Tabi kiPeki bu adamdan çocuk yapma çalışmalarına devam edecek misiniz? Ona göre yorum yazicam.
Çocuk yapma, bu aile ile kan bağına gerek var mı?ilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
ilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
Yazık kadın yorgun argın bi de size yemek mi yapıyorkayınvalidem işte 16:00da geliyor
evet mecburiŞu an zorunluluktan dolayı bir aradasınız değil mi ?
Bu aileyle bir ömür kopmamak için zorla çocuk yapmaya çalışıyorsun tebriklerilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
Zaruri bir sebepten en yakınlarına gitmiş hayvan gibi bağırmaları şart mı?Pardon da insanların evine giden aylarca kalan sizsiniz. Gitmeyin o zaman rahatsızsanız.
Olaya karşı taraf gözüyle bakalım evin hanımı sabah işe gidiyor evde gelin , oğlan eş ( emin değilim) var akşam eve geliyor herkes onu bekliyor yemek için, öfkesi sadece size değil oğluna da olmalı ama siz el kızısınız en kolay gözden çıkarılacak kişi sizsiniz.Esiniz kb direk size yöneliyor çünkü ataerkil toplumda tüm yük sorumluluk kadında..Eşiniz Almanya görmüş ama medeniyet sıfır.Kosa koşa çocuk yapmaya gitmiş maddi manevî yük altına girmişsiniz ne uğruna???? Alıp bavulu vazgeçtim demeniz gerekirken asıl sorgulamaniz gereken eş iken tüm hesabı kv kb kesmek gerçeklere sırtını dönmek Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ...ilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş