- 9 Kasım 2018
- 14
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi Mrspsychopath
zaten konuşurken sürekli bize alınan evin çok güzel olduğundan bahsedip durdu ama sevgilim evin tek oğlu 3 tane görümcem var birine ev verse bence diğer kızlarada vermesi gerekirBen olsam bende sebebin ev olduğunu düşünürdüm.Ya gerçekten ev için bu şekilde konuştu ya da kardeşiyle evlenmenizi istemiyor buna da içkiyi bahane etti.
Canım söz yokken neden bu kadar samimi olup bu konulara girdiniz ? Daha söz bile olmamışken düğün de içilecek içkiyi düşünmeni ve hatta gorumceyle konusmayi biraz anlamsız buldum.. ayrıca bu senin konuşacağın bir konu değil bence annen yada baban düğün öncesi konuşup düğün de alkol olmayacağının altını çizerlerse sorun kalmayacaktır. Ve sanırım liseyi bitirdin çalışıyorsun, üniversite falan düşünmüyor musun ?
Daha söz bile yokken çok içli olmuşsun ne gerek vardı?
Ayrıca kınadan önce komşu gecesinde içilecekmiş senin kınanla ne alakası var ki kendileri eğlenmek istemiş buna karışamazsın.
evi almak için kardeşinin mutluluğunda gözü olmasıda ne bileyim bana yanlış geliyor sonuçta benimde ablam var ama hiç biri böyle değilBen olsam bende sebebin ev olduğunu düşünürdüm.Ya gerçekten ev için bu şekilde konuştu ya da kardeşiyle evlenmenizi istemiyor buna da içkiyi bahane etti.
kına ve düğündede içilecek diye tutturdu görümcem benim moralimi bozanda o olduKınadan önce kendi aralarındaki eğlencede ne yapılacağına bence karışmamalısınız. Sonuçta kına ve düğünde içilmeyecek o konuda sevgiliniz kararınıza saygı duymuş
ben gerçekten sadece saygılı davrandım beni birçok kez çağırdılar ama tanışmadan sonra bir kere bile gitmedim ama onlar tek gelin olacagım için biraz fazla samimi olmaya çalışıyorlarGörümcenizin niyetini bilemem,
kalbini okuyamıyorum kimsenin.
Ben,henüz arada hiç bir resmiyet olmadan, müstakbel eş ailesiyle bu kadar içli dışlı olmanızı doğru bulmadığımı söylemeye geldim.
Bunun sonu yüz-göz olmaya gider, iyi niyetle yapılmış bir hatırlatma olarak kabul edin.
Samsunluyum ama oyle bir adet duymadim hiç .s
Babasinin icecegi varsa icer engel olamazsiniz
Ben de dugunumde nisanimda boyke bir sey istemezdim ama
Siki siki tembihlesenizde adam bildigini okuyabilir
Abla aranizi ev yuzunden bozmaya calisiyorsa is daha kotu
Icki olayi gecer unutulur ama bu zihniyette bir gorumceyle omur boyu ugrasirsiniz
21 yas boyle dertlee icin cok erken degil mi