kaynana gibi kaynata..

Ben olsam bende bidaha görüşmezdim bu ne ya! Saklasaymış oğlunu madem niye seninle evlendirmiş. Gece girip saçını okşamak ne! Ben okuduğum yerden küplere bindim sen ne sabırlı kadınsın ya!

Boyle bir aileye gelin gitmeden once hic mi aile hayatlarini gormediniz ? Gordukten ve bu durumdan rahatsiz olduktan sonra fazla icli disli olmussunuz onlarla. Suratiniza gegirmek ne demektir ya boyle saka mi olur.. soyleyecek pek bisey bulamiyorum allah sabir versin size

Aynisin.suan bende yasiyorim emin.ol

hicbirini eve almam gorusmem esimide gorusturtmem onuda kurtarır iyilik yapardım ama es de bitiyor hersey cinnetlik bir aile tam anlamıyla

Gerdek sabahi odaniza daldiklarinda esiniz hadlerini bildirip yollamadi mi? Ortaligi ayaga kaldirmadi mi?

Ailesi tuhaf ama en buyuk tuhaflik esinizde.

Evlerden ırak sen iyi dayanmışsın zaten artik sınırını ciz en dogrusu eşin de madem yanında

cekılecek dert degıl yazdıklarının hepsını okudum uzak dur konusma gorusme hayatını zehır edıyolar resmen gerı kafalı ınsanlar esınle evlısın onlarla degıl hayatına karısamaz kp senı alıp arabaya bındırıp bıde hamılesın ggoturemez bu hakkı ona kım verıyor kv edep saygı yok uzak ol mumkun oldugu kadar

Hepsini okumadım çünkü yarısını okurken bile çok yoruldum. Kusura bakmayın bence hata eşinizde okuduğum kadarıyla önce karısına sahip çıkmalı bende gelenekselci bir ailede doğdum büyüdüm yetiştim ama çarşaf istemek nedir ya hangi devirde yaşıyoruz eşiniz bunlar olurken napıyordu acaba ? Eşinizin babasıyla konuşması lazım hemde ciddi bir konuşma. eğer eşiniz sessiz kalıyorsa üzgünüm ilerde sizde kaynananız gibi küfürlere kuma muhabbetleri başınıza gelebilir hazırlıklı olun

evıme gelır kapımı calarsa zaten bırsey demem dıyemem. ama benım onların memleketıne gitmemem bile benım ıcın buyuk bir hediye. yeterki ben gitmiyim kaynatamı tanıdım artık ben onların memleketıne gıdıp ozur dıleyecegım ki anca kalksın bize gelsın. çok içten pazarlıklı oyüzden eşimin beni anlaması bana hak vermesıde bukadar gec oldu. esımle konusup ben tombuldutu cok sevıyorum dıyo, bana git bosan diyo. ben esıme soyleyıncede sen babam ıcın nasıl dusunuyosun bak o senın icin bunları soyluyo dıyo. seytanın aklına gelmez bu planlar. Allah uzak etsın tek dılegım bu

evıme gelır kapımı calarsa zaten bırsey demem dıyemem. ama benım onların memleketıne gitmemem bile benım ıcın buyuk bir hediye. yeterki ben gitmiyim kaynatamı tanıdım artık ben onların memleketıne gıdıp ozur dıleyecegım ki anca kalksın bize gelsın. çok içten pazarlıklı oyüzden eşimin beni anlaması bana hak vermesıde bukadar gec oldu. esımle konusup ben tombuldutu cok sevıyorum dıyo, bana git bosan diyo. ben esıme soyleyıncede sen babam ıcın nasıl dusunuyosun bak o senın icin bunları soyluyo dıyo. seytanın aklına gelmez bu planlar. Allah uzak etsın tek dılegım bu

Allah yar ve yardımcınız olsun. Umarim bir daha onlarla görüşmek zorunda kalmazsınız.

esımle basbasayken ıyız oraya gıdınce adam degısıyor bıdaha ben duzeltıp kendımı ıspatlayana kadarda beynınde yesıl ısık yanmıyor. olgunlasaması bir türlü ama oyle bır babaya sahıpkı oyle oyunlara gelıyor ki kım olsa o tuzaklara düşer.
evet hatalı bende zor sındırıyorum ama öyle bir zamanda hamıle oldugumu ogrendım kı... esımı düzeltmekten kendıme cekmekten dogruları ıspatlamaktan baska carem olmadı. tekde degıl ıkız gebelık. özünde iyi birisi eminim sabrımın sonucunu görücem bı sans verdım degerlendırmek ona kaldı. suanda iyi durumda bana hak verıyor yavas yavasta anlıyor hatalarını

bunu yaparken eşiniz neredeydi?
bize arkadan el salladı (temsili). demedıkı baba esımı ben gotururum yada baba bende gelecegım. desede babası öyle zorba bır adamkı evlatlıktan reddederım senı derdı. yanı esım gelmek ıstesede babası engel olurdu.

ne güzel dediniz... bir keresinde de kapının kulpunu dısardan söktüm giremesin diye. Ama gene girmişti nasıl becerdi bilmiyorum. kararım net merhametimi sömüremeyecekler artık.
Ailecek deliler , uzak durun. Hayatımda boyle insanlar ne gördüm ne duydum. Şaka olsa anca bu kadar olur.

Ben olsam bende bidaha görüşmezdim bu ne ya! Saklasaymış oğlunu madem niye seninle evlendirmiş. Gece girip saçını okşamak ne! Ben okuduğum yerden küplere bindim sen ne sabırlı kadınsın ya!
aile katılı olmaktan son anda kurtuldum desem az olur. ustelık gece gırıyor ama gunduz esımle odadayken kapı tıklatıyor :) sankı gece odalara gızlı gızlı gıren o degılmıs gıbı. çakal diyecegım koskoca kadın. bana yakısmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…