- 1 Kasım 2007
- 56
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
bır erkek evlat annesı olarak, oglumun eşini kızım gıbı goruyor ve sevıyorum
kızım olsa bıle aynı sevgıyı verebılırım ama bıze genede kaynana olarak gormenız bızlerı uzuyor.merak edıyorum daha bizi tanımadan nıye önyargıyla yaklaşıyorsunuz ki ?
selam kızlar
bır erkek evlat annesı olarak, oglumun eşini kızım gıbı goruyor ve sevıyorum
kızım olsa bıle aynı sevgıyı verebılırım ama bıze genede kaynana olarak gormenız bızlerı uzuyor.merak edıyorum daha bizi tanımadan nıye önyargıyla yaklaşıyorsunuz ki ?
gelde sev böyle kaynanayi, kendi annenle esit tut :1no2:Ateş olmayan yerden duman çıkmaz mı demeliyiiim, yoksa kurunun yanında yaş da yanar mı demeliyim :))
Kayınvalidemi severim,annemin hatasını gördüğümde nasıl içten içe kırılıyorsam onunda yaptığı hatalar beni kırabiliyor.
Yine de severim hatalar insanlar içindir tabi.Üstelik kötü bir insan değil biliyorum .
Yetişme tarzı ,gelenekler gözönüne alındığında hoş görüyle yaklaşıyorum.
Hiç tartışmamız olmadı.Arkamdan da insanlığımı övdüğünü biliyorum yüzüme karşı söylemese de,en azından nankör değil :)
Yine de erkek anneleri kız annelerine nazaran daha zorlular:)
Mesela benim annem yemek koyarken eşimekarşı beni kayırmaz.Kayınvalidem elinde olsa benim payımı da oğluna verecek:)
Çocuk yapmayı düşünmüyoruz dediğimde de oğluyla hiç muhatap olmayıp, "sen kısırsın vs." diye bana laf soktu mesela.
Eşimin kredi kartları bende ve istediğim gibi kullanırım ,bu bile söz konusu olmuştur.
Bana "para biriktirmek için gerekirse yemek yeme " diyen insan, oğlunun atladığı bir öğüne bile dayanamıyor.
Örnekler çok :) Şimdiye kadar hep güldüm geçtim.Yada tek cümlelik cevaplar verip, tartışma boyutuna gelmesini engelledim.Uzatmadım.Kin tutmadım.
Ortada bir gerçek var ki, o da kayınvalide anne gibi olmuyor.