Kaynana derdi

Böyle bir aileye böyle bir davara çocuk neden o sabinin günahı ne neden bosanmiyorsunda daha çocuk yapmaya çalışıyorsun

Bu kaynana derdi hiç bitmez sen gene uzaksın malesef ben onunla yaşamak, zorundaym benim de kaynanam kötü üstelik eşimde çocuklarm için herşeye katlanıyorum aile çok önemli onlar destek çıkmadı için bizler eziliyoruz benim eşim şuan ailemle hiçbir şekil konuşmuyor bile.

Bu adamdan neden çocuk?
Bu adama neden çocuk?
Kaynananiz uyuz kocanız da süt kuzusu.
Boşanmaktan başka çareniz yok bence.
Çünkü kendinizi atacak bir hale geldiniz ve siz artık deli muamelesi göreceksiniz.
Sizin için kafada var diyecekler, haklı iken haksız oldunuz.

Allah yardımcın olsun hiç kolay değil malesef

Eşiniz annesinin sözünden çıkamıyor.Kayinvalide sizi istemiyor.Bu evlilikten hayır gelmez.Siz yinede eşinizle iyi vakit geçirmeye bakın.

Sorun eşin!

ilk başta bizimde çok sorunlar oldu benim eşimde kvde de annemlere gitmemi istemezdi eşimle tartıştık aileler araya girdi neyse boşanmak istiyorum dedim oğlumu da aldım annemlere gittim bi hafta kaldık eşim geldi özür diledi konuştuk o gün bu gündür annemlere laf etmez haftada bi kendi götürür eşimi seviyorum ama beni doğurup büyüten ana baba daha önce gelir benim için. Sana gelince katlanmak zorunda değilsin canına kıymaya çalışma kocan anasına meraklıysa kendi gitsin kimse için kendine zarar verme

Sizin adınıza çok sevindim

O karnındaki çocuğa yazık cidden mutlu değilsen çekmek zorunda değilsin sorun senin eşinde kvde deyil eşin cevabını verse senin arkanda dursa o kv bişey diyemez
Benim psikolojim iyi değil zaten boş gebelik bu üçüncü olucak kurtajdan sonra Bi psikoloğa görünmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…