- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 31
- Konu Sahibi handeac123
Dinen haram oldugu icon ama bisey diyemiyorum tabi onaSiz faize karsisiniz, esiniz is begenmiyor ne olacak boyle? Faize neden karsisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinen haram oldugu icon ama bisey diyemiyorum tabi onaSiz faize karsisiniz, esiniz is begenmiyor ne olacak boyle? Faize neden karsisiniz?
36 yaşındaBi süre faizle idare edersiniz ama çok birsey gelmiyordur size iş lazım bu şekilde nereye kadar. Sizin mesleğiniz varsa çocuklara eşiniz baksın siz çalışın? Belki esinizde iş bulma olayını hızlandırır
Buarada eşinizin yaşı kaç
45 falan sandım büyük değilmiş ki o kadar. Siz niye çalışmıyorsunuz36 yaşında
Esinizin bir plani var mi? Ne yapmayi dusunuyor?
Dinen haram oldugu icon ama bisey diyemiyorum tabi ona
Bende calisacam ancak esim oyaliyor girecem sen girmene gerek yok diye ama sonuç yok.45 falan sandım büyük değilmiş ki o kadar. Siz niye çalışmıyorsunuz
HaklisinizYa konu dine kaysin istemem ama 2 cocuklu is begenmeyen adamin calismayip aileden yardim almasi bence daha haramdir herhalde. Tabi sizin bileceginiz is ama zaten faizden cok bir sey gelmiyordur.
36 yaşında
36 yasinda insanlar yeni evlenip yeni hayat kuruyo artik 36 yaş bisey degil genc gayet36 yaşındaki biri her yerde rahatlıkla çalışabilir. Eşiniz çalışmak istemiyor sanırım yaşını da bahane ediyor.
O da ne yapacagini bilemiyor. Bunalımda guvenlik gorevlisi sertifakasi alicak muhtemelen ama bizim okadar zamanimiz yok.(
Anaparasi faizi yedikleri surece enflasyon cok yuksek oldugu icin eriyecek600 binin 30 günlük getirisi 18 bin civarı iyi para aslında asgari ücretten yüksek. Ama işte para eriyor bi taraftanda. Geçici çözüm ama iyi bir iş bulana kadar idare edilebilir. Sadece faizi yediğiniz ana paraya dokunmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Çünkü şu an araç piyasası da durgun ama tabi ne olacağı belli olmaz ülke saatli bomba gibi..
Bende eriyecek dedim zaten ama en azından bi getiri var. Hiç gelirleri olmasaydı daha büyük sıkıntı olurdu.Anaparasi faizi yedikleri surece enflasyon cok yuksek oldugu icin eriyecek
Bu birikiminizi tekrar ufak da olsa ticaret konusunda değerlendirse eşiniz? Özgüvenini kaybetmiş olabilir mi? Belki bu konuda bir psikolojik bir destek iyi gelebilir eşinize. Bunca yıldır kendi işini yapıp da bir fabrikada çalışmak istememesini anlayabiliyorum. Ama mecbura da kalmadan ya özgüvenini toplayıp kendi işini tekrardan kurmalı ya da iyi kötü demeden bir işe girmeli diye düşünüyorum.Şuana kadar birikmisimiz var ona guveniyor 2tane aracimiz vardi 1ini satti ortalama 600bintl onu mevduata koydu faize karsiyim ama malesef koydu aileside yardim ediyor o sekilde malesef