- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi ontsyumgui
benim kaynanamin cinsinden yok herhal.kendisi pek sinsidir.biseye hem karismam der.hem oyle olmasa boyle olsa der.bi cesit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de durum vahim kaynana yuzunden,esimi de doldurdu,bosan filan diyolar.bugun kaynanam dediki git burdan filan,bosan,ne biliyim. Allah yardimcimiz olsun,vay boyle kayinvalidelerin haline,Allaha nasil cevab vereceklersormaaa benimki ya ailemle iyi geçinirsin böle yaptığın için af dilersin yada ayrılırız diyo düşün yaniii af dilicek bişey yokki ben saygısızlık etmedim sadece mesafeli davrandım...birdenbire değişti eskiden bukadar sorun etmezdi imzalar atıldı 180 derce döndü... 2ay oldu daha...
sormaaa benimki ya ailemle iyi geçinirsin böle yaptığın için af dilersin yada ayrılırız diyo düşün yaniii af dilicek bişey yokki ben saygısızlık etmedim sadece mesafeli davrandım...birdenbire değişti eskiden bukadar sorun etmezdi imzalar atıldı 180 derce döndü... 2ay oldu daha...
ve ben de 2 aylik evliyim.kocami oyle dolduruyo.kac gundur konusmuyoruz esimle.gecen konusuyoruz,oyle bir ters ters baktiki.eshim deil mi?konusmicak miyim?! anlamioyurm.bugun de iceride uyudugumuzu gordu,agliyodu guya,burnunu cekiyo filan.ama esim duymadi,uykudaydi:) ahh ahhh.simdi de benim inadima esime dioki,baska sehirde is bul calis.koy gibi yerde,benim inadima cocugunun hem evlilik hayatini,hem de kariyerini berbat etmeye calisiyo.Allah akil fikir versin.miller derki oglum guzel yerde calissin,yukselsin.bunun yaptigina bak.
eşin ne tepki gösteriyo bu durumlara? seni koruyomu yoksa annesinin doldurusunamı geliyo?
bi ortaya karışık da ben alayım..
hep taktir bekler,ama aynı zamanda sinsidir..yüzüme gülüp arkamdan iş çevirir..bana çok iyi davranıp başkasına şkayet eder bunu yaparken de ağlar mutlaka..
kendini çok temiz zanneder iş öğretmeye kalkar ama tuvaletine giremezsiniz..herkesin onu çok sevdiğini düşünür çünkü el iyisi ev delisidir..
annemin bana hiç bişey öğretmediğini zanneder,bu arada anneme uyuz olur eşim anne diyor diye..hep hastalıklarıyla(!) ilgi çekmek ister ama malesef öyle bir hastalığı yoktur..hasta olmak için dünyanın şeyini yapar..
bunca şeyden sonra duygusal olarak mesafe koyduğum için çok kötü biri olarak lanse edilirim..
ben hep kötü gelinimdir..
bi ortaya karışık da ben alayım..
hep taktir bekler,ama aynı zamanda sinsidir..yüzüme gülüp arkamdan iş çevirir..bana çok iyi davranıp başkasına şkayet eder bunu yaparken de ağlar mutlaka..
kendini çok temiz zanneder iş öğretmeye kalkar ama tuvaletine giremezsiniz..herkesin onu çok sevdiğini düşünür çünkü el iyisi ev delisidir..
annemin bana hiç bişey öğretmediğini zanneder,bu arada anneme uyuz olur eşim anne diyor diye..hep hastalıklarıyla(!) ilgi çekmek ister ama malesef öyle bir hastalığı yoktur..hasta olmak için dünyanın şeyini yapar..
bunca şeyden sonra duygusal olarak mesafe koyduğum için çok kötü biri olarak lanse edilirim..
ben hep kötü gelinimdir..