Kaynana ADAYI ve benim içten içe krizlerim.

Evet aynen öyle :)

Bak ne demiş konu sahibi.
Ohoo canim sen nerde kalmisin ya evet öyle demiş ben de ne demişim ona da bak o zaman Sen dedin ki

Sonra evlenince vay efendim ben niye mutsuz oldum böyle hayal etmemiştim KV yüzünden boşanıcam diye konu açıyorsunuz ya ona yanıyorum.

Diyorsun ya ben de dedim ki kız kv ye göre mi koca seçsin yani bu kisim yazdığım cevabım senin bu yorumunla alakaliydi...Sonra gelmiş bana konuyu anlamamisim gibi davranıyosun canim yaa

Evlendikten sonra da böyle olur diye düşünme canim sadece ailesiyle ilgili konuşma dedin ya hani ailesiyle ilgili konuştuğum zaman parlıyor diye..belli zaman sonra senin davranışlarının ailesine iyi olduğunu görünce bi problem olmaz ins. Ailesi bu durumda da sana karşı yaklaşımı iyi yönde olmazsa eşin zaten savunur seni merak etme

Tabi ki kimse kaynamaya kayınpedere göre koca seçmeyecek de nişanlılık bir şeylerin fragmanı zaten.
Nişanlılıkta gıcık olduğun huylar evlenince x3 olacak.
Eş adayının tutumu önemli.
Valla aramızda dünyaya kaynana kahrı çekmeye gelen varsa helal olsun diyorum. Ben aşkımdan ölsem eşimin ya da ailesinin ters tutumunda evlenmezdim.

Şurda tam olarak neye sinir oldunuz neden bu kadar tavırlısınız anlamıyorum?

Konu sahibesine insanlık yaramıyor.

Kv yanlış yapıyor , kendi ailesinin adam yerine koymadığı baskıladığı ufak cahil bir kızı adam yerine koyup değer veriyor....kv'ye allah sabır versin bu gelin evlenince başına çirkef olur. Daha şimdiden annen şöyle kardeşin böyle diye ortalığı fişteklemek peşinde.

Ya ben çok geç farkettim. Konu sahibinin bir önceki konusunu hatırlasaydım. Yorum bile yapmazdım. Anneme yamuk yaparsan senin çocukla ortada bırakırım diyen bir kırocanla evlenmek üzere olup da kayınvalidesine sarmış bir arkadaş işte.

Kizimsin bilmem nesin laflarina inanma oglunun yaninda oyle derler arkadan kuyunu kazarlar kizimsin diyerek senin elde ediyolar bizde safiz hemen iyi niyetimizden kaniyoruz hersey konusuyoruz sonra onu senin aleyhine kullaniyo aman dikkat

Sanki annesine yanlış bir cevap vericem, saati değişme amacını bana bir bir uzun uzun anlatması, parayı zaten annem verdi demesi. ( Sanki kendi adına hareket edemiyor aman kırılmasın değişme amacı kolunu tahriş etmesi.) böyle böyle söylersin diye bana telefonda açıklaması saçmalık !

Doğru konuşun :)

Bakın tanışmada bir hediye alınmış. Bunun parasının anne tarafından verilmesinin anlamı annenin size bir hediyesi anlamına gelmesidir. Ve hediye aldığımız şeyi insanların kullanmasını isteriz. Oldu ki değiklik oldu güzel bir bahane söylenir. Erkek arkadaşınızın yapmaya çalıştığı da bu. Sizin kızacağınız tek şey ben sende düşüncesiz olduğuma dair bir imaj mı yarattım da bunları söylüyorsun. Annenin hediyesini değiştirsem bunu ona kırmadan söylerim zaten deseniz yeter. Burda anne ile ilgili bir durum zaten yok.

İnşallah Canım.. Bazıları acımasız yorum yapıyor kendi ailesinin değer vermediği bir cahil kıza kv değer vererek şımartıyormuş.. Ayıp ya bu kadarı pes !

Höh
Bu evlilik baştan felaket zaten
Kıro oğluna bakacağına anasıyla uğraşma konu sahibesi ne istiyorsun kadından

Ben bu cocugu hic begenmedim cok simarik
Ne demek seni ortada birakirim cocukla, kendisi sehzade falan mi? Evlenecek olgunlukta degil. Sen acele etme evlenmek icin, evlilik isini biraz ertele derim.

İnşallah Canım.. Bazıları acımasız yorum yapıyor kendi ailesinin değer vermediği bir cahil kıza kv değer vererek şımartıyormuş.. Ayıp ya bu kadarı pes !

İlişkinizde sorgulayacağınız daha önemli şeyler varken taktığınız detaylar çok yersiz. Çok sinirli, çok fevrisiniz. Bu size hayatınızın hiç bir alanında iyi bir sonuç getirmez. Bu şimdiki ilişkiniz olsun, iş hayatınız olsun, başka ilişkileriniz olsun farketmez.

Dikkat ederim ama yani belki anlatamıyorum saygı yönünde yaptığım bişe yok bi uzaktan izleseniz..

Dikkat ederim ama yani belki anlatamıyorum saygı yönünde yaptığım bişe yok bi uzaktan izleseniz..

Bakın ben de sinirli ve fevri bir insan olduğumdan tecrübe ile de söyledim aslında.
Size elbise ile ilgili bir şey diyor ne alaka diyorsunuz. hiç bir şey anlatmayan, çözüm olmayan, neye kızdınız, ne oldu söylemeyen koca bir ne alaka.
Adam size anneme böyle böyle bahane söyleyelim değişim olursa diyor. Ona da cevabınız benzer. Ben bilmiyor muyum?
İletişim olayına önem verin. Neye sinirlendiğinizi bir anlatın.

Hoş ben hala sizi çocuğunuzla ortada bırakacağını sözlü ifade etmiş bir adamı nasıl affettiniz oradayım. Öyle kendini affettirecek de bir şey yapmadı diye biliyorum. Sizin kayınvalidenize gelene kadar ne sorunlarınız var.

+1
Cocuk seni ortada birakirim demis. Konu sahibesi hala elbise, saat vs diyor ?!?

Canim demek istediğim kv ile olmadı arana mesafe koyarsin ama eşinin de ailesiyle senin aranda nasil bi denge sağladığı önemli tabi.Nisanlilikta olumsuz düşünceler olumlu düşüncelerin önündeyse zaten olmamalı o evlilik

Anlattığına göre ortada bir değer görmedim açıkçası birşeyler yapıp da böyle kendini öven cinse benziyor senin kv..kendi kızının moda anlayışının iyi olduğunu söyleyip de seni küçük gormeleriyle mi sana değer veriyormuş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…