- 21 Temmuz 2018
- 6.972
- 20.802
-
- Konu Sahibi handeac123
Çocuğu da yapan sizsiniz. Çocuğu yapıp sonra da çocuğum için katlanıyorum demek önce çocuğa çok büyük haksızlıkCocugum icin katlaniyorum (
2 milyon faizi ayda 60, 70 binmiAIlesi destek oluyor faizde para var ayda 60 70bintl ordan geliyor onlar rahata alstrdi
Bu evliliğin, evde yatmaktan başka hicbir ise yaramayan kocanınızın çocuğunuza faydası olacak?Cocugum icin katlaniyorum (
Evim kira olmamasina rağmen babamın maaşı varken ileride sigortam olsun. Kimseye muhtaç kalmayayim.Kenarda köşede param olsun diye yüzüne bakmayacagim insanların tribini çekiyorum. Eşiniz evlenip ev geçindirme sorumluluğu almış istese taşın suyunu çıkarır.Esiniz çok kabahatli.esim 2yildir issiz işleri bozuldu aile sirketi durumlarda iyide bozulunca eve kapatti kendini hc byerdede is bulamiyor her isi begenmiyor bunalima girdi cunku hc byerde calismamis baskasinin altinda esimde ailesine takti evde diye hergun onlarla konusuyoruz gorusuyoruz aileside surekli arayip bunaltiyor çokb baski yapiyor annesi babasinin piskolojisi bozuk surekli esimi arayip kavga cikrartiyor sacma sepeplerden o da bana yansitmamaya calisiyor boyle ömur nasil gecicek
3 boğaz daha doyuruyorlar ekstra, yine de yaranamamışlar. Asalak kocadan daha çok dert ediyor onları halaAy hiç kayın aileye laf etmeyin sizin geçiminizin bir parçası onlar yani bence laf edeceğiniz son insanlar olsunlar
2 yıl işsizlik bunalımı için biraz uzun değil mi?esim 2yildir issiz işleri bozuldu aile sirketi durumlarda iyide bozulunca eve kapatti kendini hc byerdede is bulamiyor her isi begenmiyor bunalima girdi cunku hc byerde calismamis baskasinin altinda esimde ailesine takti evde diye hergun onlarla konusuyoruz gorusuyoruz aileside surekli arayip bunaltiyor çokb baski yapiyor annesi babasinin piskolojisi bozuk surekli esimi arayip kavga cikrartiyor sacma sepeplerden o da bana yansitmamaya calisiyor boyle ömur nasil gecicek
Lütfen bile bile çocuk dünyaya getirip bir de onları sağlıksız evliliği sürdürme nedeni olarak kullanmayın artık.Cocugum icin katlaniyorum (