Nişanlıyız kaynanamın gerçek yüzünü gördüm herşeye karışmayı birilerini yönetmeyi çok seviyor bende bana karışılmasından nefret ediyorum ve bu yüzden alt üst oturmak istemiyorum bu ev dublex ayırıcaklar burayı alırken biz konuşuyorduk ama bana fikrimi sormadılar ağız ucuyla sordular benim istediğimi biliyorlar bu evin bir katını kiraya ver başka biryere çıkalım diyorum ama kabul etmiyor ve evin kredisini de nişanlım ödüyo ona maaşından çok az Bi para kalıyo hep babasının eline bakıcaz kesemiz bir olucak burada oturduğumuz sürece babasıda geçen gün istemiyorsanız biz kiraya çıkalım öde krediyi geçinebiliyosan geçin demiş ve başka yerde 1 artı bir evleri var ama kaynanalar orayı beğenmediği için böyle oturucaz çocuklarının mutlulukları için keyifleri den ödün vermiyorlar neredeyse nişan atıcaz ve bana daha önce mutsuz olduğun dakikada çıkmazsam yüzüme tükür diye söz verdi benim mutsuz olucağımı anladığında 5 seneye çevirdi 5 sene kadar oturalım borç hafiflesin sonra çıkarız demeye başladı ne yapmalıyım böyle olan varmı