kaynana kayınpeder birlikte yaşama

Arkadaslar merhaba.benim problemim kayinvalidem ve kayinpederimlen ayni bahcede yasamam.cok iyi insanlar ama hersaatve hersey icin bize cok karisiyorlar.cocuguma kayivalidem asla bakmiyor.babam evde oldugu zaman onunla oynuyor cok ilgileniyor.ama annemde cocuk 5 dk dursun basina surekli bisey geliyor

Kendi konunuzu açmanız gerek. Sara98'in konusu bu.

Bazen bebek olmadığı zaman hemen en yakınındaki kişiye bakman lazım.

İki tarafta da sıkıntı var.

Şimdi linç yiyeceğim büyük ihtimalle ama çocuk ne dert bir şey ya...
İş güç sahibi ediyorsun evlendiriyorsun. Tam gitti de kurtuldum derken çoğalıp çoğalıp geri geliyor. Üstüne bir de yemek bekliyorlar.
Düşününcesi bile gerdi.

Almanya'da tedavi yok mu anlamadım. Almanlar da mı bulgaristana gidiyor çocuk tedavisi için?

Eşinize diyecek şey yok zaten.
Bağırması ayrı, ailesinin yanında bağırması ayrı rezillik ama ne başlıkta ne konuda yer bulabilmiş kendisine. Tam baba yapılacak adam gerçekten.
Ailesinin yanında bile böğüre böğüre bağırabilen adama katlanabiliyorsanız ailesinin bağırması neden sorun oldu orayı anlamadım sadece.

Bende Bulgaristan vatandaşı bir Eş'e sahibim. Ailesi aslında çok iyi insan ama benim yapıma göre çok ters yönlerimiz var. Kesinlikle çok Ataerkil'ler ve aynı apartman da veya yan yana evlerde yaşıyorlar. Anne ve Baba çok çalışkan ama yük kadının omuzlarında oluyor. Kadın istediği gibi gezemez, hep bir tanıdıkla gezmek zorunda. Böyle bir ortamda eğer kocanız yanınızda olmazsa sizi aşırı ezecekler ve psikolojiniz kesinlikle daha da bozulacak. Hemen ayrı evlere çıkmalısınız ve kocanızla da, sizin arkanızda durması hakkında konuşmanız gerek. Bulgaristan da durmanızın fazla bir anlamı yoksa tekrar Almanya'da dönün.

ilk önce almanyada tedavi olmak varken neden bulgaristan?
Baska islerde yardimci oluyormusunuz? Beraber yasiyorsunuz ya hani

3.5 aydır aynı evde yaşıyorsunuz zaruri sebeplerden ötürü artık misafirlikten çıkılmış.

Ben konuda sadece kayınvalideyi haklı buldum kadın(45-50 olsun yaşı ) akşama kadar işte calissin ama oğlu ve gelini onun eve gelip yemek yapmasını beklesin birde kadına emir veriyorsunuz sen balıkları yap ben salata yaparım eşim pişirir diye hayır madem balık pişecek herkese bir gorev veriyorsunuz sizde kayınvalide gelene kadar oda da yatmayip balığın yanına bir çorba, salata, patates kızartması yapıp bekleyebilirdiniz bu kadar olay büyümezdi,size bağırıp çağıran eşiniz ama suçlu kayınvalide esinizde balığı çözdürup pişirebilirdi internette bir sürü tarif var oradan bakabilirdiniz.

İşten gelmişim hem yorgunum hem de 2 aydır evimde ağırladığım gelinim oğlum bir balığı bile yapmaktan aciz. Eşiniz istemiş balık yiyelim diye bir de ısmarlama yapıyor. Yok öyle dünya konu sahibi siz bu misafirlik süresince kaç kere kv ye işten gelmesine yemek hazırladınız koydunuz ? Hiç yaptığınızı düşünmüyorum çünkü yapıyor olsanız o balık için bile en azından bir şeyler yapardınız çözdürürdünüz tarif bakardınız. Koca koca adamlara ben işten gelip niye yemek yapıyorum ya evimde bakıp sevişsinler ve yatıp yatıp bir yerlerini büyütsünler diye mi ?

Almanya’da tedavi olsaydınız,3 buçuk ay çok uzun süre ben olsam istemezdim , ama onlar sorun etmemiş ki onca zaman kalmışsınız. Onlarda sizinle sınanıyor bu arada.Kadıncağız o yaşta işten gelmiş size yemek hazırlama telaşına girmiş. Siz nasıl gelinsiniz derler . Biraz da kendinize bakın derim. Odada uzanıp yatmak çok fazla rahatlık değil mi ? Ya o sorumluluğu alacak yaşta değilsiniz yada bu rahatlığa sizi onlar alıştırmış . Kadına sen pişir demişsiniz emreder gibi. O durumda kim olsa kızar kusura bakmayın. O insanlara herşeye küsüyor yazmışsınız ama sizde yemek yemiycem deyip küsmüşsünüz ?
Çok iç içe olursanız herşey olur . Mesafe iyidir . Ama sizin için artık çok geç .

Abartmıyorum kv yerinde olsam senin gibi gelini kocan gibi oğulu evden kovardım ben. Otel mi be orası ? Kendinize gelin siz sevişeceksiniz diye millet niye sizi besliyor az utanması olur insanın bir de gelmiş buraya konu açıyor aşırı sinir oldum. Çok yazık o kv ye. Git kendine uşak tut madem yatmakta ısrarcısın.

Balık ayıklamaktan tiksiniyorsanız çıkıp dışarıda yiyeceksiniz, kimse sizin hizmetçiniz değil. Hala yana yakıla bu adama çocuk yapmaya çalışın bir taraftan da, maşallah.

Bulgaristan gocmeniyim, biz ataerkil degiliz, kadinlarimizda sokakta yanlarinda esleri, abileri vs olmadan gezebiliyor, siz cok degisik bir yere dusmussunuz.

Ama su var, zamaninda Bulgaristan'in yaptigi zulumden oturu ataerkillikten degilde korumaci bir tutumla yalniz gelmiyor olabilirler.

Uzuldum sizin icin, bizim oranin insani iyidir halbuki.

Baslik birlikte yasamak olunca gercekten birlikte yasiyorsunuz sanmistim. Otelde kalsaniz?
Yani annesinin evi dururken otelde kalmak da bir garip. Bence sorunlardan kacilmamali. Tepkisini koymuş zaten. Normal bir zamanda da beni cocuk gibi azarlayamazsiniz vs nazik davranın falan diyip sınır koyabilir.

Yani annesinin evi dururken otelde kalmak da bir garip. Bence sorunlardan kacilmamali. Tepkisini koymuş zaten. Normal bir zamanda da beni cocuk gibi azarlayamazsiniz vs nazik davranın falan diyip sınır koyabilir.
Annesinin evinde misafir gibi takılmasınlar. Azarlanmak istemeyen azarlatmasın kendini. İş bölümü diye bir şey var. Çalışanlar işe gider, evde kalanlar da evin işini yapar. Kadın çalışıyorsa eve gelince yemek beklemek de hakkı olmalı. İlgilenilmesi gereken bebek yok küçük çocuk yok ortada. Kimbilir kaçıncı kez mevzu oldu bu yemek işi. Onu yapmam bunu pişirmem diye diye odaya kapandıysa kadın da patlamıştır belki. Ben balık sevmem balık ayıklayamam sen yap diyecek kocasına. Kazık kadar adam, boşver buzluktakini ellemeyelim gidip taze ve ayıklanmış alalım diyecek. Annem çalışıyor, buzluğunda hazır dursun diyecek. İnsan kendi annesine de bu kadar eziyet edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…