Kaynana ile sorunlar ve eşimin evde yatmasi

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
31
esim 2yildir issiz işleri bozuldu aile sirketi durumlarda iyide bozulunca eve kapatti kendini hc byerdede is bulamiyor her isi begenmiyor bunalima girdi cunku hc byerde calismamis baskasinin altinda esimde ailesine takti evde diye hergun onlarla konusuyoruz gorusuyoruz aileside surekli arayip bunaltiyor çokb baski yapiyor annesi babasinin piskolojisi bozuk surekli esimi arayip kavga cikrartiyor sacma sepeplerden o da bana yansitmamaya calisiyor boyle ömur nasil gecicek

Eşiniz 2 senedir işsiz eviniz nasıl geçiniyor ki?

Konu sahibi tum konulariniz kocanizin evde yattigina dair
Adam evlendiginizden beridir calismiyor hazir paradan yiyor e kavga da ederler hergun yani issizlikten bosluktan cani sıkılır insanin
Bide cocuk yaptiniz bu tembel kocaya
Tum sorunlar bitti kaynananin karismasi mi kaldi allasen
O lüks bir dert olur su an

Çalışacak. Evli bir insanın ben emir altında çalışmadım, her işi yapamiyorum lüksü olamaz.

Siz iki senedir evde yatan adama nasıl dayaniyorsunuz anlamadım..Demekki başka geliriniz var ve sizi rahatsız etmiyor..Su durumda emir altında calisamam demek saçma değil mi?

Çogu zaman evde çalişmiyor

çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor

Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor. borsa bitcoin dolar altin ve araba yatirim onlarla idare ediyor ama nereye kadar bunalima girdim

fabrika vazgecmis ben fabrikalarda ne yapacagim diyor kucumsuyor.

Hiç bir işi beğenmiyor küçümsüyor.
Ailesinden ordan burda geciniyoruz.

eşim defalarca uyarmama ragmen evde yatiyor hala çalişmiyor 1bucuk yıl oldu cocgumuzda var. Evimiz kendimizin 2milyon nakit var faizde birazda borsada 300bintl kadarda arabasida var bunlara güveniyor.

Aileside kredi karti veriyor
Konularindan ozetler 4 yildir

AIlesi destek oluyor faizde para var ayda 60 70bintl ordan geliyor onlar rahata alstrdi
Rahata alışmış çalışmaz. Ve faizde para olsa da enflasyon karşısında illa eriyecek yarın sorun olur. Çalışmıyor iseniz işe girin bence

Cocugum icin katlaniyorum (
çocuk için değil; kendi konor alanınız için katlanıyorsunuz. sanırım siz de çalışmıyorsunuz. şimdi ev kendinizin bankada az çok para var ve kayın aile geçiminizi sağlıyor. eşiniz gibi siz de ne rahatımı bozup çalışacağım diye düşünüyorsunuz muhtemelen. ayrıca kayınvalideniz buz gibi haklı; ben de çocuğumun eşinin ve torunumun geçimini üstlensem ben de sinir hastası olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…