalacak ta etrafa ayıp olmasın diye uzağa balayına gidiliyor... bende evlenmeden önce iki ay eşimle aynı evde yaşadım şartlar yüzünden, daha öncede eşimle sevgiliyken nişanlı bile değilken birlikte bir tatil köyüne bi iş için gittik bir gece kalıp döndük ki benim annem onun ailesi biliyordu bunu. düğün zamanı kaynanam demesin mi bize "siz beraber tatile gittiniz zaten tekrar gerek var mı" . hey Allah ım eşim haddini bildirdide bana gerek kalmadı Allah tan. herkes birlikte çok zaman geçiriyoruz diye bizi hep birlikte oluyoruz sanıyorlardı bazende bana söylüyorlardı(bende demek onlar bizim yerimizde olsa yapacaklar diyordum) şu sesli yapma meselesine gelince benim eşimde hoşlanıyor içimden geldiği gibi ses çıkarmama ama bunu onun duyması yeterli başkalarının duymasından rahatsız oluruz. belki merak eden olmuştur düğünden önce 2 ay birlikte yaşadık, beraber bir günlükte olsa tatile gittik gerçekten olmadı mı diye. evet gerçekten olmadı, evlendik teee 4 ay sonra halvet oldukkaydirigubbakcemile3
çiçekcım gunaydın hoşgeldın...
ıyım cnm dun ıstanbula gıttık esımle.bebegımıze bıseyler aldık.cok yorucuydu ama değdı.daha bır suru eksıgım var.onları da alcam burdan mecbur.ama burası coook pahalı.
az kaldı anm ya.cokta korkuyorum.2 aydan az var gıbı.7 8 ocakta dogacak kısmetse oglusum.ama erken olur gec olur allahım bılır.