Kaynana derdi bıktım

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar buraya konu açıyorum ama cidden başka anlatacak kimse yok..
Ben eşimle görücü usülü bir evlilik yaptım kayınvalidem başta beni çok beğendi sevdi vs.. Daha sonra baktık eşim bana herşeyin en iyisini yapıyor sonra Bi soğumaya başladı bana nişanlılık döneminde farkettim yalnız tam anlayamadım eşim iyi bir insan aile apartmanında oturmak istemeyip ev aldı borç ödüyoruz ama iyiyiz şükür.. Eltim kayınvalidemler aile apartmanın da eşim onların sürekli kavgalı hallerinden orda oturmak istemediğini söyledi bana ev alırken.. Neyse kaynanam çok değişik insan beni hiç aileye akrabalara alıştırmadı baştan beri hep bana karşı soğuk yüzü asıktı çok ağladım başlarsa üzüldüm kendimi mahv ettim ama düzelmedi eşime bile anlattım kaynanamla konuştu hep inkar etti kaynanam.. Kaynanam her şeyi ben bilirim edasında yaşlı kibirli bir insan değişik arkadan konuşur inkar eder mesela damadının yanında benim kızım gibi dünyada yok der o ortamda bizde vardık yanımızda demişti.o cinsten.. eltime çok etmiş ama eltim alışmış olsa gerek takmıyor zaten onla altlı üstlü sürekli gidip geliyorlar benim sorum şu kaynanam niye aramıyorsun gelmiyorsun diye laf eder ben fazla gitmiyorum zaten ama gidinceye bir önce gitseler diye gözüme bakar çocuğum yaramazlık yapsa en basit evde dolaşsa hemen başı ağrır ama diğer geline öyle değil onuda sevmez ama bişey Demez ben bu hallerine takılmayıp yine yakınlarda gittim evine konuştuk normal filan yine aynısını yaptı bir türlü sanki benim oraya gitmemi istemiyor gibi sanki beni ve oğlumu istemiyor gibi ama yalandan oğlumu seviyor gibi davranıyor hissediyorum kaynatam iyi bir insan hatta ona göre çok iyi davranır bize sizce ne yapmalıyım bu durumda

Mesafenizi bastan koymussun. Esiniz orda akilli davranmis ev alarak. Bence mesafeli olun. Onun sizi sevmesine gerek yok. Kendinizi begendirmeye calismayin. Niye aramiyorsun niye gelmiyorsun diye laf soksa gecistirin. Politikaci gibi olun: oy toplayacak kadar güler yüzlü, ama gerektigi kadar resmi. Kolay gelsin

Ortada dert olacak bir durum yok, defalarca yazıldı size burada.

Eşinizden yana bir sıkıntıniz yok, kayinvalidenizin yaptığı bir kötülük yok. Davranışları hoşunuza gitmiyor, zaten çok görüşmüyorsunuz. Yine aynı şekilde devam edin işte.

Dert olacak kaynana görmemişsiniz bence siz.

Son düzenleme:
İşte ben gitmeyince tavır gidince ayrı tavır ne yapıcağımı şaşırdım bide yalandan ben gitmediğim eşime neden diye soruyor çıldırıyorum

öncelikle böyle öngörülü,akıllı bir eşin olduğu için şanslısın.
kv madem gitmenden rahatsız olduğunu hissetiriyor gitme yani bu kadar basit.
eşinle ayda yılda bir uğrarsın oh mis
Zaten bende öyle yapıyorum belliki sevmiyor aramıyor sormuyorum bu seferde yine ben kötü oluyorum gidince yine ben kötü oluyorum herkese beni kötü olarak yaymış sanki eşimin tarafı bana sanki ben suçluymuşum gibi bakıyor

bu konuyu daha önce açtınız mı çok tanıdık geldi bana

Cidden surat ifadesini görseniz hak verirsiniz gitmesek ayrı dert eşim zaten hiç gitmek istemiyor onuda benden biliyorlar ben izin vermiyorum gibi gitsem bir an önce gitse gibi bakar dengesizlik içinde yaşamak istemiyorum

takmayın canım kim ne düşünürse düşünsün eşin problem yapmıyorsa gerisi önemli değil

Cidden surat ifadesini görseniz hak verirsiniz gitmesek ayrı dert eşim zaten hiç gitmek istemiyor onuda benden biliyorlar ben izin vermiyorum gibi gitsem bir an önce gitse gibi bakar dengesizlik içinde yaşamak istemiyorum
Bilsinler ne önemi var?

Önemli olan eşiniz, onun ne düşündüğü.

Çok fazla önemsiyorsunuz eşiniz ailesini.

Dert arıyorsunuz kendinize başka birşey değil.

Aklı başında adamlar böyle enerji sömürücü kadınlarla nasıl evleniyor, hayret ediyorum...

Adaletin bu mu dünya
konu sahibi sorunlu bir kadın değil.burda neler gördü bu gözler. kaynanasıyla kafayı bozmuş bir üye var hele evlere şenlik

Reactions: JES
Bilsinler ne önemi var?

Önemli olan eşiniz, onun ne düşündüğü.

Çok fazla önemsiyorsunuz kayınailenizi.
Gerçekten takmak istemiyorum artık ya tamamen kesicsm iletişimi yada rol yapıp görmezden gelicem

konu sahibi sorunlu bir kadın değil.burda neler gördü bu gözler. kaynanasıyla kafayı bozmuş bir üye var hele evlere şenlik
Bursa yazdıklarım kadarı ile yargılıyorsunuz arkadaşlar gerçekten enerji sömürücü memnuniyetsiz bir kayınvalidem var ve sürekli böyle kendini laf dağında sanıyor ve ya tamamen kesmek istiyorum iletişimi yada rol yapıp devam edicem sizden yardım istedim siz olsanız ne yapardınız diye sadece

Negüzel uzakmışsınız, anladığım kadarıyla gitmek istemezseniz kocanız sizi zorla annesinin evine gezmeye de götürmez,
gittiğinizde onlarla siz mutlusunuz da onlar mı gitmeniz için gözünüze bakıyor diye kızgınsınız? Yoksa eltinize neden daha sıcak davranıyor diye soruyorsanız siz oraya gittiğinizde misafirsiniz ama eltiniz onlarla altlı üstlü yaşıyorlar ev sahibi sayılır.
Çokta bunu düşünmemek lazım kaynana işte
Emin olun siz 1-0 öndesiniz.

siz ne okudunuz ki ben sizin sorunlu olmadığınızı yazdım.kayınvalidesinden sürekli şikayet eden başka bir üye var yıllardır bıktık ondan bahsettim .sizin ilk kez konunuzu okuyorum nerden bileyim sorunlarınızı .yargılamadım sizi diğer üyeyi yargıladım tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…