• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

girlman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
703
502
53
31
konuya nerden gircem bılmıyom cok daraldm artık... 6 aylık evliyim ve hamıleyim ve esım asker baska sehırdeyız anlayacagınız... esımse evlendıgımızden berı görevde baska sehırde haftada ıkı gun gelıyo eve bıraz da bu yuzden hemen bebek ıstedım sureklı yalnızım cunku.. bundan bı ay once kadar memlekete gııtık ben onden gıttım esım arkadan ızın aldı geldı bırer hafta arayla babamlarda ve kvlerde kaldım... esımler koyde oturuyo babamlarda merkezde ve oturuyo aramz 1 saat... esım ılk geldı tam bı ay koyde kaldık ve hıc bır yere gıtmedık ve ben cok sıkıldım hastaneye gıdecek oluyoruz kv de gelıyor bzımle ılceye gezmeye gıdelm dıyoz kv hemen atlıyo bende geleyım dıye neyse dedım gelsın hadı.. bı gun koye yakın ılcede arkadasım oturuyo ona goturdu esım benı tabı kv bı surat bı surat esıme dıyo bende tek basıma oturur sızı beklerım dıyo hıc onemsemedım... arkadasıma geldım bı ıcerı gırmedı bıraktı gttı bı ıkı saat gecmeden aradı gıdelım dıye ende bı kahvemı bıtıreyım sende gel beraber kalkarz dedım yoook arıyo sureklı. neye kalktım saat de 3 daha dedım kı barı bıarz gezelım beraber vakıt gecırelım bızde bırbırımızı gormuyoz sonucta... annem evde tek kaldı gıdelım dedı. eve geldık kaynana yemek yapms bende yıyemedım kv bırazcık pis benım mıdem almadı.. esım annesıne babasına yarım ekmek kokorec yaptırmıs bana yok ben yemıyorum dıye bende dedım baska bısey yaptırsaydın barı dedım soleseydın ddı kıı ben bılmıyodum bozuldum ac kalktım sofradn meyveyle doyurdum karnmı... esım gelırken elı dolu gelmıs dondurmalar lokumlar cezeryler cıkolatalar pısmanıyelr.. sesımı cıkarmadm anası babası dıye orta yere koymus annesıne kımı kıme vercez dıye annesıne soruyor bende bozuldum ben burda neyım bana nıe sormuyosun dıye ama seslenmedım.. bu arada nısanlı bı kaynım var nısanlısı koyden topladı hepsını ona goturecek daha kımse yemedı onlardan... esım benım aileme sadece bı dondurma getrmıs sesımı cıkarmadım kv ona da göz dıktı nısanlı eltıme dondurma yokmus bende o benım babama ddım bu bozuldu yeter yanı dedım... esım yokken kopek muamelesı yapıyo kalk sofrayı kur kalk ya et esım varken kızım canım gelınım demeler... kocamı bı kenara cekıp fısfıs bısey demeler... en son olan da yeter dedırttı.. hava soguktu kendı odan zsoguk oluyo bzıım salonda sobalı odada yatın ddı esım sesını cıkarmadı sabah 6.30 kv odaya gırdı elıne aldı bı uyuyoruz tabı aldı elıne takvım destesını oturdu esımın ayak ucuna bız uyanasıya kadar kalkmadı ıkı gece yattık salonda ıkı gece de aynsını yaptı sonra yatmam ben deyp kendı odama evıme gectım.... anlatsam daha neler neler cınsıyet bellı degıldı sımdıden ısım tartısmaları hakaretler koyden gelınce hasta oldum cok kotu babama demıs kı hasta falan degıl naz yapyo demıs esım ızın almıstı ben hastayım dıye her gun aradılar ne zmaan gıtcen ısıne oğlum dıye.... esıme deyınce de susuyo arkasını donuyor bısey konusamıyorum yutuyorum sonra daha kotu oluyorum... koydeyken canım sut ıstedı aserır gibi oldum o taraflı bıle olmadılar... daralıyorum artık

esıme nasıl yaklasmalıyım ? bu kaynanamın boyle oldugunu nasıl gosterebılırım ? sureklı ıkıncı plandayım esım evın en kucugu annesıne duskun :(

Çok detaya girmişsin
Arkadaşıma gittim de kahve içiyodum da kaynanama gel dedim de gelmedi bizi erken kaldırdı filan

Sizin odanıza girip takvim okuma bahanesine şaştım:KK57:
Eşinde iş yok, anne ne işin var ayıp diyemiyo mu
Ne hikmetse takvimi kendi odasına almayı da akıl eden çıkmıyo

Takvim bahane kaynana meraklı eşinde ana kuzusu
Geçmiş olsun
Keşke asker eşinden daha 6 aylık evliyken hemen çocuk yapmasaydın

esıme nasıl yaklasmalıyım ? bu kaynanamın boyle oldugunu nasıl gosterebılırım ? sureklı ıkıncı plandayım esım evın en kucugu annesıne duskun :KK43:
Kv yaptığını yap sende. Esin varken annecim annecim de , eşin yokken de sok lafları dümdükkkk yüzüne :))))

Çok detaya girmişsin
Arkadaşıma gittim de kahve içiyodum da kaynanama gel dedim de gelmedi bizi erken kaldırdı filan

Geçmiş olsun

Çok detaya girmişsin

Geçmiş olsun

kv gel demedım esımle gıttım annesı koyde kaldı esım benı annesı yuznden erken kaldrdı :( o takvım zaten delırttı benı bıızm oda da bısey var sankı amacı neyse ne görme amaıyla geldıyse.. bebegımı cok ıstıyorum ama evet bende bazen kekske dıom kendıme :(

Kv yaptığını yap sende. Esin varken annecim annecim de , eşin yokken de sok lafları dümdükkkk yüzüne :))))

bı kere dedım naptı bılıyo musun aglamaya basladı kaynımı kocamı kp topladı basına ben kotu gelın oldum tabı :(

kv gel demedım esımle gıttım annesı koyde kaldı esım benı annesı yuznden erken kaldrdı :KK43: o takvım zaten delırttı benı bıızm oda da bısey var sankı amacı neyse ne görme amaıyla geldıyse.. bebegımı cok ıstıyorum ama evet bende bazen kekske dıom kendıme :KK43:
1 aydır niye kayınvalidende kalıyosunuz
Eşin zaten asker her zaman yanında olmuyo
Gidin kendi evinizde kalın
O hanımda takvimini istediği odasında okusun, maksat takvim okumaksa şayet

bı kere dedım naptı bılıyo musun aglamaya basladı kaynımı kocamı kp topladı basına ben kotu gelın oldum tabı :KK43:
o_Oo_Oo_O Oyyyy cok tehlikeli bir kv. O zaman eşinle halletmelisin Can'ım bu konuyu. Eşim Cvp vermiyor demişsin. Israr et bu konuyu çözelim falan diye.

1 aydır niye kayınvalidende kalıyosunuz
Eşin zaten asker her zaman yanında olmuyo
Gidin kendi evinizde kalın
O hanımda takvimini istediği odasında okusun, maksat takvim okumaksa şayet

soyle anlatayım canım koyde ev bı bahcenın ıcınde her gelıne bır oda geldıgımızde kalmak ıcın yapılmıs.. kendı evımız dedıgım de aynı bahcenın içinde ee yeme içme hersy bır... nerde kalcaz kı baska sızın odanız soguktr deyıp kv yatagı yorganı getrdı bıraktı ustumuze kp cok ısrar edınce de ee kocam da bısey demeyınce bana laf dusmedı pek :( ne takvımı bız 8.30 kalktık o saate kadar bı ınsanın canı nasıl takvım okumak ıster kı ya amac baska

konuya nerden gircem bılmıyom cok daraldm artık... 6 aylık evliyim ve hamıleyim ve esım asker baska sehırdeyız anlayacagınız... esımse evlendıgımızden berı görevde baska sehırde haftada ıkı gun gelıyo eve bıraz da bu yuzden hemen bebek ıstedım sureklı yalnızım cunku.. bundan bı ay once kadar memlekete gııtık ben onden gıttım esım arkadan ızın aldı geldı bırer hafta arayla babamlarda ve kvlerde kaldım... esımler koyde oturuyo babamlarda merkezde ve oturuyo aramz 1 saat... esım ılk geldı tam bı ay koyde kaldık ve hıc bır yere gıtmedık ve ben cok sıkıldım hastaneye gıdecek oluyoruz kv de gelıyor bzımle ılceye gezmeye gıdelm dıyoz kv hemen atlıyo bende geleyım dıye neyse dedım gelsın hadı.. bı gun koye yakın ılcede arkadasım oturuyo ona goturdu esım benı tabı kv bı surat bı surat esıme dıyo bende tek basıma oturur sızı beklerım dıyo hıc onemsemedım... arkadasıma geldım bı ıcerı gırmedı bıraktı gttı bı ıkı saat gecmeden aradı gıdelım dıye ende bı kahvemı bıtıreyım sende gel beraber kalkarz dedım yoook arıyo sureklı. neye kalktım saat de 3 daha dedım kı barı bıarz gezelım beraber vakıt gecırelım bızde bırbırımızı gormuyoz sonucta... annem evde tek kaldı gıdelım dedı. eve geldık kaynana yemek yapms bende yıyemedım kv bırazcık pis benım mıdem almadı.. esım annesıne babasına yarım ekmek kokorec yaptırmıs bana yok ben yemıyorum dıye bende dedım baska bısey yaptırsaydın barı dedım soleseydın ddı kıı ben bılmıyodum bozuldum ac kalktım sofradn meyveyle doyurdum karnmı... esım gelırken elı dolu gelmıs dondurmalar lokumlar cezeryler cıkolatalar pısmanıyelr.. sesımı cıkarmadm anası babası dıye orta yere koymus annesıne kımı kıme vercez dıye annesıne soruyor bende bozuldum ben burda neyım bana nıe sormuyosun dıye ama seslenmedım.. bu arada nısanlı bı kaynım var nısanlısı koyden topladı hepsını ona goturecek daha kımse yemedı onlardan... esım benım aileme sadece bı dondurma getrmıs sesımı cıkarmadım kv ona da göz dıktı nısanlı eltıme dondurma yokmus bende o benım babama ddım bu bozuldu yeter yanı dedım... esım yokken kopek muamelesı yapıyo kalk sofrayı kur kalk ya et esım varken kızım canım gelınım demeler... kocamı bı kenara cekıp fısfıs bısey demeler... en son olan da yeter dedırttı.. hava soguktu kendı odan zsoguk oluyo bzıım salonda sobalı odada yatın ddı esım sesını cıkarmadı sabah 6.30 kv odaya gırdı elıne aldı bı uyuyoruz tabı aldı elıne takvım destesını oturdu esımın ayak ucuna bız uyanasıya kadar kalkmadı ıkı gece yattık salonda ıkı gece de aynsını yaptı sonra yatmam ben deyp kendı odama evıme gectım.... anlatsam daha neler neler cınsıyet bellı degıldı sımdıden ısım tartısmaları hakaretler koyden gelınce hasta oldum cok kotu babama demıs kı hasta falan degıl naz yapyo demıs esım ızın almıstı ben hastayım dıye her gun aradılar ne zmaan gıtcen ısıne oğlum dıye.... esıme deyınce de susuyo arkasını donuyor bısey konusamıyorum yutuyorum sonra daha kotu oluyorum... koydeyken canım sut ıstedı aserır gibi oldum o taraflı bıle olmadılar... daralıyorum artık
yaş kaç genç

o_Oo_Oo_O Oyyyy cok tehlikeli bir kv. O zaman eşinle halletmelisin Can'ım bu konuyu. Eşim Cvp vermiyor demişsin. Israr et bu konuyu çözelim falan diye.

dedım canım dedım ama hep boyle degısmıyor aldım karsıma konustum susuyo bende sureklı evde tekım sabah aksam gece artık sıkıldım bu durumdan...

soyle anlatayım canım koyde ev bı bahcenın ıcınde her gelıne bır oda geldıgımızde kalmak ıcın yapılmıs.. kendı evımız dedıgım de aynı bahcenın içinde ee yeme içme hersy bır... nerde kalcaz kı baska sızın odanız soguktr deyıp kv yatagı yorganı getrdı bıraktı ustumuze kp cok ısrar edınce de ee kocam da bısey demeyınce bana laf dusmedı pek :KK43: ne takvımı bız 8.30 kalktık o saate kadar bı ınsanın canı nasıl takvım okumak ıster kı ya amac baska
Ben bilmiyorum öyle bahçe içi bahçe dışı ama
Konuda şey demedin mi
Ben memlekete gittim eşimde izin alıp geldi, hem babamlarda kaldım hem kayınavlidemlerde diye
Kayınvalidenle aynı yerde oturuyosan niye böyle yazdın

Yalnızlıktan sıkıldıysanız bir hobi edinseydiniz keşke! Bu amaçla Bebek getirilmemeli dünyaya.

yok o durum oyle degıl bız ıkımzde ıstedık aslında bı kere korunmadan denemek ıstedık :) oda tuttu.. bende olsun bana yoldas olur dedım yoksa o amacla yapmdım

Back