Kaynana Tipleri!!! [Sizinki hangisi?] :)

Aynen 330ml benimki de öyle öve öve bitiremez kendilerini deli gibi düşkün Oğluna ama beni görünce iyice düşkünleşiyor sanırsın Vehbi Koç'un torunu görümcem hamile öyle bi abartıyor ki kendilerini karnındaki 3 aylık bebek şimdiden 1 kiloymuş düşün yani öyle bişeyin olamayacağını biliyoruz tabi ki ama o kendini üstün gösterecek ya işte aynı kibir üstün gösterme onda da aynı şekilde Allah yardımcımız olsun kardeşcim

Benimki ortaya karışık:)

2) YARDIMSEVER KAYNANALAR: Sağolsun, 'şu var yapılacak ama beceremiyorum' desem yapar. Sürekli arkasından konuştuğu eltilerine ve görümcelerine bile yardıma gider, şaşırırım.

4) EL GÜN iÇiN YAŞAYANLAR: 'Bilmem kim daha çocuk düşünmüyorlar mı diye sordu? Ben ev alacaklar falan diye geçiştiriyorum ama artık 3 sene oldu diyecek çok bişeyim de kalmadı' vs vs..

5) KIRILGAN TiPLER: Üzgünüm ama evet hep ilgi bekliyor. Sürekli arayayım ister ki ben telefonla konuşmayı hiç sevmem öyle ki kendi annemi bile kayınvalidemi aradığım kadar arıyorum. Sürekli hasta:) Bir öksürük için 5 ayrı doktordan randevu aldığımı biliyorum. Doktorların alerjik demesinden tatmin olmuyo:)

6) HEP TAKDiR BEKLEYENLER: Amaaannn iki misafir, konu komşu gelmeyegörsün, hemen 'gelinim değil onlar benim kızım' vs vs der ki biz de 'sen de bizim için kayınvalide değil annesin, hiç karışmazsın etmezsin' vs diyelim. Ailece kaldık mı da yeri gelir 'siz benim oğullarıma kurban olun' der:)

Şükür, nice kayınvalideler okuyorum, Allah başımızdan eksik etmesin, onu da böyle kabul ediyorum, sonuçta eşimin annesi:)

amin canım amin. Allah kibirlerini alsın kalplerinden. valla üzülüyorum aslında çoğu zaman çünkü komik duruma düşebiliyo övünürken. haa bi de çook ilgi bekler bizden. yahu kocan göstersin o ilgiyi neticede ben gelinim, oğlun da artık kocaman adam olmuş her an şapur şupur sarılıp öpsün dursun mu? haa bazen de sinirinden gözü kimseyi görmez, o sinirliyken hepimiz bi yerlere kaçarız. ama napalım, dediğim gibi eşimin annesi saygıda kusur etmemeye özen gösteriyorum ama onu da çoğu zaman "soğuk" davranıyormuşum gibi algılıyo. ay napim yüzüne çat çat herşeyi söliyim mi o zaman da saygısız diyecen. hatta ilk zamanlarda kızının her zaman kaynanasına davrandığı gibi davranmıştım bana çok bilmiş demişlerdi. e kızınız hep öyle yapıyo ne iş? yani kısacası kadınla tek ortak noktam eşim. ama yine de atamıyorum mesela arkadaş sohbetlerinde falan hiç dedikodusunu yapamam herkes konuşur konuşur rahatlar ben "iyi kadındır" falan derim. aslında bi başlasam konuşmaya neler neler anlatcam da neyse :) ohh burda yazdım rahatladım

Ah yavrum ah ben daha evlenmeden böyle açıkçası düşünmüyor Değilim evin tek oğlu benim Yanıma her geldiğinde bile söylemiyor annesine annesinin onu kıskandığının nişanlım da farkında nişanımızı bile neler yaptı aylarca uzattı anlat valla dinlerim ben aynı durumdayız içim o kadar dolu ki Dediğin gibi cevap versen olmuyor vermesen Soğuksun her şey onun istediği şekilde istediği zamanda olsun istiyor yüzüme başka arkamdan başka o daha tehlikeli işte işte o da ben eğer evlenirsek Allah nasip eder de hep hayatımda olmak zorunda olan biri olacak açıkçası bu beni çok geriyor korkuyorum yuvamı yıkar diye geriliyorum Rabbim hayırlısını versin benim için dua et bende senin için edeceğim canım benim

Oğluna düşkün + kıskanç + gelinini kabullenmeyen + kırılgan + ele güne karşı yaşayan kaynanaydı benimkisi.

Ben yumuşak başlıydım ama onlara bir saygısızlığım olmadı.

Allah kendisine göre bir gelin versin alsın nabzının şerbetini

zaten çok ilginçtir yumuşak başlı geline cadaloz kaynana, cadaloz geline yumuşak başlı kaynana denk geliyor hep. ya da benim çevrem öyle ondan bu şekilde düşünüyorum

zaten çok ilginçtir yumuşak başlı geline cadaloz kaynana, cadaloz geline yumuşak başlı kaynana denk geliyor hep. ya da benim çevrem öyle ondan bu şekilde düşünüyorum
Bir tarafın öyle olması gerekiyor sanırım en güzeli sadece bayramda 1 saat oturup gitmek, eşim istediği kadar görüşebilir beni karıştırmadıktan sonra, evime de fazla gidip gelmesinler.. Benim eşim de annemlere gelmek zorunda değil hatta gelmesin ne işi var ki.. ne onların oğlu, ne ben onun ailesinin kızıyım..

Benimki köylü ve oğluna düşkün bir kaynana

Ayne Katılıyorum bir degil 2 tane bende Görumce birde birlik oluyorlar bende kendimi ezdirmeyince olan oluyor tabi
Canım bende nişanlıyım şimdi annesi kardeşi Yüzünden ayrılmak istiyorum nişanımda bırakmak istemiyor beni ailemi silerim gerekirse diyor bende ne Yapacağımı şaşırdım ailesi çünkü ne kadar silse de onlar Etrafında olacak ve onu illlaki etkileyecekler

Silerim isleri falan yalan inanmıyorum ben baştan tavrını koy derim sonra Çekme ben gibi

Şimdi yorumları şöyle bi okuyunca şanslıymışım dedim içimden benimki şen ve temizlik hastası grubundan çünkü.Ama öyle böyle değil süpürgeyi boynuna asıp gezicek artık o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…