- 13 Haziran 2023
- 1.406
- 1.342
Nefret ettiğin insanları torun sahibi yapacaksın, ve torun sebebiyle bu nefret ettiğin insanlarla sürekli yüz göz olacaksın.ilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
Neden mecburi?evet mecburi
Sen hala çocuk için çabalayacak isen daha çok çekersin ve kocan da aşağı kalır değil yaniilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
Balığı eşin istemis sen tezgahta bırakıp odana cikmissin ,aynı evde mesajlasiyorsunuz ,onların evindesiniz onlara tripleniyorsunuz ... Çocuk işinden önce eşinle iletişim problemini düzelt bence.ilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
Kadın işten gelmiş söz evde oturuyorsunuz. Baska birşey pisirseydiniz. Misafirliginiz uzamış. Almanya'da yok mu bu tedaviilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş
Air bm den ev kiralayın orada kalınevet mecburi
Oh balıkları tezgahın üstüne at, odana çık yat. Bu balıklar kendi kendine mi ayıklanıp pişecekler? Kaynana gelene kadar odada yatıp yatıp kadın işten gelince odadan çıkmışsın, kaynananın yerinde olsam ikinizi de evimde tutmam. Hem her gün işe gideceğim hem de gelip yemek hazırlayacağım, oldu. Siz bu kafayla çocuk olunca onu da kv'ye baktırırsınız.bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama