Kaynana sorunu

Asfsgsg kendi kınam geldi aklıma ben kv mi o gün hiç görmedim gelmiş yabancı gibi oturmuş masanın birine bende farketmedim sonradan düşündüm Allah tan konusu açılmadı

Horona giren terler der eskiler; bu kaprisli aile ile kına aşamasına geldiniz madem bundan sonra dişinizi göstereceksiniz. O on kere açmadığı telefonu on kere yediririm adama. Eşiniz akşam evde laf edilmesinden değil sizin laf etmenizden korksun. İnsanlık hali unutmuşsunuz, konuyu uzatan kv, telefonu açmayıp size saygısızlık eden de kendisi burunlarından getirin. Ha en güzeli bu işten vazgeçmekte pek onu yapabilecek gibi değilsiniz, kolaylıklar dilerim

Ben stresten unutmuşum anan niye gelip beni opmemis deseydin ya.Senede bir görüyorum kaynanamı buna rağmen elini opmuyorum yani kendi annemide aynı şekilde onun yerine ikisinede sıkı sıkı sarılıyorum el öpmek filan aklıma gelmiyor

Kadın açık açık istemiyorum demiş. Sebebini sorardınız açıklamasını yapardınız bitti gitti. Hala mı istemiyor kendi bilir. Keşke aramasaydınız. Düğünde de el öpersiniz, istemezse yine kendi bilir.

Aman ne bu naz ya ..evlenen senmisin o mu .. Allah Allah ya unutabilirsin gayet normal bak sen diyince düşündüm bende opmemistim eşimde opmemisti . gündeme bile gelmedi .kaynanan aranıyor bu olmazsa başka şeyden sorun cikartacak az eşin dik durmayi öğrensin taviz verme baktın olmuyir sende düğüne gitme:)

Kv trip atıyor koca olacak kişi özür dile diyor. Azıcık tartışsanız kv at bunu diyecek koca da ana evine yollayacak.. Herkes çok haklı bu kadar el ne der diye utanma var madem ve kuzenden bile çekiniyor bunun için kaçın düğünden.. Sizi şimdiden ağlatan birine gelin olmayacaksınız inşallah?

Bendeki inat domuzda yok
Bütün gün yaşayacağımız evi temizledik eşimle ikimiz, inşaat pisliği içinde telef olduk, gelen mobilyaları eşyaları yerleştirdik, uzaktan gelen yakınları karşılayıp ailemin evine taşıdık bir yandan, kına 8 de başlayacak ben temizlikten 7de çıktım, o leş gibi üst baş saçla sokak arasında bir kuaför buldum girdim yarım saat sonra kınam var saçımı bir toparlayın en pratiğinden makyajda siz saçı hallederlerken elinizdekilerden ben sürerim birşeyler dedim adam kimin kınası bacım dedi benim deyince yüz ifadesini asla unutmam
Kuaförden fırladığım gibi kına yerine gittim eşim kıyafetimi getirdi oranın tuvaletinde giydim bir baktım millet türkülere başlamış bile….konfeti patlattılar benim akrabamın gözüne girdi onla uğraştık bir saat baktık olmayacak acile yolladık….o arada görümce kuduruyor dedim eşime hayırdır demezmi annemin elini öpüp onla göbek atmamışsın büyük kriz var sokakta duruyor içeri girmiyor, ya sabır çektim gittim yanına ver elini öpeyim dedim kıçımda her gün öpüyor elimi öpme istemez dedi direk mekana döndüm tüm kurtlarımı döktüm….11 yıllık evliyim ne bayramda ne cenazede ne düğünde asla elini öpmedim hatta tokalaşmadım bile.çok dertlendi sonradan içine oturmuş ondan bundan haber geldi dedim musallada anca öperim o defter kapandı
Eşim de tek kelime etmedi bunca yıldır çünkü e-de-mez. O bir söylerse bin işitir bunu bilir ezilmemek için hiç bu konuyu açmadı bana
Kına sizin düğün sizin farkında mısınız? Değilsiniz.
Kaynana kaprisi çekmek koca dırdırı işitmek ezilmek için kına yapmışsınız

Hayirli olsunnnnn. Nur topu gibi bir adet daha "kocam hep annesini tutuyor" temalı dertli üye kazandi forum. Bu durumda "alt tarafi unuttun canim nolacak, ben konusurum onunla kusura bakma" demek yerine bunlari soyleyen adamdan koca falan olmaz. Bi cehennemin icine dustun gibi görünüyor hadi hayirlisi. Umarim yanılırım

Kina gunu size kim temizlik yaptirdi ya

Damat beyden sonra ikinci alninizdan öpenim şuan
Konu sahibi bakınız feyz alınız lütfen.
Aradınız açmadı mi? Mesaj atın geçin.
Düğünde nikahtada mi el opturmuyor bırakın onun terbiyesizliği olsun.(Bana kalsa aramam bile ama neyse.)

Koca kişisi ne yaptı? Size diş bileyip aynısını ailenize yapmadı mı? Size ters davranması ki hiç?

Kina gunu size kim temizlik yaptirdi ya
Yakın zamanda cenazemiz oldu, iki aile birbirine girdi, bize yardımcı olan tek Allah kulu yoktu mecburen eşimle ikimiz yaptık son güne kadar. Bir haftada ev bulup temizleyip eşya alıp yerleştirip kına yaptık düğün yaptık
Hiç unutmuyorum eşim keşke kimsesiz piçin teki olsaydım diye ağlamıştı

Koca kişisi ne yaptı? Size diş bileyip aynısını ailenize yapmadı mı? Size ters davranması ki hiç?
Hiçbirşey yapmadı ne yapacaktı ki? Kapris bana yapıldı karşılığını ben verdim kocamlık bir durum yok ki o da biliyor doğruyu yanlışı
Ne bana ters davrandı ne aileme adaletsizlik yaptı, kocam birgün cennete giderse bu benim anama babama yaptığı iyiliklerin yardımların karşılığı olur

Ya ben olsam asla aramam mesaj çekmem
Kaynanam kınadan sonra düğün sabahı beni aradı tek oğlumun düğününe gelmeyecem bakalım beni soranlara ne cevap vereceksin dedi, düğün benim düğünüm gelen bana geliyor seni kim niye sorsun iyi edersin gelme de rahat edelim dedim kapattım kocama da anan gelmiyormuş düğününe haberin olsun dedim, salona bizden önce gitmiş kapıya dikilmişti kaynanam
Bir de doğum yaptığımda kriz çıkardı kayınpeder oğlunu sildi evlatlıktan filan…şimdi kapımda yatıyorlar bizden kıymetlisi yok, üç kızı var beni onlardan üstün tutar bana güvendiği kadar evlatlarına güvenmez
Eşim hep der sen kötü gün dostusun kimsenin akıl edemediği şeyleri yapıyorsun ben evlatları olduğum halde senin kadar ayrıntılı düşünüp davranamıyorum kötü günlerinde diye ama iyi günlerinde uzak duruyorsun der, e iyi günlerinde canları sıkılıyor aksiyon arayıp bana sarıyorlar ben salak mıyım fazla muhabbet tez ayrılık getirir misali….
Ben hiç çirkef bir insan değilim, gereken cevabı buz gibi veririm, ben yerimi bilir bilmeyene hem kendi yerimi hem onun yerini bildiririm, bir Allah kulu da saygısız seviyesiz demez, edeplice olgunca da tepki verilebilir, ne çirkef ne dırdırcı ne de pısırık ezik olmaya gerek yok yani
Bir de ben şu öyle oldu ağladım böyle dedi kırıldım olayını hiç anlayamıyorum, yaw hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz, kına gününde insan anca bir yakını ölürse filan ağlar kaynana tribinden koca dırdırından ağlanır mı ya
Teşbihde hata olmazmış ezik ezik suçlu ve suçunu kabullenmiş gibi ne diye arayıp duruyorsunuz kaynananın dötünü kaldırıyorsunuz ya, kendi ananız olsa bu kadar pohpohlamazsınız, koca geldi anamın elini öpmemişsin özür dile dedi siz de ağladınız elli kere aradınız eee ne oldu? Kocaya dönüp ne anası ne eli kınamız var farkında mısın anan benim peşimde koşsun bugünün başrolü benim rol çalmaya çalışmasın kendini küçük düşürmesine çanak tutma sende hayırdır beni mi kıskanıyor dense az öte git kocaysan da duracağın yeri bil dense olup bitecek

Geçmiş olsun size. Daha simdiden yapmamanız gereken bin tane sey yapmışsınız.
Kimsenin elini öpmek zorunda falan değildiniz. Özür dileyecek bir şey de yapmamıssınız. Nasıl oluyorda insanların size böyle muamele yapmasına izin veriyorsunuz gercekten anlamış değilim

Direk ayrıl o adamdan. Annesinin elini öpmeyi unutmuş ola bilirsin. İnsanlık hali. Ama sırtını dönmeleri hayır istemiyorum öpme demeleri bu artık insanlık hali değil. Birşeyi unuttuğunda seni hep böyle üzerler be güzelim

madem herkes biliyor ben olsam anne babami devreye sokardim, esimle konusurlardi. KV nin yaptigi cok cocukca, ustune dusme sende, Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…