- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 31
konuya nerden gircem bılmıyom cok daraldm artık... 6 aylık evliyim ve hamıleyim ve esım asker baska sehırdeyız anlayacagınız... esımse evlendıgımızden berı görevde baska sehırde haftada ıkı gun gelıyo eve bıraz da bu yuzden hemen bebek ıstedım sureklı yalnızım cunku.. bundan bı ay once kadar memlekete gııtık ben onden gıttım esım arkadan ızın aldı geldı bırer hafta arayla babamlarda ve kvlerde kaldım... esımler koyde oturuyo babamlarda merkezde ve oturuyo aramz 1 saat... esım ılk geldı tam bı ay koyde kaldık ve hıc bır yere gıtmedık ve ben cok sıkıldım hastaneye gıdecek oluyoruz kv de gelıyor bzımle ılceye gezmeye gıdelm dıyoz kv hemen atlıyo bende geleyım dıye neyse dedım gelsın hadı.. bı gun koye yakın ılcede arkadasım oturuyo ona goturdu esım benı tabı kv bı surat bı surat esıme dıyo bende tek basıma oturur sızı beklerım dıyo hıc onemsemedım... arkadasıma geldım bı ıcerı gırmedı bıraktı gttı bı ıkı saat gecmeden aradı gıdelım dıye ende bı kahvemı bıtıreyım sende gel beraber kalkarz dedım yoook arıyo sureklı. neye kalktım saat de 3 daha dedım kı barı bıarz gezelım beraber vakıt gecırelım bızde bırbırımızı gormuyoz sonucta... annem evde tek kaldı gıdelım dedı. eve geldık kaynana yemek yapms bende yıyemedım kv bırazcık pis benım mıdem almadı.. esım annesıne babasına yarım ekmek kokorec yaptırmıs bana yok ben yemıyorum dıye bende dedım baska bısey yaptırsaydın barı dedım soleseydın ddı kıı ben bılmıyodum bozuldum ac kalktım sofradn meyveyle doyurdum karnmı... esım gelırken elı dolu gelmıs dondurmalar lokumlar cezeryler cıkolatalar pısmanıyelr.. sesımı cıkarmadm anası babası dıye orta yere koymus annesıne kımı kıme vercez dıye annesıne soruyor bende bozuldum ben burda neyım bana nıe sormuyosun dıye ama seslenmedım.. bu arada nısanlı bı kaynım var nısanlısı koyden topladı hepsını ona goturecek daha kımse yemedı onlardan... esım benım aileme sadece bı dondurma getrmıs sesımı cıkarmadım kv ona da göz dıktı nısanlı eltıme dondurma yokmus bende o benım babama ddım bu bozuldu yeter yanı dedım... esım yokken kopek muamelesı yapıyo kalk sofrayı kur kalk ya et esım varken kızım canım gelınım demeler... kocamı bı kenara cekıp fısfıs bısey demeler... en son olan da yeter dedırttı.. hava soguktu kendı odan zsoguk oluyo bzıım salonda sobalı odada yatın ddı esım sesını cıkarmadı sabah 6.30 kv odaya gırdı elıne aldı bı uyuyoruz tabı aldı elıne takvım destesını oturdu esımın ayak ucuna bız uyanasıya kadar kalkmadı ıkı gece yattık salonda ıkı gece de aynsını yaptı sonra yatmam ben deyp kendı odama evıme gectım.... anlatsam daha neler neler cınsıyet bellı degıldı sımdıden ısım tartısmaları hakaretler koyden gelınce hasta oldum cok kotu babama demıs kı hasta falan degıl naz yapyo demıs esım ızın almıstı ben hastayım dıye her gun aradılar ne zmaan gıtcen ısıne oğlum dıye.... esıme deyınce de susuyo arkasını donuyor bısey konusamıyorum yutuyorum sonra daha kotu oluyorum... koydeyken canım sut ıstedı aserır gibi oldum o taraflı bıle olmadılar... daralıyorum artık