Eşimin işleri bozuldu işsiz kaldi işe girmiyor

Benim eşim de depremden sonra bi önce ki işinden ayrıldı 1 ay sonra başka yeni bi ise girdi . Tabi bu süreç biraz beklemeler oluyor. Allah kolaylık versin .

Belki her şey iyiydi, sonra tepetaklak olmuştur adam biraz moral vereyim diye eski konularınıza baktım bakmaz olaydım.

Eşiniz 5-6 aydır değil evlendiğinizden beri işsiz. Ekim 2019'dan bugüne kaç konu açmışsınız. Hatta camış gibi yatıyor yazan da sizsiniz. Asosyal tembel sorumsuz bir adamdan hem de 2 çocuk yapmak zorunda mıydınız? Karı koca tencere-kapaksınız. Bari siz bir şeyler yapın çocuklarınız için. Hazır paranız bitecek elbet, yazık değil mi çocuklarınıza? Adam kaç tane iş bırakmış belli ki mayasında yok çalışmak. Tembel sorumsuz, çalışmayı sevmediği gibi eşinin çalışmasına da mani oluyor.

Belki her şey iyiydi, sonra tepetaklak olmuştur adam biraz moral vereyim diye eski konularınıza baktım bakmaz olaydım.

Eşiniz 5-6 aydır değil evlendiğinizden beri işsiz. Ekim 2019'dan bugüne kaç konu açmışsınız. Hatta camış gibi yatıyor yazan da sizsiniz. Asosyal tembel sorumsuz bir adamdan hem de 2 çocuk yapmak zorunda mıydınız? Karı koca tencere-kapaksınız. Bari siz bir şeyler yapın çocuklarınız için. Hazır paranız bitecek elbet, yazık değil mi çocuklarınıza? Adam kaç tane iş bırakmış belli ki mayasında yok çalışmak. Tembel sorumsuz, çalışmayı sevmediği gibi eşinin çalışmasına da mani oluyor.

O çocuklar böyle güzel şahane evliliklere “” ama çocuğum var babalarına çok düşkün boşamam ben demek için bir de ama çocuklarım var çalışamam”” demek için yapılıyor. Bu sitede o nu anladım ben. Çalışan kadınların çocuğu yok sanki. Sadece çocuksuzlar çalışıyor.

İş beğenmemek nedir ya öyle bir durumu yok onun 2 çocuk var nasıl bakacaksınız bu çocuklara aileniz arkanızdaysa onlara gidin cocuklar aç kalmaz bari

Merhaba 2 cocugumuz var esim ticaret le ugraşiyordu işleri bozuldu şirketi kapatti. 5 6 aydir isşiz elinde meslek vesayre yok hic başkasinin yanindada çalışmamiş yaşıda yuksek. Bir kac yerle gorusmuş fabrika vazgecmis ben fabrikalarda ne yapacagim diyor kucumsuyor. Ne yapmamiz lazim cok bunalimdayim cocuklar olmasa bende is arayacagim
Eşiniz tam zamanlı herhangi bir işte çalışmak istemiyor ise birlikte evden e-ticaret yapabilirsiniz. Neticede ticari bir geçmişi var prosedürlere hakimdir. Trendyol, hepsi burada vs gibi siteler sizi zorlayabilir ama dolap gibi uygulamalardan başlayabilirsiniz. Çocuk kıyafeti, kadın kıyafetleri,iç çamaşırı çok gidiyor. Ufaktan başlayıp aklınıza yatarsa işinizi büyütebilirsiniz

Ekim 2022 yılında bir konu açmışsınız o zaman 2 yıldır evde yazmışsınız kocanız 3 yıldır evde oluyor bu durumda. Bundan sonra işe gireceğini hiç sanmıyorum sizde 3 sene içerisinde bir işe girmemişsiniz neden şikayetçisiniz anlamadım alan razı veren razı gibi.

taşıma suyla değirmen dönmez küçümseyeceğine girsin çalışsın yada otursun çoçuk baksın siz çalışın ego sırası değil 36 yaşta abartı değil bu arada 50 sandım

Şuana kadar birikmisimiz var ona guveniyor 2tane aracimiz vardi 1ini satti ortalama 600bintl onu mevduata koydu faize karsiyim ama malesef koydu aileside yardim ediyor o sekilde malesef
Sizin eşiniz çalışmak istemiyor bence. İki arabası olan insanın işleri bozulmaz iş yeri batmaz. En kötü arabaları satar işi yoluna koyar devam eder insan. Ay bozuldu bu deyip bırakmaz. Adamın canı çalışmak istememiş resmen.

yanlış anlamayın ama bu adam hep işsiz ve sorumsuzmuş
yaptığınız çocuklara bişey diyemem hadi madem yaptınız bu sırada sizin harekete geçmeniz iş vs de çalışmanız gerekiyordu
sizde hiçbişey yapmamışsınız
profilinizde eğitimci yazıyor ücretli öğretmenlik bile yapabilirdiniz

çok içine kapanık vs demişsiniz bir yerlerde e bu adam gidip iş başvurularında konuşamaz ki
sizin biran önce bişeyler yapmanız lazım.. hazıra dağ dayanmaz

yaptığınız çocuklara bişey diyemem hadi madem yaptınız bu sırada sizin harekete geçmeniz iş vs de çalışmanız gerekiyordu

çok içine kapanık vs demişsiniz bir yerlerde e bu adam gidip iş başvurularında konuşamaz ki
Iifade edebiliyor kendini insanlarla konusuyor cekinken sadece disarda cekinyor tesekurler yorumunuz icin

Haklisiniz

Ekim 2022 yılında bir konu açmışsınız o zaman 2 yıldır evde yazmışsınız kocanız 3 yıldır evde oluyor bu durumda. Bundan sonra işe gireceğini hiç sanmıyorum sizde 3 sene içerisinde bir işe girmemişsiniz neden şikayetçisiniz anlamadım alan razı veren razı gibi.
3sene icerssnde yne işleri bir sekilde devam ediyordu azaraar tamamen patladi

Aile işletmesi vardi işleri bozuldu kapattilar bir meselegi yok 2yildir evde cevresi vesayre yok oda bunalima girdi hayatdan biktim diyor. Gecimimizi aile yardimlari ile eldeki nakitlerle sagliyoruz. 7 24 evde iş ara desem fabrikada calismam diyor. borsa bitcoin dolar altin ve araba yatirim onlarla idare ediyor ama nereye kadar bunalima girdim

Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Açtığınız konular:
Ekim 2019 : Eşim 1 yıldır işsiz
Mayıs 2022 : Eşim evlendiğimizden beri çalışmıyor
Ekim 2022 : Eşim çalışmıyor, 24 saat evde
Ekim 2023 : Eşimin işleri bozuldu, işsiz kaldı işe girmiyor.

Arada da geçinemiyoruz, eşim depresyonda gibi konularınız da var. Bunları marifet olsun diye bulup çıkarmadım, gerçeği görün diye yazıyorum. Yaşayacak bir ömrünüz daha mı var, gençliğinize yazık değil mi? Ben buradan tiksindim kocanızdan. Psikolojik-fiziksel hastalanır sakatlanır boşanılmaz ama bu durumda sizi tutan ne? Çocuklarım demeyin, bile isteye yapmışsınız. Çocuğu olan adam nasıl evde yan gelip yatar, siz bir anne olarak bunu kabul etmeyin nolur. Baba dediğin gözüne uyku girmez işsiz kalınca. Sizdeki nasıl bir şey anlamadım.
Millet üç kuruş biriktireyim diye neresinden kısacağını şaşırıyor siz mal satıp parasını yiyorsunuz.

Koca sizin, aile sizin, çocuklar sizin. Kendinize neyi layık görüyorsanız onu yapın çünkü burada verilecek nasihatları dinlemeyeceğiniz belli.

X