kaynana gibi kaynata..

Kesinlikle abartmiyosun gercekten igrenclermis . Esin yanindaysa mesafenide koyduysan bosver artik gerisini. Esinin o kadar bile susmasina nasil dayandin bilmiyorum ama iyi sabirliymissin.

Eşin de suç neden susuyor bu olaylara. En büyük hata sende yüzüne gegiren adama babos dersen olacağı bu.
cidden en büyük hatada aptallıkta bende çizgimi çizemedim sevıyeyi aşmalarına müsade ettım. neymiş kötü olmayayım. bu saatten sonra dünya beni kötü bilsin umrumda degıl. haklısınız

Esinizin ailesinde ahlak eksikligi var.
Namus kavramlari gelismemis.
Esiniz de bir tuhag tum bunlari midesi nasil kaldiriyor. Telefonda uflemek , kanli carsaf, odaya girmek, arabada alikoymak, belaltı küfürler.
Aman Tanrım

Bunlar nereli ya. Nasıl bi kültür bu. Hayvanlar aleminde bile böyle bişey yok. Nasıl iğrenç insanların arasına düşmüşsün. Kararından dönme. Kocanla iyi ol gerisi belli zaten. İğrendim ıyk. Geğirmek ne ya.

Esinizin ailesinde ahlak eksikligi var.
Namus kavramlari gelismemis.
Esiniz de bir tuhag tum bunlari midesi nasil kaldiriyor. Telefonda uflemek , kanli carsaf, odaya girmek, arabada alikoymak, belaltı küfürler.
Aman Tanrım
daha bunlar yazabıldıklerım onlara göre ben nankör deger bılmeyen ortalık karıstıranım. Allaha bıraktım hepsını.

nereli oldukllarını burda demek istemedım yanlıs anlasılma olmasın diye. Halbukı her memeleketin iyisi kötüsü var ben genellemede yapmam ama bunlar örf adet adı altında sanki "kanunlaştırılmış" kuralları.

O zaman en iyisini yapmissin adamin aklins girmesinler aman dikkat et erkekler cabuk etkilenir.Sen bebislerini dogur kendi cekirdek aileni kur.Eger basit bir sey olsa abartma baris esini dogurmus filan derdim de bu durumda mümkün değil
yok zaten suanda bile ben eşime söyledım. Ailenle asla aranı bozma ben elim kötü olabılırım ama sen evlatlarısın sakın benım yüzümden kötü olma dedim. hatta bayramda tek gidecek memeleketıne yeterki beni götürmesin zaten lojmandayım tek kalmaktanda korkmam. hayatımdan uzak dursunlar huzurumu bozmasınlarda napıyosa yapsınlar

Geğirip üflemek nedir ya. Ne kadar mide bulandırıcı. Bunun eğitimle kültürle de alakası olamaz tam anlamıyla "ilkellik"..

Flash tv dizileri gibi hayatınız varmış. Geçmiş olsun gerçekten.
benim rahmetli öz babam çorbayı şapırdatarak içilmesine bile kızardı yemek masasında. kendı babamdan görmediğim şeyleri gördüm ama genede kötü kedi ilan edildim.

Eşim olmadan ailesine gitmem asla..eltiymiş,görümceymiş hiçkimseye oturmaya gitmiyorum..eşim istiyorsa gider,istemiyorsa gitmez..baştan böyle konuştuk kimse kimseyi zorlamayacak diye..zaten eşimde çok görüşmenin sayguyı ortadan kaldırdığına inanır..bende onu istemediği kimseyle görüşmesi için zorlamıyorum.doğru olanda bu.kısacası eşiniz olmadan ailesine gitmenizi hemde bu denli kültür farkı olan bir aileyle vakit geçirmenizi anlayabilmiş değilim..burada ki kültür farkı okumakla ilgili değil..görgü çok başka birşey.
Eşiniz kp size üflerken nasıl sorun etmiyor inanılmaz gerçekten yada odanıza dan diye daldığında..sınırlarınızı ne eşiniz çizmeyi başarabilmiş ne de siz..
Evlenmeden önce de ailesi böyle tiplerdi hiç değişmediler..ailesi size uygun olmayan biriyle evlenmemek lazım..çünkü aşk "adamların ailelerinin yanlışlarına dur demeleri" için yeterli olamıyor.
Mümkün olduğunca az görüşün ama sizin evinize mutlaka geleceklerdir..ailede ki o potansiyeli taa buralardan gördüm :) fazlada denecek birşey yok eşinizin ailesi..silecek,atacak değil..mutlaka görüşeceksiniz...Sevgiler.

Bütün suç eşinizde.O adam olup karısının yanında durabilseydi ailesi de sizi ezemezdi.
aynen öyle adamlık öyle eve alısverıs yapmakla iki güzel sözle olmuyor. bende farkındayım eşim dag gıbı arkamda olsaydı birtanesı bunları yapmaya cesaret edemezdi

Yahu kendine azıcık değer ver be! Niye katlandın bunca saçmalığa. Yaşadıklarını da asla unutma kocanla iyi ol gerisiyle ne görüşmek zorundasın ne de gidip gelmek. B.klarında boğulsun edepsizler.
dogru yazık ettım kendıme yazık ettım karakterime psikolojime iki seneme... bu saatten sonra bende görecekleri tek şey kapı duvar.

Eşiniz olmadan gidip kalmak, babusum demek, altinlari vermek bi marifet degilmis demek ki iyi niyetinizi neden bu kadar somurmelerine izin verdiniz? Yatak odama girmelerine ben ses cikarmasam, eşim dünyayı yikar başlarına. Ne demek 8 saat arabada sizi baba evine "zorla goturmek"? Eşiniz o sirada armutlarla mi mesguldu? Siz nasıl bu eşten memnun olabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…