Kaynana sorunu

Hiç iyi görünmüyor bu işin sonu.
Kompleksli, sorunlu ve cahil kayın aile, onlari memnun etme çabasında anneci bir eş.
Sanma ki gönlünü alınca burada kalacak, dozaj hep artacak, cunku zihniyette sıkıntı var, özellikle eşinde.
Ayril desek ayrilmazsin, geçin desek bunlarla geçim olmaz, ne diyeyim bilemedim cidden, kolaylıklar diliyorum.

Bana oyle davranana bikere bile aramam, bence hic arama nasil bi insan ya unutamazmisin sanki dunyanin sonumu geldi daha gelin gelmeden sana boyle trip atabiliyorsa evlenince dusunemiyorum. Nisanlinda abartmasin ozur dile neymis ya Allahim yarabbim. Cocuk gibi

Bana

evlenenlerin aileleri kendilerini imparator sanıyor onu anladım

Nur topu gibi Anacı kocaniz oldu, gözünüz aydın

Yani ev sahibisiniz orda siz de kayınaileniz de. Görende uzaktan gelen misafiri öpmemiş konuşmamışsınız sanır. Neyin kaprisi bu yani.

Senin bu aile ile işin var , şimdiden tribe girmiş kaynana , ben olsam bur kere nezaketen unuttum derim hala devam ettiriyorsa niyeti kötüdür, kusura bakma ama evlendiğin adam da ailesi de berbat , mutlu olacağını sanmıyorum bunların içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…