Kaynana derdi bıktım

İşte evet ama yinede karşılaşıyorum bu kişiyle o yüzden sordum canım hayatımdan çıkarmak istiyorum dengesiz olduğu için olmuyor

Kaynanam ve akrabaları daha ben onlara "Merhaba, ben Chek" dediğim zamandan beri beni sevmiyor :D Neden sevilmiyorum diye hiç düşünme, ağzınla kuş bile tutsan sevmek istemeyen sevmiyor.
Ben napıyorum dersen ben de onları sevmiyorum:) Görüşmemek için bahane üretiyorum görüşünce mesafeli davranıyorum, sohbeti asla ben başlatmıyorum bana laf atılmazsa hiç sohbete katılmıyorum telefonla ilgileniyorum.
Yeni evlendiğimde ben de kafaya takıyordum "beni neden sevmiyorlar ki acaba" diye,
Hatta bana o kadar çok "senin iyiliğin için" ile başlayan o eleştiri yapıyorlardı ki artık yanlarında bir şey yapmaktan çekinir olmuştum sonra fark ettim ki meğer kıskançlıklarındanmış :D
Mesela sen de hafta sonu çocuğu babasıyla gönder babaannesine, ben evde temizlik yapacağım de başım ağrıyor de, biraz tek başıma kalayım de gitme zaten arada git arada gitme yavaş yavaş gitme sıklığını düşürürsün ayağını kesersin
Bir iki kere eşin çocukla tek gidince zaten yorulacak aman bu hafta gitmeyelim boşver diyecek :)

Mlscm Mlscm çok büyük dertleriniz yokmuş, bence normal şeyler yaşadığınız, aynı binaya gitmemenizi takdir ettim.
Çok beklentiniz olmasın, tavırlarını bir 'anne' olarak mazur görün.
Tabii ki kızını övecek, benimki de yapar, eşimle bana bizzat. Evladı tabii ki daha değerli bşy var mı? Doğru olduğunu söylemiyorum ama mazur görüyorum.
'gelin'sin işte yerini bil'in kibarcası nasıl söylenir
o_O:KK51:

kayınvalıdenız aslında sıze sorun yasatamıyormus sorun yasamak ısteyen sızsınız resmen dert etmıssınız bosverın esınız zaten annesını tanıdıgı ıcın uzak durarak hem kendıne hem sıze ıyılık etmıs sız kendınız mesafe koyun resmı olun kafanız rahat eder

Esini tebrik ederim, en bastan akillica davranarak aile apartmanindan uzak durmus. Baktin ki kayinvaliden sen onlara gidince memnun olmuyor,ki oyle hissediyormussun, sen de kirk yilda bir gidersin. Ben oyle yapiyorum.

kayınvalıdenız aslında sıze sorun yasatamıyormus sorun yasamak ısteyen sızsınız resmen dert etmıssınız bosverın esınız zaten annesını tanıdıgı ıcın uzak durarak hem kendıne hem sıze ıyılık etmıs sız kendınız mesafe koyun resmı olun kafanız rahat eder
Öyle yapıyorum yine sorun çıkartıyor yüzünü düzeltemiyorum bir türlü menfaatleri doğrultusunda hareket eden insan

Mlscm Mlscm çok büyük dertleriniz yokmuş, bence normal şeyler yaşadığınız, aynı binaya gitmemenizi takdir ettim.
Çok beklentiniz olmasın, tavırlarını bir 'anne' olarak mazur görün.
Tabii ki kızını övecek, benimki de yapar, eşimle bana bizzat. Evladı tabii ki daha değerli bşy var mı? Doğru olduğunu söylemiyorum ama mazur görüyorum.
'gelin'sin işte yerini bil'in kibarcası nasıl söylenir
o_O:KK51:
Haklısın canım 🧡 geliniz adı üstünde elin kızı

Kaynanam ve akrabaları daha ben onlara "Merhaba, ben Chek" dediğim zamandan beri beni sevmiyor :KK70: Neden sevilmiyorum diye hiç düşünme, ağzınla kuş bile tutsan sevmek istemeyen sevmiyor.
Ben napıyorum dersen ben de onları sevmiyorum:) Görüşmemek için bahane üretiyorum görüşünce mesafeli davranıyorum, sohbeti asla ben başlatmıyorum bana laf atılmazsa hiç sohbete katılmıyorum telefonla ilgileniyorum.
Yeni evlendiğimde ben de kafaya takıyordum "beni neden sevmiyorlar ki acaba" diye,
Hatta bana o kadar çok "senin iyiliğin için" ile başlayan o eleştiri yapıyorlardı ki artık yanlarında bir şey yapmaktan çekinir olmuştum sonra fark ettim ki meğer kıskançlıklarındanmış :KK70:
Mesela sen de hafta sonu çocuğu babasıyla gönder babaannesine, ben evde temizlik yapacağım de başım ağrıyor de, biraz tek başıma kalayım de gitme zaten arada git arada gitme yavaş yavaş gitme sıklığını düşürürsün ayağını kesersin
Bir iki kere eşin çocukla tek gidince zaten yorulacak aman bu hafta gitmeyelim boşver diyecek :)
Doğru öye yapıyorum canım babasıyla gönderiyorum

Haklısın canım 🧡 geliniz adı üstünde elin kızı

öyle tabii.. kimse kimseyi evladı gibi sevebilir mi? mümkün mü? Torununu paylaşamayanlar var, tabii istisnalar olabilir, bu gerçekten büyük olgunluk, yapabilenleri takdir ediyorum ama şöyle de bşy var, bazı mevzularda 'sen karışma seni ilgilendirmez'' hoş olmayan mevzulara tanık olman istenmez, bazı işlere gelince de el atman, atlaman beklenir yani bence eğer gerçekten öyleyse bu dengeyi kuracak olan sensin.
Benim de görümcem var çok severim muhabbetimiz iyidir, yer içer sohbet ederiz, ama o kadar yani ileri boyuta taşımaya gerek yok çünkü, ilerisi sıkıntı yaratır.
Burda okudum da, çok güzel yorumlar yazılmış, sanıyor musun ki, bütün etiler, gelinler, kardeşler dahi herkes birbirine bayılıyor,
aşık derece de çok seviyor,
maksat birarada olmak, aile olmak, iletişimi koparmamak ve saygı.
Onun dışında bu yazdıkların 'dert' değil..
özellikle bu dönemde

öyle tabii.. kimse kimseyi evladı gibi sevebilir mi? mümkün mü? Torununu paylaşamayanlar var, tabii istisnalar olabilir, bu gerçekten büyük olgunluk, yapabilenleri takdir ediyorum ama şöyle de bşy var, bazı mevzularda 'sen karışma seni ilgilendirmez'' hoş olmayan mevzulara tanık olman istenmez, bazı işlere gelince de el atman, atlaman beklenir yani bence eğer gerçekten öyleyse bu dengeyi kuracak olan sensin.
Benim de görümcem var çok severim muhabbetimiz iyidir, yer içer sohbet ederiz, ama o kadar yani ileri boyuta taşımaya gerek yok çünkü, ilerisi sıkıntı yaratır.
Burda okudum da, çok güzel yorumlar yazılmış, sanıyor musun ki, bütün etiler, gelinler, kardeşler dahi herkes birbirine bayılıyor,
aşık derece de çok seviyor,
maksat birarada olmak, aile olmak, iletişimi koparmamak ve saygı.
Onun dışında bu yazdıkların 'dert' değil..
özellikle bu dönemde
doğru söylüyorsun canın zaten çok samimiyet ayrılık getirir derler arada hep bu duvar olmak zorunda yüz göz olmaya gerek yok

Aynen hele bi teyzesi var bana tuhaf bakıyor teyzesinin kızı eşimi çok severdi şimdi ne olduysa bizi görmezden geliyor eşim zamanında bunlara para vermiş gezdirmiş ve düşkün bir insan şimdi bize mesafe tavır almışlar bende umursamıyorum onları görmezden geliyorum artık konuşmaya çalışıyorlar
Benimkinin teyzesi de öyle. Sen kimsin didisinin didisi dimi... he de geç anca uzaktan havlarlar. İste esin de senin yaninda diye zorlarına gidiyodur. Esine de fazla bisey deme bosa hzuursuzluk degmicek insanlar çünkü. Yaninda olmasaydi neyse ama yanindaymis zaten sesini cikrma sevmemeye devam etsinler bosver :D cok da umrumdaydı teyzesi :D

Benimkinin teyzesi de öyle. Sen kimsin didisinin didisi dimi... he de geç anca uzaktan havlarlar. İste esin de senin yaninda diye zorlarına gidiyodur. Esine de fazla bisey deme bosa hzuursuzluk degmicek insanlar çünkü. Yaninda olmasaydi neyse ama yanindaymis zaten sesini cikrma sevmemeye devam etsinler bosver :KK70: cok da umrumdaydı teyzesi :KK70:
Kadının davranışları bi gıcık burnu laf dağında çok sinir bozucu

Kadının davranışları bi gıcık burnu laf dağında çok sinir bozucu
Kendi haline birak öyle devam etsin kendi kaybeder. Sen de bi ananin kizisin yani köle degilsin ne hakla ezmeye calisiyo.. esin görüyormuş bunlari zaten görmese seni suclardi. Kendinden uzaklastirr esini de böyle yaparak daha iyi bulasmaz size de

Siz sanırım sizi sevmesini ana-kız gibi olmanızı istiyorsunuz. Çok mümkün değil ki bu. Kendi ailenize verin bu enerjinizi bence. Ben eşim olmadan gitmem ailesinin evine. Benim hakkımda ne düşündükleri ve bana karşı ne hissettikleri de hiç derdim değil. Oğlunu seven zaten gelinine minimum sevgiyi ve güler yüzü gösterir. Eh bu da yeter.

Siz sanırım sizi sevmesini ana-kız gibi olmanızı istiyorsunuz. Çok mümkün değil ki bu. Kendi ailenize verin bu enerjinizi bence. Ben eşim olmadan gitmem ailesinin evine. Benim hakkımda ne düşündükleri ve bana karşı ne hissettikleri de hiç derdim değil. Oğlunu seven zaten gelinine minimum sevgiyi ve güler yüzü gösterir. Eh bu da yeter.
Bende şüpheliyim zaten oğullarını sevdiğinden çünkü diğer oğlu her haltı yer o başının üstündedir her zaman ben eşimi övmüyorum herkes der efendi işinde gücünde onlara saygıda kusur etmez yinede sevmez bizi asar suratını yalandan eşi sever givi davranıyor eltime sırf diğer oğlunu sevdiği için yüzüne gülüyor yoksa eltim çoktan bırakırdı eşini ben sadece net olmasını istiyorum gitmesem sorun soğuk der gitsem surat asar tuhaf bi insan - insancık daha doğrusu

Kaynanam ve akrabaları daha ben onlara "Merhaba, ben Chek" dediğim zamandan beri beni sevmiyor :KK70: Neden sevilmiyorum diye hiç düşünme, ağzınla kuş bile tutsan sevmek istemeyen sevmiyor.
Hatta bana o kadar çok "senin iyiliğin için" ile başlayan o eleştiri yapıyorlardı ki artık yanlarında bir şey yapmaktan çekinir olmuştum sonra fark ettim ki meğer kıskançlıklarındanmış :KK70:
Bende baştan anlamazdım ben bişey konuşayım hemen birbirlerine bakarlar imalı bi şekilde hımm mıım derler aralarında konuşup gülüşerek akıllarınca benle dalga geçerlerdi bunu yapan insanlar 35-45 yaş arası 2 teyze 1 elti diğerleride teyze çocukları teyzenin biri çok fazla girmezdi onların yaptığı bu muhabbetlere sevmezdi birinin karşısında onu yokmuş gibi saymayı diğerleriyse bişey anlatırdım bambaşka şeyden sorgu sual baştan ayağı süzmeler ama ölürdüm meraktan acaba bişey mi yaptım yanlış bişey mi dedim suratımda komik bişey mi var saçıma mı gülüyolar göbeğim mi çıkmış bin tane şey dönerdi kafamda ama sonra bi baktım her gelenin gidenin birbirlerinin arkasından da konuşup yüze gülmeye devam bunlar kim ki dedim hele bir teyzesi var tam bir büyüyememiş ergen eltimle çok iyi oldukları için bana ayrı bi mesafeli bende ona lafları yeri geldiğinde söylerim hiç gocunmam,herkes hakettiğini görür

Back