cidden en büyük hatada aptallıkta bende çizgimi çizemedim sevıyeyi aşmalarına müsade ettım. neymiş kötü olmayayım. bu saatten sonra dünya beni kötü bilsin umrumda degıl. haklısınızEşin de suç neden susuyor bu olaylara. En büyük hata sende yüzüne gegiren adama babos dersen olacağı bu.
evet baskalarının duymaya bile yahammül edemeyecegı seylerı ben yasadım Allah sizleri uzak tutsunİçim sisti :-( hepsini de okuyamadım bile.
Allah sabır versin , nasıl insan bunlar ya :/
daha bunlar yazabıldıklerım onlara göre ben nankör deger bılmeyen ortalık karıstıranım. Allaha bıraktım hepsını.Esinizin ailesinde ahlak eksikligi var.
Namus kavramlari gelismemis.
Esiniz de bir tuhag tum bunlari midesi nasil kaldiriyor. Telefonda uflemek , kanli carsaf, odaya girmek, arabada alikoymak, belaltı küfürler.
Aman Tanrım
nereli oldukllarını burda demek istemedım yanlıs anlasılma olmasın diye. Halbukı her memeleketin iyisi kötüsü var ben genellemede yapmam ama bunlar örf adet adı altında sanki "kanunlaştırılmış" kuralları.Bunlar nereli ya. Nasıl bi kültür bu. Hayvanlar aleminde bile böyle bişey yok. Nasıl iğrenç insanların arasına düşmüşsün. Kararından dönme. Kocanla iyi ol gerisi belli zaten. İğrendim ıyk. Geğirmek ne ya.
yok zaten suanda bile ben eşime söyledım. Ailenle asla aranı bozma ben elim kötü olabılırım ama sen evlatlarısın sakın benım yüzümden kötü olma dedim. hatta bayramda tek gidecek memeleketıne yeterki beni götürmesin zaten lojmandayım tek kalmaktanda korkmam. hayatımdan uzak dursunlar huzurumu bozmasınlarda napıyosa yapsınlarO zaman en iyisini yapmissin adamin aklins girmesinler aman dikkat et erkekler cabuk etkilenir.Sen bebislerini dogur kendi cekirdek aileni kur.Eger basit bir sey olsa abartma baris esini dogurmus filan derdim de bu durumda mümkün değil
benim rahmetli öz babam çorbayı şapırdatarak içilmesine bile kızardı yemek masasında. kendı babamdan görmediğim şeyleri gördüm ama genede kötü kedi ilan edildim.Geğirip üflemek nedir ya. Ne kadar mide bulandırıcı. Bunun eğitimle kültürle de alakası olamaz tam anlamıyla "ilkellik"..
Flash tv dizileri gibi hayatınız varmış. Geçmiş olsun gerçekten.
aynen öyle adamlık öyle eve alısverıs yapmakla iki güzel sözle olmuyor. bende farkındayım eşim dag gıbı arkamda olsaydı birtanesı bunları yapmaya cesaret edemezdiBütün suç eşinizde.O adam olup karısının yanında durabilseydi ailesi de sizi ezemezdi.
inşallah düzelecek oda daha iyi olacak eminim Allahın adaletı tecelli edecek.Allah kolaylik versin.cok zor bir durum.
Dur diyebilecek kisi esin.
dogru yazık ettım kendıme yazık ettım karakterime psikolojime iki seneme... bu saatten sonra bende görecekleri tek şey kapı duvar.Yahu kendine azıcık değer ver be! Niye katlandın bunca saçmalığa. Yaşadıklarını da asla unutma kocanla iyi ol gerisiyle ne görüşmek zorundasın ne de gidip gelmek. B.klarında boğulsun edepsizler.
arkamızdan el salladı saf gibi tobe yarabbım ya soyleyınce bıle cınleniyorumIyyy ne iğrenç adam. Iyi yapmışsın görüşme boşver ama eşin armut mu topluyordu adam seni 8 saat götürürken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?