kızlar yardım edin lütfen 21 yaşlarındayım sevgilimle 3. yılımıza giriyoruz bu yaz sözlenmek istiyoruz. birbirimizi çok seviyoruz ama ailesiyle ilgili çok ciddi sorunlarım var. ben doğma büyüme istanbulluyum 16 yaşımda samsuna taşındık. sevgilim samsunun bir köyünden ama hiçbir sıkıntısı yok maddi durumu iyi tipi karakteri her şeyi çok iyi lisedeyken tanıştık ve hala daha birlikteyiz. ablasının evinde ablaları ve annesiyle tanıştım gayet sevdiler beni çok iyi davrandılar benim için hazırlıklar yapmışlardı daha sonra beni herkese anlatmaya başladılar gelinimiz çok iyi diye ama ortada daha söz yok benim ailem biliyor ve bir şey demediler. sorun ise sevgilimin babasının içki içmesiydi. bana bir zararı dokunmadıktan sonra içki içmesi benim sorunum değil sevgilime düğün veya nişanda içki istemediğimi belirttim ve oda tamam dedi babasına da söylemiş tamam demiş. ben bir çeyiz eşyaları satan bir mağazada çalışıyorum ve sevgilimin ortanca ablası nişanlı. yanıma uğradı oturduk sohbet ettik daha sonra konu birden içkiye geldi ve görümcem bana onların orda kına gecesinden önceki gün komşu gecesi düzenlendiğini içki içildiğini söyledi bende buna karşı çıktım kına gecemde etrafımda sarhoş insanlar görmek istemediğimi ve benim düğünüm adı altında bir içki gecesine larşı olduğumu söyledim. bana sürekli bende istemiyorum ama olucak dinlemez etmez işte o zaman ayrılmak zorundasın gibi şeyler söyledi ve benim moralim çok bozuldu sevgilimi arayıp durumu anlattım öyle bir şey olmayacağını söyledi. bu arada en yakın arkadaşımın abisiyle sevgilimin ablası evli yani onlaerın evinde konuşulan konuları az çok biliyorum. arkadaşım nişanlı olan görümcemin bize alınan evi kendi ev alana kadar orda oturmak istediğini ama kaynanamın kabul etmediğini söyledi. bu durumda benimde aklıma direk bize verilecek evde kendi oturmak için bizim aramızı bozmaya çalıştığı aklıma geldi. biliyorum çok uzun yazdım ama sizce yanlış mı düşünüyorum ben hiç saygımı bozmadım hala beni sevdiklerini düşünüyorum ama ortanca görümcem evde oturabilmek sevgilimle aramı açmaya mı çalışıyor zaten konuşurken ev çok güzel tam oturmalık filan diyordu lütfen yardımcı olun