Kaynana derdi bıktım

Yok bende diğer üyeye cevap yazmışsınız onun altına yazmışım aslında cevap onaydı yanlışlık oldu özür diliyorum

Gerçekten takmak istemiyorum artık ya tamamen kesicsm iletişimi yada rol yapıp görmezden gelicem
Tamamen iletisimi kesmek için ortada ciddi sıkıntıların, saygısızlıklarin olması gerekiyor bence.
Sizin durumunuzda öyle birşey yok anladığım kadarıyla.

Arada sırada kısa ziyaretler yaparsiniz eşinizle. Sonra kendi hayatınıza bakarsınız diyeceğim ama sizin için pek mümkün değil gibi bu.

Evet şanslıyım çok şükür.. Ama işte kaynana sonuçta görüyoruz karşılaşıyoruz bu dengesizlikten bıktım artık hayat motive mi çalıyor kaç kere konuştum bu konuyu hala aynı

Canım işte istemiyor gibi tavır sergilediği için kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum sizce buna rağmen gitmeli miyim

Canım işte istemiyor gibi tavır sergilediği için kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum sizce buna rağmen gitmeli miyim
Ne yapıyor da istemediğini hissediyorsunuz ?

Ne güzel eşiniz anneci erkeklerden değil ve gayet aklı başında bir adam. Kaynanızın nasıl biri olduğu o kadar da önemli değil çünkü aynı binada oturmuyorsunuz. Mesafenizi koyabilmişsiniz. Ben ortada kafaya takılacak bir durum görmedim açıkçası

Ne yapıyor da istemediğini hissediyorsunuz ?
Yüzünü asıyor moreli bozuluyor fark ediyorum ve ben sanki zorla gitmiş givi oluyorum gitmediğim de ise yine aynı en kötü ben oluyorum yine soğuk bir öyle bir böyle işine yararsan iyisin

Sorum aslında şu bu kişi benim kayınvalidem ve ortada bi soğukluk var ben bunu kavgaya çevirip niye böylesin diye eskisi gibi ilk evlendiği yıllar gibi sorup egosunu yükseltmek istemiyorum ve bi şekilde sürekli karşılaşacağım insan bu kişi tamamen iletişimi kesemem sizce ne yapmalıyım gitmeli miyim yoksa ne yapmalıyım

Kaynanaları dert olarak görmeyin nolur
RABBIM dert veripte derman arayanlardan etmesin dua edinde..
Sevmiyorsa git-me.

Mecrubi görmediğin hiç bir ortamda muhatap olmayın birde kendinize başka bir meşkale bulun bu seviyesiz küçük insanları kafaya takmayın bile kadın sizden uzak duruyor sizde ondan uzak durun fitne fesatlık yapsa eşinle aranızı bozsa daha sıkıntı.

Hanımefendi az gideceksiniz az oturacaksınız. Mümkünse eşinizle gidin daha çok. Surat asıyorsa da bir iki cocugunuzla sakalasirsiniz, kayinpederinizle sohbet eder kalkarsınız. Yani başka nasıl bir çözüm üretebiliriz. Sizi suçluyormuş. Ne değişiyor hayatınızda? Eşinizle aranız bozulmadığı sürece kayınvalideniz ya da bir başkası sizi suçlasa, surat assa ne değişecek? Ne kadar çok önem veriyorsunuz böyle şeylere. Memleket meselesi mi nedir yani?

Sevmiyorsa sevmiyor sevmek zorunda değil takılmayın.

Hayat geçici dün olan bugün geride kalıyor senelerce çektiğimi bi ben bilirim bide allah noldu son senesinde anladı bi ben varım yanında her zaman 1 sene oluyor rahmetli olalı kayınvalidem tek kelime huzursuzluk etmedim ses çıkartmadım şimdi vicdanım çok rahat sabır kıymet bilmenin anahtarıdır

Yahu elli kere yazdık çizdik sizin anneniz değil o çok sevdiğiniz aşkınız kocanızı doğurmuş olması nedeniyle ona bayılmanıza da gerek yok... Eşinizde sizin annenize bayılmaz...ilte herkes oynuyor aynı komediyi.... Bakın forumlara kaynanam..... Bi tane anne yazan varmı..... Emek vermemiş sizi büyütmemiş.... Bakın hepimiz küçük kızlardık büyüdük gelin olduk kaynana yada kibar söyliyeyim kayınvalide olduk yada olmaya adayız... Bırakalım sıfatları.... Hiçbirimiz 20 yada 30 sene sonra kızımızın yada oğlumuzun eşi olan insanı evlat yapmayız eşyanın tabiatına ters arkadaşım.... Doğrusu bunu herkes bilir.... Sorun buradaki annelere gelinen kız olurmu.... Sorun buradaki gelinlere kayınvalide den anne olurmu.... Kolaymı o öyle... İki farklı kadın tek ortak noktaları bir erkek birinin oğlu birinin eşi hepsi bu.... Benim anlamadığım kızım denilecekse gelin lafı nerden çıkmış anne denilecekse kaynana lafı nerden çıkmış.... Yani biri vakti zamanında bulmuş bu tabirleri olmamış patlamış 40 akıllı çıkaramamış... Ha istisnalar kaideyi bozmaz sizi beni bağlamaz.... Yani anlaşamamanız normal belki normal hayatta konuşamayacağınız biri işte evlenince o da sizde mecburiyet.... Mecburiyetin olduğu bir ilişki zaten 100 tanenin 4 ü sorunsuz yürür...Yani normal böyle olması saygıyı koruyun vıcık vıcık olmayın yeter....kuş tutsanız ağzınızla bu kuşun Bi gözü kör olur öbür türlüsü

.. Yahu bazen kendi annenizle bile ters düşetsiniz normaldir lakin kayınvalide sizi doğurmamış beslememiş emek vermemiş kadındır neticede.... İnsan emek verdiğimi sever.... Tabi ona sorsan kendi kızımı oğlumu yada sizmi..... Cevap belli..... Öyle hop kızım hop annem olmadığı için sözde herkes anne kız konu sahibi yersen bak kızım diyorum evladım canım dolu dolu.... Ablam gelinine kızım diyor eğreti.... Gelin ona annem diyor Fatma der gibi.... Yani his duygu başka birşey.... İstisnalar yorum yapmasın olabilir konu anlaşamayanlar bunu belirteyim tekrar.... Yani kısacası konu sahibi eminim sizde evlenirken bu kayınvalidem annem olur ben kızı olurum şehir efsanesini gerçek sanmış sonrada asıl gerçeği fark etmişsinizdir..... Sanki kocalarla kardeş oluyoruz ne anne babası yahu.... Sanki kayınvalide oğlunun eşini doğuruyor ne kızı ne oğlu yahu

İşte ben gitmeyince tavır gidince ayrı tavır ne yapıcağımı şaşırdım bide yalandan ben gitmediğim eşime neden diye soruyor çıldırıyorum

Bakin bu kadin sizi sevmiyor. Öyle veya böyle surat asacak. Sizin gittiginiz zaman onu öyle suratsiz kabul edip, ziyaretleri fazla uzatmadan eve gelmek. Kafanizda "he he" diye gececeksiniz. Esiniz zaten durumun farkinda anladigim kadariyla.

Bakin bu kadin sizi sevmiyor. Öyle veya böyle surat asacak. Sizin gittiginiz zaman onu öyle suratsiz kabul edip, ziyaretleri fazla uzatmadan eve gelmek. Kafanizda "he he" diye gececeksiniz. Esiniz zaten durumun farkinda anladigim kadariyla.
Farkında evet takma üzülme diyor sürekli dediğiniz doğru gidip fazla kalmadan dönmek

İşte iyilik varken iyi olmuyorlar son dakika geliyor herşey akıllarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…