Kaynana sıkıntısı.

Şirket şuan benim üzerime ve eşimle beraber yürütüyoruz. Ben müşteri ilişkilerine ve muhasebeye bakıyorum eşim de üretim kısmında.
Balondan mi sizin üzerinizde, siz bagkurlu onlar ssk olacak onlarin daha cok işine gelir. Sizin üzerinize olan şirketin kasasinin anahtari neden kp.de bilemedim.

Balondan mi sizin üzerinizde, siz bagkurlu onlar ssk olacak onlarin daha cok işine gelir. Sizin üzerinize olan şirketin kasasinin anahtari neden kp.de bilemedim.
Eşim ssk zaten, ben bağkura geçtim çünkü emekli oldu daha yeni. Bu zamana kadar hep onda olduğu için bize de vermiyor anahtarı. Ama zaten gün içerisinde ben hep olduğum yerdeyim o da müşterilere uğruyor muhakkak. Emekli oldu fakat hala yanıma gelir her gün 1 saat bile olsa.

Sizin altın veya paranız neden kayinbabanizda

Kv ve kp rinizin tavır ve davranışları sizi olumsuz etkiliyor, sinir oluyor iseniz aile şirketinde çalışmayacaksınız.

Çocuğunuz için eşya alacağınız zaman eşiniz ile birlikte gidip alıp gelecek kimseye bir şey sormayacaksınız…

Fakat bu dediklerimi aile şirketinde çalışarak maaşlarınızı kp rinizden alarak biraz zor yaparsınız.

Bana da bebeğim doğacağı zaman eltilerimden, annemden kalma bir dünya eşya verildi, hiç hayır demedim. Lekelisi de vardı, bozduğu vardı, kimseye bir kin de gütmedim, kullanabileceğimi aldım, kullanmadığımı kenara koydum, kimseyle polemiğe de girmedim, tertemiz...

Sizin altın veya paranız neden kayinbabanizda
Firma kasasında duruyor altınlarım. Benim yanımda bütün gün ama anahtarı kayınpederim ve kayınvalidemde kasanın. Firma paraları da aynı kasada duruyor. Garip gelebilir ama durum budur

Problem burda başlıyor ben onlara danışmadan çocuğuma eşya bakıyorum eşimle. o da ona sormuşuz gibi diğer torunlarının ve başkalarının lekeli eşyalarını bize vermeye zorluyor garip bir durum buna kızdım sadece. Aile şirketinde muhasebeye bakıyorum kendi maaşımı kendim yatırıyorum zaten. Eşim üretim sorumlusu. Kimseden maaş almıyorum şuan

Ben de kimseyle polemiğe girmeden istemiyorum dedim zaten sadece buraya içimi döktüm sizce ne yapmalıyım diye fikir danışmak için.

Siz önce bi ne istediğinize karar verin bence. Hem arayıp sormaz ilgilenmez diye şikayet ediyorsunuz balığa çağırdığında da memnun olmuyorsunuz. Karışması yönünden haklı buldum sizi ama ekstra ilgi beklemeniz gereksiz. Mesafeli olmak istemiyorsunuz ama kayınvalideden de memnun değilsiniz. Kendinizle çok çelişiyorsunuz. Altınlarınız için de doğru düzgün bir kasa kiralayın, ordan alın derim. Şirket kasasını açtığınızda sorulması normal

Kadin baligina kadar yapmis davet etmis. Daha nasil bir ilgi olsun, yada beklentiniz nasil bir ilgi gostermesi?

İkinci el esyalara gelince istemiyorsunuz madem gozunuzun icine bakan esiniz anne istemiyoruz israr etme desin gecin.

Hormonlardan drama dozunuz artmis sanki.

Bebeğinize bir şey olmaz korkmayın.
Tek sıkıntı bir şey planlarken size sormaması, nasılsa kabul edersiniz diye düşünmesi.
İstemediğiniz şeyi uygun dille geri çevirmeyi sürdürün.
Kullanmayacağınız 2.el için aklımda başka bir şey var diyerek teşekkür edin.
Planınızı bozmak istemiyorsanız bozmayın.

Ama gereksiz beklenti içindesiniz de aynı zamanda, nasıl bir ilgi bekliyorsunuz ki?
Her gün arasınlar mı, tencere tencere yemek mi göndersinler, sizi tutup alışverişe mi götürsünler?
Ciddi anlamda böyle beklentileriniz var bence.
Gebelikte ve sonrasında tek beklentiniz eşinizden olsun, normali bu.

Eşim de zaten istemediğimizi belirtiyor, problem de davet etmesi değil zaten kurban olayım dert anlatıcam diye dert sahibi oldum. PLANIMIZ VAR BU AKŞAM DİYORUM İPTAL ET GEL DİYOR ZORLUYOR BİZİ

Her gün aramaktan ziyade beni gördüğü zaman kermese pasta yapsana demek yerine kızım hamileliğin sıkıntılı bir problemin var mı demesini bekledim sadece ben. Çünkü mucizevi bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Ameliyat olmak üzereyken rahmimden .

Arkadaşlar eşya beklentim yok zaten ben varlıklı bir aileden geliyorum. Problemim eşya değil. İstemiyorum dememe rağmen alacaksın bunları diye diretmesi yahu
Eşiniz istemiyorum desin geçsin, evinize getirdiyse atın çöpe gitsin.

Varlıklı aileden gelmekle alakası ne ayrıca. İkinci el kullanan herkes sadece maddi kaygılarla hareket etmiyor zaten. Ama siz istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz.

Bu arada ben sadece maddi beklentilerden bahsetmemiştim. Sizin ilgi beklentiniz de var. Böyle bir beklentiniz olmasa yemeğe davette ısrarcı olması konusunda size hak verebilirdim. Ama hem beklentiniz var, hem samimi ilişkileriniz var, hem aile şirketindesiniz. Bu durumda sizi haklı bulamadım.

Yani hem ilgisiz deyip hem davet edince şikayet etmek uyuşmuyor.

Sanırım siz durumun farkında değilsiniz.
Bal gibi soracaksınız.
Aile şirketlerini iyi bilirim, maaşımı kendim yatırıyorum, eşim üretim sorumlusu diyorsunuzda eşiniz ve siz kp riniz çalışanı+ oğlu+ gelini olduğunuz için o harcamaları kafanıza göre yapmak için 40 takla atar, kv niz kendi istekleri için zorlar, sizi de akşam yemeğine zorla getirttirir.

Eşim de zaten istemediğimizi belirtiyor, problem de davet etmesi değil zaten kurban olayım dert anlatıcam diye dert sahibi oldum. PLANIMIZ VAR BU AKŞAM DİYORUM İPTAL ET GEL DİYOR ZORLUYOR BİZİ
Hala bir sorun gormuyorum. Planimiz var gelemeyiz dersiniz gitmezsiniz. KADİN KİRBAÇLA KEMERLE SİZİ EVİNDE YEDİRMEYE CALİSMİYORDUR herhalde

Hala bir sorun gormuyorum. Planimiz var gelemeyiz dersiniz gitmezsiniz. KADİN KİRBAÇLA KEMERLE SİZİ EVİNDE YEDİRMEYE CALİSMİYORDUR herhalde
Tafra trip yaptıktan ve benim evliliğime yansıdıktan sonra bir önemi de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…