- 30 Mart 2009
- 14.574
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.270
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz için arada bir gitmelisiniz. Size karşı bir saygısızlığı olmadığı sürece eltiniz gibi hiç umursamayınSorum aslında şu bu kişi benim kayınvalidem ve ortada bi soğukluk var ben bunu kavgaya çevirip niye böylesin diye eskisi gibi ilk evlendiği yıllar gibi sorup egosunu yükseltmek istemiyorum ve bi şekilde sürekli karşılaşacağım insan bu kişi tamamen iletişimi kesemem sizce ne yapmalıyım gitmeli miyim yoksa ne yapmalıyım
Öyle yapıcam artıkEşiniz için arada bir gitmelisiniz. Size karşı bir saygısızlığı olmadığı sürece eltiniz gibi hiç umursamayın
Eşinizle çocuğunuzla gidip kayınpederinizle muhabbet edin daha çok. Bilmiyorum arada sırada yapılan 1-2 saatlik ziyaret bu kadar sorun olmamalı.Yüzünü asıyor moreli bozuluyor fark ediyorum ve ben sanki zorla gitmiş givi oluyorum gitmediğim de ise yine aynı en kötü ben oluyorum yine soğuk bir öyle bir böyle işine yararsan iyisin
Doğru diyorsunuz,Bide konu sahibi millet aman kayınvalidem uzak olsun diye dua eder... Siz kör gözüm parmağına ne güzel eşiniz var misali.... Dert Arıyorsunuz yahu..... Hay çok yaşayın emi tek derdiniz size soğuk duran eşinizin annesi olsun bu hayattasevgiler
Öyle yapıcam canım surat asıcak yine ama bakmam suratına ne yapimEşinizle çocuğunuzla gidip kayınpederinizle muhabbet edin daha çok. Bilmiyorum arada sırada yapılan 1-2 saatlik ziyaret bu kadar sorun olmamalı.
İşte iyilik varken iyi olmuyorlar son dakika geliyor herşey akıllarına
[/
yapacak bişey yok sonuçta eşimizin annesi saygı göstermek durumundayız onun için olmasa da eşin içinİşte iyilik varken iyi olmuyorlar son dakika geliyor herşey akıllarına
Görmezden gel çokda şaapma eşin seninle ya sen ona bak ya annesini tutsaydı ?Arkadaşlar buraya konu açıyorum ama cidden başka anlatacak kimse yok..
Ben eşimle görücü usülü bir evlilik yaptım kayınvalidem başta beni çok beğendi sevdi vs.. Daha sonra baktık eşim bana herşeyin en iyisini yapıyor sonra Bi soğumaya başladı bana nişanlılık döneminde farkettim yalnız tam anlayamadım eşim iyi bir insan aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı borç ödüyoruz ama iyiyiz şükür.. Eltim kayınvalidemler aile apartmanın da eşim onların sürekli kavgalı hallerinden orda oturmak istemediğini söyledi bana ev alırken.. Neyse kaynanam çok değişik insan beni hiç aileye akrabalara alıştırmadı baştan beri hep bana karşı soğuk yüzü asıktı çok ağladım başlarsa üzüldüm kendimi mahv ettim ama düzelmedi eşime bile anlattım kaynanamla konuştu hep inkar etti kaynanam.. Kaynanam her şeyi ben bilirim edasında yaşlı kibirli bir insan değişik arkadan konuşur inkar eder mesela damadının yanında benim kızım gibi dünyada yok der o ortamda bizde vardık yanımızda demişti.o cinsten.. eltime çok etmiş ama eltim alışmış olsa gerek takmıyor zaten onla altlı üstlü sürekli gidip geliyorlar benim sorum şu kaynanam niye aramıyorsun gelmiyorsun diye laf eder ben fazla gitmiyorum zaten ama gidinceye bir önce gitseler diye gözüme bakar çocuğum yaramazlık yapsa en basit evde dolaşsa hemen başı ağrır ama diğer geline öyle değil onuda sevmez ama bişey Demez ben bu hallerine takılmayıp yine yakınlarda gittim evine konuştuk normal filan yine aynısını yaptı bir türlü sanki benim oraya gitmemi istemiyor gibi sanki beni ve oğlumu istemiyor gibi ama yalandan oğlumu seviyor gibi davranıyor hissediyorum kaynatam iyi bir insan hatta ona göre çok iyi davranır bize sizce ne yapmalıyım bu durumda
Götürüp getirmesini geç insanlar bana tuhaf bakıyor bi kusurum da olmadı hiç tabi hepsi değil bir kaç kişiGörmezden gel çokda şaapma eşin seninle ya sen ona bak ya annesini tutsaydı ?
Bide akrabalarla ısındırmadı ne demek ??? Ha götürüp getirmedi gibi mi ? Isınmak senin içinde olacak bnm kv de beni hiç akrabalarına götürmez ama görüştük mü ben içten davranırım severler beni
Esinin tarafi sen sacini süpürge etsen annecim annecim diye ortalarda dolassan yine sana öyle bakacakZaten bende öyle yapıyorum belliki sevmiyor aramıyor sormuyorum bu seferde yine ben kötü oluyorum gidince yine ben kötü oluyorum herkese beni kötü olarak yaymış sanki eşimin tarafı bana sanki ben suçluymuşum gibi bakıyor
Suclamak isteyen insan her türlü suclar. Sen gelinsin onlarin paşalarını ellerinden aldin bu onlara göre ebedi bi suç.. yani neden mantik aramaGötürüp getirmesini geç insanlar bana tuhaf bakıyor bi kusurum da olmadı hiç tabi hepsi değil bir kaç kişi
ZATEN ÖYLE SORARIM BİŞEY SANAR KENDİNİ SORMAM Laf eder insanın psikolojisini bozacak tiptenEsinin tarafi sen sacini süpürge etsen annecim annecim diye ortalarda dolassan yine sana öyle bakacakyani sende bi tuhaflik yok aferin esinde akilliymis böyle aramamaya sornamamaya devam.
Sonra arar sorar gidersin kiymet bilmez keske yapmasaydim dersin en iyisi yapma da kötü ol bosver. Salak yerine konmandan iyidir.
Aynen hele bi teyzesi var bana tuhaf bakıyor teyzesinin kızı eşimi çok severdi şimdi ne olduysa bizi görmezden geliyor eşim zamanında bunlara para vermiş gezdirmiş ve düşkün bir insan şimdi bize mesafe tavır almışlar bende umursamıyorum onları görmezden geliyorum artık konuşmaya çalışıyorlarSuclamak isteyen insan her türlü suclar. Sen gelinsin onlarin paşalarını ellerinden aldin bu onlara göre ebedi bi suç.. yani neden mantik arama
Benimkiler de öyle ordan biliyorum. Iyilik yapsam bile kiymetim bilinmicek onu anladigim icin nötr ne iyi ne kötü davranıyorum. Kudurmaya devam edebilirler benim icin problem yok fesatlik yapan kaybediyo iste böyle..
Aman ne büyük dert istemiyor sevmiyor.
Sevmezse sevmesin. Gitmem canıma minnet.
Cidden buna üzülüyor musun?
Kocan pek çok erkekte olmayan bir şeye sahip. Akıl!
Akıllı adamı bulmuşsun da taktığına bak.