kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

Önce sizi düşünmesi gerekirdi

gitmeyin yanlarına
ben olsam arkadaşımdan kaynana için erken kalkmam

o zaman ayda yılda bır degıl hep goreceksınız malesef
sizin kaynana gelir ve gelmişken 6 ay kalır
gördüm ben onda o potansiyeli

ben kalkmıcam da esım arayıp arayıp durunca utandım kalktım arkadasıma da ayıp oldu zaten... dogru dıyosun bır omur bızmle... daha gecen gun oldu ben koyden gelınce cok hastlandım her gun acıl serumlar falan neyse sımdı sukur kı ıyıym kaynana bı hafta once aradı dedıgı sey hastayken gelemedım barı gezmeye geleyım demez mı

Ayrı eve çıkma sansın yok sanıırımYasın cok genç,eşinde küçük sanırım.Madem esin asker annenlerde kalma sansın yok mu?En azından haftada bikaç gün

sımdı de tututurmus gelsın dogumu burda yapsın kırkı cıkana kadar da koyde dursun bıze de afydası olur dıyo... ben bakarım dıyo ama hepsı yalannn sadece o buraya gelemez gelse de ben dogum yaptıgım ıcın gezemıcek ya ondan benım oraya gelmemı ıstıyor bende gelmıcem burda dogurcam dedım

Ya ben mi anlamıyorum bi
Hani bi bahçenin içindeydi kayınavlideyle sizin ev
Şimdi de nasıl böyle oluyo ki

Ora nire bura nire sen babanlarda mısın ?

Ayrı eve çıkma sansın yok sanıırımYasın cok genç,eşinde küçük sanırım.Madem esin asker annenlerde kalma sansın yok mu?En azından haftada bikaç gün

koye gıdınce ayrı ev sansımız yok canım bıze aıt bır oda var sadece gece yatmaya gırıyoz oda.. zaten herkesten uzakta yasıyorum tek basıma esım baska sehırde haftda 2 gun gelıyo gıdıyor... memlekete gıdınce de babamlarda en fazla bı hafta kalabılıyom ona da laf edıyolar

bak sımdı ben esımle kımsenın olmadıgı tanmadıgımz bı sehırde yasıyoz esım de gorev ıcabı farklı sehırde.. memleket uzakta aramız 15 saat anlatabıldım mı ?
Eee başka şehirdeysen yat kalk şükret
Kendi evinde kal niye kayınvalidenle kalıyosun dediğimde burda evler aynı bahçenin içinde filan dyeince, görmedim diye işkembeden sallıyomuşum gibi geldi sustum
Desene arkadaşım kayınavlide de kaldık 1 ay diye
Aman 1 ayla yırtıyosan sevindim
Bi dahakine daha da azalt, oldu bitti
Ayrı şehir bulunmaz nimet senin için

sakınnnn
salağa bak bize de faydası olurmuş ... gelsin benim ona faydam olur dese neyse
kocanız ne dıyor ?
kesinlikel kendi evinize gidin

Zor bi durum.Eşine durumu anlatcan.Seni seviyorsa seni ezdirmicek canım.<inatlaşmadan suyuna giderek eşini ayrı eve ikna etcen.Yada annesine azcık sesini cıkarcak.Bizde ana kuzusuyuz .Onları ana doğurdu da bizi leylekler getirmedi sonuçta.

Niye 1 ay kaldınız onu anlamadım ki ben yani zaten eşin askermiş 1 ay nasıl geldi ki izine geldi diyelim niye orda kalıyorsunuz kendi eviniz varken ayrıca içim almadı yemedim diyorsunuz onca zaman hiç mi yemek yemediniz yani ne alaka. Senin ailene de gitmişsiniz sonuçta hem eşinle konuşman lazım ayrıca yalnız kalmayayım diyerek çocuk mı yapılır önce bir evliliğiniz otursaydı yani neyse ki aynı yere oturmuyorsunuz yani yapacak bir şey yok.

Ne faydası ya lohusa kadına iş mi yaptıracak ayıp !

1 ay az mı ?
15 saat uzaklıkta deyınce ıyı gıbı gelıyor ama
kaynana gelirse valla gitmek bilmez hazır gelmişken 6 ay kalırsa görür gününü
nasıl cok yakın olmak iyi degilse cok uzaklık da ıyı degıl
sonra cok uzun yatılı misafirlikler başlıyor

sakınnnn
salağa bak bize de faydası olurmuş ... gelsin benim ona faydam olur dese neyse
kocanız ne dıyor ?
kesinlikel kendi evinize gidin

esım bımıyorum kı gıtsen de ıyı olur annem sana bakar dıyo... bende ıstemıyorum dedım annengıl butun gun baga gıdecekler bana kım bakacak dedım kızdım... hem bu ılk bebegımız senı yanımda ısıtyrm ddm benım kı sımdılık bısey demıyor daha var onumuzde dusunurz dıyo tırsıyom acıkcası

ay bende normalde aynı evde yasıyolar sandım.Kv deye gidince miymis

Ne faydası ya lohusa kadına iş mi yaptıracak ayıp !

aklında ne var bılmıom artık cadının... eltımden bılıom eltım aynı koyden oda kırkı cıkana kadar kaynana da kaldı kaynana bı kerecık yemek yapmadı eltımın kendı annesı üç öğün yemek getrdı ama sorsan kaynanama ben baktım kırk gun boyunca dıyo...

Ben her an her saniye birlikteler sandım, aynı ev sanınca yni
Kötünün iyisi diyeyim
Ama gelmesin tabi
Yok desin sağ ol desin yardıma ihtiyacım yok desin kibar kibar reddetsin
Anneni istemiyorum derse adam iyice anneci olur, benim evime annem gelemez miye bağlar
Takvim kısmı unutulur ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…