Yok bende diğer üyeye cevap yazmışsınız onun altına yazmışım aslında cevap onaydı yanlışlık oldu özür diliyorumsiz ne okudunuz ki ben sizin sorunlu olmadığınızı yazdım.kayınvalidesinden sürekli şikayet eden başka bir üye var yıllardır bıktık ondan bahsettim .sizin ilk kez konunuzu okuyorum nerden bileyim sorunlarınızı .yargılamadım sizi diğer üyeyi yargıladım tam tersi
Tamamen iletisimi kesmek için ortada ciddi sıkıntıların, saygısızlıklarin olması gerekiyor bence.Gerçekten takmak istemiyorum artık ya tamamen kesicsm iletişimi yada rol yapıp görmezden gelicem
Evet şanslıyım çok şükür.. Ama işte kaynana sonuçta görüyoruz karşılaşıyoruz bu dengesizlikten bıktım artık hayat motive mi çalıyor kaç kere konuştum bu konuyu hala aynıNegüzel uzakmışsınız, anladığım kadarıyla gitmek istemezseniz kocanız sizi zorla annesinin evine gezmeye de götürmez,
gittiğinizde onlarla siz mutlusunuz da onlar mı gitmeniz için gözünüze bakıyor diye kızgınsınız? Yoksa eltinize neden daha sıcak davranıyor diye soruyorsanız siz oraya gittiğinizde misafirsiniz ama eltiniz onlarla altlı üstlü yaşıyorlar ev sahibi sayılır.
Çokta bunu düşünmemek lazım kaynana işte
Emin olun siz 1-0 öndesiniz.
Canım işte istemiyor gibi tavır sergilediği için kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum sizce buna rağmen gitmeli miyimTamamen iletisimi kesmek için ortada ciddi sıkıntıların, saygısızlıklarin olması gerekiyor bence.
Sizin durumunuzda öyle birşey yok anladığım kadarıyla.
Arada sırada kısa ziyaretler yaparsiniz eşinizle. Sonra kendi hayatınıza bakarsınız diyeceğim ama sizin için pek mümkün değil gibi bu.
Ne yapıyor da istemediğini hissediyorsunuz ?Canım işte istemiyor gibi tavır sergilediği için kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum sizce buna rağmen gitmeli miyim
Yüzünü asıyor moreli bozuluyor fark ediyorum ve ben sanki zorla gitmiş givi oluyorum gitmediğim de ise yine aynı en kötü ben oluyorum yine soğuk bir öyle bir böyle işine yararsan iyisinNe yapıyor da istemediğini hissediyorsunuz ?
rica ederim özürlük bir konu yokYok bende diğer üyeye cevap yazmışsınız onun altına yazmışım aslında cevap onaydı yanlışlık oldu özür diliyorum
Sorum aslında şu bu kişi benim kayınvalidem ve ortada bi soğukluk var ben bunu kavgaya çevirip niye böylesin diye eskisi gibi ilk evlendiği yıllar gibi sorup egosunu yükseltmek istemiyorum ve bi şekilde sürekli karşılaşacağım insan bu kişi tamamen iletişimi kesemem sizce ne yapmalıyım gitmeli miyim yoksa ne yapmalıyımNe güzel eşiniz anneci erkeklerden değil ve gayet aklı başında bir adam. Kaynanızın nasıl biri olduğu o kadar da önemli değil çünkü aynı binada oturmuyorsunuz. Mesafenizi koyabilmişsiniz. Ben ortada kafaya takılacak bir durum görmedim açıkçası
merve gelmiiiiisssSenin derdin yok bizi çıldırtmak mı istiyorsun? Senin derdin yok.
Gölge etmesin de aman ihsanına gerek yok. Siz çekirdek ailenize bakın.
Hanımefendi az gideceksiniz az oturacaksınız. Mümkünse eşinizle gidin daha çok. Surat asıyorsa da bir iki cocugunuzla sakalasirsiniz, kayinpederinizle sohbet eder kalkarsınız. Yani başka nasıl bir çözüm üretebiliriz. Sizi suçluyormuş. Ne değişiyor hayatınızda? Eşinizle aranız bozulmadığı sürece kayınvalideniz ya da bir başkası sizi suçlasa, surat assa ne değişecek? Ne kadar çok önem veriyorsunuz böyle şeylere. Memleket meselesi mi nedir yani?Sorum aslında şu bu kişi benim kayınvalidem ve ortada bi soğukluk var ben bunu kavgaya çevirip niye böylesin diye eskisi gibi ilk evlendiği yıllar gibi sorup egosunu yükseltmek istemiyorum ve bi şekilde sürekli karşılaşacağım insan bu kişi tamamen iletişimi kesemem sizce ne yapmalıyım gitmeli miyim yoksa ne yapmalıyım
Arkadaşlar buraya konu açıyorum ama cidden başka anlatacak kimse yok..
Ben eşimle görücü usülü bir evlilik yaptım kayınvalidem başta beni çok beğendi sevdi vs.. Daha sonra baktık eşim bana herşeyin en iyisini yapıyor sonra Bi soğumaya başladı bana nişanlılık döneminde farkettim yalnız tam anlayamadım eşim iyi bir insan aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı borç ödüyoruz ama iyiyiz şükür.. Eltim kayınvalidemler aile apartmanın da eşim onların sürekli kavgalı hallerinden orda oturmak istemediğini söyledi bana ev alırken.. Neyse kaynanam çok değişik insan beni hiç aileye akrabalara alıştırmadı baştan beri hep bana karşı soğuk yüzü asıktı çok ağladım başlarsa üzüldüm kendimi mahv ettim ama düzelmedi eşime bile anlattım kaynanamla konuştu hep inkar etti kaynanam.. Kaynanam her şeyi ben bilirim edasında yaşlı kibirli bir insan değişik arkadan konuşur inkar eder mesela damadının yanında benim kızım gibi dünyada yok der o ortamda bizde vardık yanımızda demişti.o cinsten.. eltime çok etmiş ama eltim alışmış olsa gerek takmıyor zaten onla altlı üstlü sürekli gidip geliyorlar benim sorum şu kaynanam niye aramıyorsun gelmiyorsun diye laf eder ben fazla gitmiyorum zaten ama gidinceye bir önce gitseler diye gözüme bakar çocuğum yaramazlık yapsa en basit evde dolaşsa hemen başı ağrır ama diğer geline öyle değil onuda sevmez ama bişey Demez ben bu hallerine takılmayıp yine yakınlarda gittim evine konuştuk normal filan yine aynısını yaptı bir türlü sanki benim oraya gitmemi istemiyor gibi sanki beni ve oğlumu istemiyor gibi ama yalandan oğlumu seviyor gibi davranıyor hissediyorum kaynatam iyi bir insan hatta ona göre çok iyi davranır bize sizce ne yapmalıyım bu durumda
Arkadaşlar buraya konu açıyorum ama cidden başka anlatacak kimse yok..
Ben eşimle görücü usülü bir evlilik yaptım kayınvalidem başta beni çok beğendi sevdi vs.. Daha sonra baktık eşim bana herşeyin en iyisini yapıyor sonra Bi soğumaya başladı bana nişanlılık döneminde farkettim yalnız tam anlayamadım eşim iyi bir insan aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı borç ödüyoruz ama iyiyiz şükür.. Eltim kayınvalidemler aile apartmanın da eşim onların sürekli kavgalı hallerinden orda oturmak istemediğini söyledi bana ev alırken.. Neyse kaynanam çok değişik insan beni hiç aileye akrabalara alıştırmadı baştan beri hep bana karşı soğuk yüzü asıktı çok ağladım başlarsa üzüldüm kendimi mahv ettim ama düzelmedi eşime bile anlattım kaynanamla konuştu hep inkar etti kaynanam.. Kaynanam her şeyi ben bilirim edasında yaşlı kibirli bir insan değişik arkadan konuşur inkar eder mesela damadının yanında benim kızım gibi dünyada yok der o ortamda bizde vardık yanımızda demişti.o cinsten.. eltime çok etmiş ama eltim alışmış olsa gerek takmıyor zaten onla altlı üstlü sürekli gidip geliyorlar benim sorum şu kaynanam niye aramıyorsun gelmiyorsun diye laf eder ben fazla gitmiyorum zaten ama gidinceye bir önce gitseler diye gözüme bakar çocuğum yaramazlık yapsa en basit evde dolaşsa hemen başı ağrır ama diğer geline öyle değil onuda sevmez ama bişey Demez ben bu hallerine takılmayıp yine yakınlarda gittim evine konuştuk normal filan yine aynısını yaptı bir türlü sanki benim oraya gitmemi istemiyor gibi sanki beni ve oğlumu istemiyor gibi ama yalandan oğlumu seviyor gibi davranıyor hissediyorum kaynatam iyi bir insan hatta ona göre çok iyi davranır bize sizce ne yapmalıyım bu durumda
Sevmiyorsa sevmiyor sevmek zorunda değil takılmayın.Arkadaşlar buraya konu açıyorum ama cidden başka anlatacak kimse yok..
İşte ben gitmeyince tavır gidince ayrı tavır ne yapıcağımı şaşırdım bide yalandan ben gitmediğim eşime neden diye soruyor çıldırıyorum
Farkında evet takma üzülme diyor sürekli dediğiniz doğru gidip fazla kalmadan dönmekBakin bu kadin sizi sevmiyor. Öyle veya böyle surat asacak. Sizin gittiginiz zaman onu öyle suratsiz kabul edip, ziyaretleri fazla uzatmadan eve gelmek. Kafanizda "he he" diye gececeksiniz. Esiniz zaten durumun farkinda anladigim kadariyla.
İşte iyilik varken iyi olmuyorlar son dakika geliyor herşey akıllarınaHayat geçici dün olan bugün geride kalıyor senelerce çektiğimi bi ben bilirim bide allah noldu son senesinde anladı bi ben varım yanında her zaman 1 sene oluyor rahmetli olalı kayınvalidem tek kelime huzursuzluk etmedim ses çıkartmadım şimdi vicdanım çok rahat sabır kıymet bilmenin anahtarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?