Kaynana ile sorunlar ve eşimin evde yatmasi

2 yıldır nasıl geçiniyorsunuz?
Anne babasının telefonunu açmasın.
Çok uzun zaman olmuş artık bi işe girmesi lazım bu şekilde nereye kadar gider

Evim kira olmamasina rağmen babamın maaşı varken ileride sigortam olsun. Kimseye muhtaç kalmayayim.Kenarda köşede param olsun diye yüzüne bakmayacagim insanların tribini çekiyorum. Eşiniz evlenip ev geçindirme sorumluluğu almış istese taşın suyunu çıkarır.Esiniz çok kabahatli.

Bence siz adamin çalışmamasını dert etmiyorsunuz. 3-4 ayda bir ev islerine vs yardim etmeyip yattigi icin gozunuze batiyor, adamla kavga edip buraya konu açıyordunuz. Bu sefer kaynanaya gitmekten biktiginiz icin esim calismiyor diuoesunuz.

Adam bu, 4 yıldır çalışmıyor. Ola ki paraniz biterse ya is kurup batirir ya da ben evde yatcam sen got calis der

Ay hiç kayın aileye laf etmeyin sizin geçiminizin bir parçası onlar yani bence laf edeceğiniz son insanlar olsunlar
3 boğaz daha doyuruyorlar ekstra, yine de yaranamamışlar. Asalak kocadan daha çok dert ediyor onları hala

2 yıl işsizlik bunalımı için biraz uzun değil mi?
Nasıl geçiniyorsunuz?

Faiz geliri, yatırım vs. geçinebiliyorsa yine tamam diyeceğim ama demekki yetmiyor ki aile de destek oluyor. Bir erkeğin yattığı yerden babasından harçlık alması çok itici ya. Ben maddi sıkıntımız olmasa bile sürekli evde yatan adama tahammül edemem. Kendine bunu yedireni de adam yerine koymam. Eşim iş değiştirirken bir ay boşta kaldı da rahat uyku uyuyamadı. 2 sene ne demek? Biraz tavrını koy. Gitsin en azından bir meşgale bulsun. Ya da şirketi tekrar döndürmeye çalışsın. Erkekler de prenses oldu başımıza

E madem ayda 60-70 geliyor ailesi de kredi kartı veriyor eee daha ne istiyorsun canın kocanla gez toz neden mutsuzsun çocuğun da varmış mutlu olmak için adamın evden gitmesi mi gerekiyor ? Ne güzel dizinin dibinde bak düzenli para geliyor çocuğunuz olmuş neden mutsuz olasın canım ikinciyi bile yapabilirsin

Uyuyan adamdan nefrret.
Bu adam rahata alışmış, kusura bakmayın ama sizde alışmışsınız aylık faizden aldığınız parayı biz 2 kişi çalışarak kazanıyoruz siz ise oturduğunuz yerden. Hazır para bir gün biter, bence bir an önce eşinizle karşılıklı konuşup silkelenip kendi ayaklarınız üzerinde durmanız gerekiyor, kayınvalideniz de çok haksız sayılmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…