• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana Tipleri!!! [Sizinki hangisi?] :)

benim kaynanamin cinsinden yok herhal.kendisi pek sinsidir.biseye hem karismam der.hem oyle olmasa boyle olsa der.bi cesit.

benim kaynana adayım 6 no oluyor :):) çok şeker yaaa sıkasım geliyor o yanacıkları :) tabi bu şimdilik mi böylee şirine yoksa devamı gelir mi bilmiyorum :1:
allah herkese anlayışlı,güleryüzlü ve sevgi dolu bi ''anne'' adayı nasip etsin

sormaaa benimki ya ailemle iyi geçinirsin böle yaptığın için af dilersin yada ayrılırız diyo düşün yaniii af dilicek bişey yokki ben saygısızlık etmedim sadece mesafeli davrandım...birdenbire değişti eskiden bukadar sorun etmezdi imzalar atıldı 180 derce döndü... 2ay oldu daha...
bende de durum vahim kaynana yuzunden,esimi de doldurdu,bosan filan diyolar.bugun kaynanam dediki git burdan filan,bosan,ne biliyim.:( Allah yardimcimiz olsun,vay boyle kayinvalidelerin haline,Allaha nasil cevab verecekler

sormaaa benimki ya ailemle iyi geçinirsin böle yaptığın için af dilersin yada ayrılırız diyo düşün yaniii af dilicek bişey yokki ben saygısızlık etmedim sadece mesafeli davrandım...birdenbire değişti eskiden bukadar sorun etmezdi imzalar atıldı 180 derce döndü... 2ay oldu daha...

ve ben de 2 aylik evliyim.kocami oyle dolduruyo.kac gundur konusmuyoruz esimle.gecen konusuyoruz,oyle bir ters ters baktiki.eshim deil mi?konusmicak miyim?! anlamioyurm.bugun de iceride uyudugumuzu gordu,agliyodu guya,burnunu cekiyo filan.ama esim duymadi,uykudaydi:) ahh ahhh.simdi de benim inadima esime dioki,baska sehirde is bul calis.koy gibi yerde,benim inadima cocugunun hem evlilik hayatini,hem de kariyerini berbat etmeye calisiyo.Allah akil fikir versin.miller derki oglum guzel yerde calissin,yukselsin.bunun yaptigina bak.

Benimki kesinlikle Şen ve Yardımsever bi kayınvalide... :1: Annem gibi bi insan .. Hatta cogu yerde annemden daha anlayıslı ve hosgörülü.. Allah hepinize nasip etsin... Bu iki kaynana tipi dısındaki kaynanaya sahip olanlara da önce sabır sonra sabırlarının karsılığında düzelmiş bi kaynana :1::1::1:

bi ortaya karışık da ben alayım..

hep taktir bekler,ama aynı zamanda sinsidir..yüzüme gülüp arkamdan iş çevirir..bana çok iyi davranıp başkasına şkayet eder bunu yaparken de ağlar mutlaka..

kendini çok temiz zanneder iş öğretmeye kalkar ama tuvaletine giremezsiniz..herkesin onu çok sevdiğini düşünür çünkü el iyisi ev delisidir..

annemin bana hiç bişey öğretmediğini zanneder,bu arada anneme uyuz olur eşim anne diyor diye..hep hastalıklarıyla(!) ilgi çekmek ister ama malesef öyle bir hastalığı yoktur..hasta olmak için dünyanın şeyini yapar..

bunca şeyden sonra duygusal olarak mesafe koyduğum için çok kötü biri olarak lanse edilirim..

ben hep kötü gelinimdir..

ve ben de 2 aylik evliyim.kocami oyle dolduruyo.kac gundur konusmuyoruz esimle.gecen konusuyoruz,oyle bir ters ters baktiki.eshim deil mi?konusmicak miyim?! anlamioyurm.bugun de iceride uyudugumuzu gordu,agliyodu guya,burnunu cekiyo filan.ama esim duymadi,uykudaydi:) ahh ahhh.simdi de benim inadima esime dioki,baska sehirde is bul calis.koy gibi yerde,benim inadima cocugunun hem evlilik hayatini,hem de kariyerini berbat etmeye calisiyo.Allah akil fikir versin.miller derki oglum guzel yerde calissin,yukselsin.bunun yaptigina bak.

eşin ne tepki gösteriyo bu durumlara? seni koruyomu yoksa annesinin doldurusunamı geliyo?

hep taktir bekler,ama aynı zamanda sinsidir..yüzüme gülüp arkamdan iş çevirir..bana çok iyi davranıp başkasına şkayet eder bunu yaparken de ağlar mutlaka..

kendini çok temiz zanneder iş öğretmeye kalkar ama tuvaletine giremezsiniz..herkesin onu çok sevdiğini düşünür çünkü el iyisi ev delisidir..

annemin bana hiç bişey öğretmediğini zanneder,bu arada anneme uyuz olur eşim anne diyor diye..hep hastalıklarıyla(!) ilgi çekmek ister ama malesef öyle bir hastalığı yoktur..hasta olmak için dünyanın şeyini yapar..

bunca şeyden sonra duygusal olarak mesafe koyduğum için çok kötü biri olarak lanse edilirim..

Merhaba yeni uye oldugumdan mesajinizi cevaplayamadim,tesekkur ederim. Bu arada resmen benim durumumu yazmissiniz, bire bir. Allah yardimcimiz olsunm

valla agzına sağlık.aynısın daha fazlası bendede var.morlimi çok bozuyor.8 saatlik uzaklıkta yinede yetiyor.hep özenmişimdir sevgi dolu kayınvalidelere.torunlarına karşılıksız bakanlara.

Merhaba arkadaslar yeni uye oldum. Konu hakkinda benimde soylemek istediklrrim var. 3 senelik evliyim kayinvaliden iyi birisi fakat bazen okadar dusuncesiz oluyor ki beni delirtiyor,bazende bir okadar iyi... sanirim birtakim olumsuzliklari gormezden gelmek gerekiyor herseyden once eslerimizn anneleri...

Benim kaynana adayım hem kıskanç,hem oğluna düşkün çünkü tek erkek hem de Paragöz hem de beni kabulleniyormuş gibi yapıp aslında içten içe istemiyor çünkü 8 aydır bi Nişan yapamadık sürekli bahaneler üretiyorlar bilmiyorum ne yapacağım bana yardım edin sevgilimi seviyorum ama durum bu

9) AHLAKI KÖTÜ OLANLAR:

En zor olan onlardır. Kötülükleri sadece gelinlerine değildir. Pek sevilmeyen tiplerdir; huysuz ve geçimsizdirler. Akrabalarına, eşlerine, kendi evlatlarına da kötü davranırlar. Huysuz tiplerdir. Yapılan iyiliklere bile bir kulp takarlar. Arıza çıkaracak şeyleri mutlaka bulurlar. Bu tiplere kızmak ve sinirlenmek, yaptıklarında mantık aramak ruh sağlığınızı bozar. Sadece acımak lâzım. Dünya ve ahiret hayatları zarar içinde olan kadınlardır onlar.

Depresyona girip psikiyatra giden kadınların çoğu, kayınvalideden dertliymiş. Hasta eden kayınvalidelerle yanlış iletişimden en çok zararı kadın ve eşi görüyor...

Ülkemizde depresyon yüzünden psikiyatra giden kadınların çoğu, kayınvalide meselesinden gidiyorlarmış. Bana da bu konuda hanımlardan mailler geliyor. “Çok bunaldık, nasıl davranmalıyız?” diye. Herkese tek tek cevap veremediğim için buradan cevaplamış olayım.

Gelinler genellikle kayınvalide ile ya çatışmaya giriyorlar, düşman oluyorlar ya da kayınvalide ile irtibatı azaltarak, az görüşme yolunu tercih ediyorlar.
işte benim ki :KK70::KK70::KK70:

ay benimki temizlik hastası, bir de her şeyi kıçından anlar laf anlatmak çok zordur,he he demek gerek hep yoksa karşısında delirirsin, seni haksız çıkarır koyar. bir de oğluna manyaklık derecesinde düşkündür. her öğün ne yediğini sorar, neden aramadın der gün içinde defalarca konuşmalarına rağmen, benim yeterince ilgilenmediğimi ima eder. bir de ona göre kendi kocası kızı oğlu herkesten iyidir, zekidir, her şeyi bilirler, olar gibisi yoktur, sanırsın kraliyet ailesi, az biraz kibirlidir yani. amaa neticede onu da Allah yarattı sevmek gerek yaradandan ötürü. kocamı da doğurmuş büyütmüş. cins mins ama napıyım atsan atılmaz satsan satılmaz evlilik sürdükçe çekecez işte :KK59:

Back