Kaynana Tipleri!!! [Sizinki hangisi?] :)

kuzey güneydeki Handan Hanım Tipi:))

Dışarıdan sessiz sakin mağdur,içeriden ise herkese dediğni yaptıran(onu nasıl beceriyor onu bir türlü çözmek mümkün değil),istediği yapılmaz ise surat asmalar,arayıp sormamalar.

Hava durumu gibi heheheehe
bir gün parçalı bulutlu,bir gün güneşli, bir günde kasırga

benim kv ortaya karışık
gülen eğlenen iş yaptırmayan şen şakrak yardımsever
ayrı zamanda herşeye karışan herşeyi bilen ve çok meraklı buldumu inciğine kadar sorar
ama özünde iyi biri

kayınvalıdemin bır potporı olduguna kanaat getirdim bu yazıya gore ama ıyı yonleri agır basar cok sukur.. oyle cok bı karışmaz,kendını bılır cat kapı zırt bırt gelmez, dusuncelidir arar sorar fakat arada bı emrivaki yapar yemek yapıp arar gelin diye, sormaz bı yeremı gidicem işim mi var gelecek bı arkadasım mı var.. ama olsun yıne de ıyıdır benımkısı... şanslıyım.

Son düzenleme:

ya bu ilk beşi bi insanda toplanmış oda bana denk gelmiş hay ben şansıma edeyim

yardımsever ve el gün için yaşayan kaynana benimki birazda oğluna düşkün ama oğluna düşkün olduğu kadar banada düşkün zararı yok şükür

Son düzenleme:
oğluna düşkün kayınvalide tipi amaaaaan :) bu tipler neden everir ki oğullarını anlamam madem kopamıyosunuz evermeyin arkadaşım aaa :) gelinlere mi kastınız var sizin :) evlensinde bunca sene kimseye trip atamadım geline tripleneyim diyolar herhalde he allahım yaaa :)
bide bizimkinde sinsilik var alttan alttan bana hizmet ettirmeye çalışıyor tabii bana geliyorlar o zaman kan beynime fırlıyor resmen anlatamam ııııııııııııııııııııııııııııı :)

benimki- 6

eh biraz 4 e de benziyor ama baktı ki bende icraat yok üstelemedi

Son düzenleme:
benimki dünyaya birakılmıs kimyasal bi bomba...
ilk parti yorumlardan 1 numara
ikinci partı yorumlar ıcınde 9 numara
kısacası amuda kalkıp yurusenız ayaklarına paspas olsanızda nafıle sadece sız degıl, kendı evlatları harıc herkes onun ıcın kotu
seni bana onu baskasına takar kısacası sayın c gelıo dedıler mı herkes 10 mt kaçar...

siz de yine birer tane var benim kaynanamda hepsi var ve ben onunla aynı evde yaşıorum naasıl yasadığımıda Allah bilir bende hala bilmiorum nasıl yaşadığımı:)

8) GEZiCi KAYNANALAR:

Nerede akşam, orada sabah gezip duran kaynanalardır. Bazıları eşlerini kaybettikleri için kendilerini sokağaatarlar.

OĞLUNA DÜŞKÜN OLANLAR:KISKANÇ OLANLAR:GELiNiNi KABULLENEMEYENLER:.ve çok geveze..devamlı minnet duyulmasını ister..herkesi,komşularından saf olanları seçer hizmetçi gibi işine koşar..kaynanam bu gruptan.allahın osmaniye çingenesi ben saraylıyım ben asil ailedenim der hepçadırda yaşarmış evlenmeden önce

8) KORKAK KAYINVALiDELER:

Yeni nesil kayınvalideler fena halde gelinlerinden korkuyorlar. "Oğlan zaten bizim oğlan aman gelinle arayı bozmayalım." diye her daim gelinle iyi geçinme çalışmasındadırlar. Gelinlerin her türlü saygısızlığını görmezden gelir, haklı mazeretler bulmaya çalışırlar. Oğlu ve gelini arasındaki tatsızlıklarda da feminist kayınvalideler gibi hep gelinden yana olmaya çalışır, oğullarına kızarlar. Kayınvalideniz hep sizi haklı çıkarmaya çalışıyorsa, bu sizin haklı olduğunuzu göstermez, kadıncağız sizden korkuyordur. Tırnaklarınızı biraz kısaltın.

Yazılanların içinde kısmen uyanlar olsa da ben kayınvalidemi "saman altından su yürüten" bir tip olarak görüyorum. Benimki hakikaten değişik bir tip. Açıktan açığa kötü bir şeyini görmedim. Dışarıdan bakınca gayet iyi, yardımsever, hiçbir şey istemez, hep bizim menfaatlerimizi düşünür.
İstediği şeyleri kendini acındırarak elde eder. İşin kötüsü de bu zaten. Söyleyeceğini, düşüncelerini öyle bir ifade yeteneği var ki... Ahhh, açık açık konuşsa cevabını vereceğim ama yapmıyor işte yapmıyor. Şimdi ben de onun taktiğini uyguluyorum. Aramızda soğuk savaş var gibi.
Eşimin zayıf noktasını öyle bir çözmüş ki... Eee oğlu tabii.

benim kayınvaldem şen ve yardımsever kısmına giriyo aman nazar değmesin kayınvaldem bitane ben onun gibi kayınvalde biraz zor olurum galiba:))

Benim kv sehirli&patron&ogluna düskün birazda kıskanc galiba...oglunun yanında benle cok iyi arkasından bana is ceviriyo soyleyince esim inanmıyo oglunu dolduruyo oda gaza geliyo

Benim kv sehirli&patron&ogluna düskün birazda kıskanc galiba...oglunun yanında benle cok iyi arkasından bana is ceviriyo soyleyince esim inanmıyo oglunu dolduruyo oda gaza geliyo
ayni benim durumumm,ben yalniz degilmishimmm. Allah yardimcimiz olsun
nasil doldurdusa esimi,bana diorki bugun -seni tanimamisim,annem gozumu acti:)

ayni benim durumumm,ben yalniz degilmishimmm. Allah yardimcimiz olsun
nasil doldurdusa esimi,bana diorki bugun -seni tanimamisim,annem gozumu acti:)

sormaaa benimki ya ailemle iyi geçinirsin böle yaptığın için af dilersin yada ayrılırız diyo düşün yaniii af dilicek bişey yokki ben saygısızlık etmedim sadece mesafeli davrandım...birdenbire değişti eskiden bukadar sorun etmezdi imzalar atıldı 180 derce döndü... 2ay oldu daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…