Allah kolaylık versin aslada vermeyin zaten anahtarları herşeyi kendiniz yapmışsınız...ama eğer eşinizi seviyorsanızda o evi satın başka yere taşının sonuçta çocuk var arada hep karşılaşacaksınız
not:bundan önceki ve bunu okudum işyerinde olduğum için bi msj ı uzun sürüyor yazmam ve eğer başka gelişmeler de varsa yazdıysanızda bilmiyorum ama ayy nasıl sinir oldum kaynanıza sanki evliliğiniz için emek harcamışta söylenmiş durmuş...eşinizde ayrı birşey anne lafına okadar bakarsan böyle yuvan dağılır....
Canım benim ah be güzelim ah be güzeli,m ben istemezmiyim o evi satmayı yada kiraya vermeyi ama nerdeeee tapusu eşimin babasının üzerinde ve tövbe onlar ölmeden o ev satılmaz imkanı yok..... Aman boşverdim yaptığım masrafı versinler evi naparlarsa yapsınlar umurum değil inan....
Ben allah güç kuvvet verdiği sürece çalışır kendi evimi kendim alırım inşallah...
Aman kaynana işte adı üstünde boşver ben burda yazılanları okuyunca nedense başladım yazmaya yazdım rahatladım belki gelin adaylarına yada yeni gelinlere biraz örnek olurda herkes ona göre hareket eder diye :):):)
Kocamda umurum değil artık kendi bildiğimi okuyorum ben kocamda mecbur benim bildiğimi okumaya başladı
şimdi sen göçmen olduğun için çok iyisin öylemi(!) ben göçmen mahallesinde oturdum kaldırım yapılacağı zaman benim bahçemi yıktınız madem onunkinide yıkacaksınız deyip muhtarı ayağına getiren ''o'' dediğininde hem köylüsü hemde yıllardır kapı komşusu olduğu insan olması da ayrıca karakter meselesidir.
Bu arada bende çerkesim çok şükür ve ilk defa biri çerkeslerle alakalı bu kadar çirkin konuşuyor.İnsanların karakteri soylarından ötürü bozuk olmaz bayan.Sana beş para türk,kürd ve göçmen örneği verebilirim
Arkadaşlar lütfen biz burda kaynanaları çekiştiriyoruz bizim çekişmemize gerek yok
Yanlış anlaşılmalar olmasın.....