- 19 Ekim 2022
- 66
- 13
- 25
- Konu Sahibi Eliftemmeel
Kızlar merhaba, daha yeni hamileyim. Şikayetim kaynanamdan, önceden tolere edebiliyordum yaptıklarını ama şimdi hiçbir davranışına katlanamıyorum. Hamileliğimi öğrendiğinden beri asla ilgilenmez arayıp sormaz ihtiyacımı da sormaz. En büyük oğlunun eşiyim. İlk çocuğumuzu nasipse kucağımıza alıcaz ama hiç oralı değil kendisi. Aile firmasında muhasebecilik yapıyorum şuan. Aslında Gastronomi mezunuyum. Eşim iyi bir insandır gözümün içine bakar. Birbirimizi sever sayarız fikirlerimize de saygı duyarız, ama annesi artık karışmanın dozunu kaçırdı. Dün eşimle erken uyandık kahvaltıyı annemde yapalım uğraşma dedi ben de tamam dedim gittiğimizde kahvaltı hazırdı yedik içtik kahvaltıdan sonra çocuk eşyaları konusu açıldı. Ben ilk evladım olduğu için her şeyi yeni olsun istiyorum, beşiktir falan gibi değil ama şimdiden değiştirmemek içi genç odasına yakın bir şeyler düşünüyorum. Tutumlu ya da pinti derler genelde bana çünkü her şeyin ucuzunu bulurum muhakkak. Velhasıl kaynanam da bi yerden kullanılmış lekeli oturak bez değiştirme örtüsü ve yastığı bulmuş bunları alırsınız kullanırsınız demiş eşime gösterip, ondan sonra da park yatak da var onu da alırsınız demiş. Bahsedilen park yatak kızının 2 çocuğunun kullandığı bir ürün. Leş içinde atık. Ben bunları duyunca tabi ister istemez karşı çıktım ben istemiyorum diye. Kadın oralı asla değil ama. Benim takılarımın ve firmamızın paralarının bulunduğu kasa var anahtarı genelde kayınpederimde durur. Kasayı falan yanımda açar sürekli. Arkadaşımın nişanına gidecektim kasanın anahtarını istedim babamdan hemen lafa atladı hayırdır ne lazım diye. Ben zaten normalde de çok sinirli bi insanım bunu duyunca iyice kudurdum tabi. Kendi takılarımı alıcam diyince sustu mecbur. İşteyim bütün gün sinir küpüydüm bugün. Mesaj atmış şimdi de akşama balık yapıyorum gelirsin , ama asla kocanla planın var mı diye sormak yok. Bizim işimiz var gelemeyiz diye yazıyorum bu sefer de yaparsınız sonra, iptal edin diyor. Böyle davranışları artık bana inanılmaz batmaya başladı daha bebeğim ufacık ben sinirlendikçe ona bir şey olacak diye çok korkuyorum. Okursanız bir akıl verin bana lütfen. Aileme de çok anlatmak istemiyorum annem de sinirli biridir kavga edecek diye çekiniyorum . Kafanızı ütülediysem kusura bakmayın.
Son düzenleme: