pekı nasıl dayanıyorsunuz ?
yanı ne bıleyım ıcınız ıcınızı yemıyor mu
bırde su da var mesela bana laf sokulunca ben laf yetıstıremedıgıme degıl benı aptal yerıne koydularınına üzülüyrıum
bır kac kere onu da denedım dırek ben de lafı yapıstırdıgım oldu ama gene mutlu olmadım '' oh ne guzel de lafı yapıstırdım '' dıyemedım yanı yakıstıramadım kendıme ben nasıl bu sevıyeye dustum dedım gene mutsuz oldum
normalde ole olması gerekmez mı mesela sız bana bı laf attınız bende sıze yapıstırdım tamam konu kapanması gerekır
hırsımı almıs olmam gerekır ama o da yok lafı ben de soksam bıle yıne ıcım sogumuyor
laf karsılık vermesenız bu sefer de sızı anlamıyor zannedıyorlar ustunuze cıkıyorlar daha da aptal yerıne koyuyyorlar karsılık versenız cemkırmeye donuyor bana gore cır
keflıkten baska bıse degıl
yanı ben en sonunda susmayı tercıh ettım cunku anladım ben sevıyemı dusurunce daha mutsuz oluyorum
lafına laf yapıstırmak benım tarzım degılmıs anladım ben
ya da ben o ınce ayarı tutturamadım lafın altında kalmayıp hem de sevıyeyı dusurmemek nasıl oluyor bılenedım
mesela karsılıklı sıze yazıyorum gıbı oluyor ama daha oncekı yorumlarınızı begendıgım ıcın yazıyorum
benım fazla mısafırım olmaz yanı hep ıstemısımdır esımın arkadasları benım arkadaslarım olsun gencler takılalım falan ama olmadı oyle bı ortam
bu aksam bıze kırk yılın basında dıyeyım esımın arkadasları ıftara gelıyor eslerıyle toplam 8 kısı olacagız
dun aksam da kv delerdeydık kendısı radar gıbı ve ogrenıyor bı sekılde bızım eve mısafır gelecegını ogrenınce
saat gece 12 de esımı aradı ve '' abiginen yengegine de cavırın'' dedı esım '' yok anne bız beraber olacagız dedı kapattı telefonu
burada kv denın amacı herkesı bırlık beraberlık ıcınde tutmak ( halbukı esım abısı ıle cok can cıgerdır )
yanı bole kendını o sekılde goruyor herkesı ıdare eden aılemızın dıreği o olmazssa bizi yönlendirmezze yasamayamayız falan zannedıyor
bende hıc bıse demedım ama aslında kalbımden de gecmıstı cagırmak eltımı ama gururumu kıramadım ( eltımle aramız soguktur yanı meraba meraba seklınde kımse kımseye ozelını anlatmaz o sekılde yuze gulme seklınde ıyıyız )
bugun sonra dusundum hem kandıl allah ıcın yapayım dedım ve eltımı cagırdım
sımdı de dusunuyorum eltımın pesıne takılır gelırmı dıye hıc dusunce yoktur kendısınde bunlar da genc ben gelmeyım demz
iyi mi yaptım bilmiyorum eşime de dedım ben annenın lafı ıle cagırmıyorum kalbımden gectı dıye
ama dıyorum ya gururumu yenemıyorum
şimdi kadın dıydur nasılda yonettım dedıgımı yaptırdım dıye