Kaynana ADAYI ve benim içten içe krizlerim.

Bu yaşıma geldim öğrendiğim 2şey var 1.fazla öven gereksiz yere fazla fazla ilgi gösterene güvenmeyecek gardını alacaksın
2.tatlı tatlı seni yönlendirmeye çalışana kendi fikrinin olduğunu ve senin kararın oldupunu belli edeceksin. Hoşuna bile gitse başka bişeyi beğeneceksin

Orası öyle tabi canim kukla gibi her yöne çekilelim diye yetistirmedi ailelerimiz bizi demi :)) küçücük bir çocuk bile kendi fikrini belirtiyor her konuda biz koskoca insanlar yonlendirilmeye gelemeyiz:))

Benim aday da her firsatta benle telefonda konusmak istiyor.
Tanismiyoruz oglunu arayinca yanindaysam telefona istiyor her seferinde red ediyorum.
En son "dusecek o elime" diye direk ogluna boyle soyledi
Oha anan bana cektirmeye niyetli heralde dedim saka yapiyor o dedi

Artık öyle deli gibi savunmuyor geçen dediki gerektiği yerde sınırlı duralım seviyemizi koruyalım ailelere artık saygı var. Bende şaşırdım peki dedim. ( Çocuğu bunaltmışlar baya..)
Sen böyle acı oda sana acıyacak mı gelecekte bence gayette ailesini savunuyo gaz veriyolar içten içe arkana bakmadan kaç, benim eşim annesini aramayan bi tipti sürekli ben aratırdım şimdi peşlerinden ayrılmıyo niye evlenince aile tatlı geliyo

Heee hepte şaka yaparlar zaten. Gördük şaka yapmaları.

Kadın sanki bosbogaz , herşeyin iyisini ben bilirim edalarinda . Sessiz kalsaydin devamı gelirdi ama tepkini gostermissin , bundan sonra daha temkinli davranır saniyorum . Kaynanasını çok seven de nadir dir sanırım bana hiç denk gelmesede vardır mutlaka . Nisanlinla iyi anlasiyorsan gerisine fazla takılma görmezden gel

sakın ama sakın samimi olma hep yerini bil mesafeli ol işinize karıstırma yerini bilsin ama seni zorlu bir hayat bekliyor haberin olsun özellikle yakınlarında bi evde yaşamayın cok pişman olursun ne kadar uzak o kadar iyi

Mesafeli olucam çok gülmüycem aynen. Ciddi saygılı ama kadın samimi olma çabalarında ben de vıc vıc sevmiyorum. O gün konuştuk nişanlım dediki bidaha anneme söyliycem aramasın seni neden ne oldu dedim bişe yok Dedi. Kadın boşboğaz herhalde arkamdan konuştu. Aramıycam da hiç zaten başlarda sıkı tutmak gerekiyor aynen öyle ... Bu arada başka şehirde yaşıycaz zaten mesleğimiz gereği tayin işleri oluyor.

Aynen öyle :)

Valla ben ortada çok kötü niyetli bir kayınvalide görmedim. Siz baştan ipleri vermeyim falan diye önyargılısınız bana göre. Evet kıyafetine karışması abes ama çok büyütülecek bir dert değil. Zaten cevabını vermişsiniz. Saat olayındada tepkinizi abartılı buldum. Böyle ufak şeyleri sorunmuş gibi büyütürseniz bir müddet sonra nişanlınızıda bıktırırsınız. Ne kayınvalideler okuyoruz burda. Sizinki inanın dert değil. Sadece önyargılarınızı biraz yıkın derim ben. Sizde daha mutlu olursunuz.

Kv adayında pek kötü niyet göremedim açıkçası
Sadece kapalı açık konusunda biraz yersiz konuşup saçmalamış
Ama diğer konuşmaları sanki size yakınlık kurmak istemesi sevecen davranması gibi geldi bana

Çok ön yargılı geldiniz bana. Baştan ipleri sıkı tutayım, dişimi göstereyim, bana söz geçiremesin tavrınız yüzünden küçücük olaylar bile dev olmuş gözünüzde.
Evin her yerine fotoğraflar koyması beni güldürürdü, sinir olmazdım bana ne, onun evine gelenler zaten bunun kıskançlıktan olduğunu anlayacaklar, sizi ilgilendiren hiç bi durum yok.
Benim kızımsın, canımsın ciğerimsin durumu, evet yapmacık bir durum. Ama neden rahatsız olup bu yüzden cephe alasınız ki? Benim kayınvalide de her ortamda da gelinim değil o benim kızım diyor, ben sadece gülümsüyorum, aynı şekilde karşılık vermek zorunda değilim. Öyle demek istiyorsa öyle desin, sonuçta benim gönlümü hoş edecek ki ben de onun oğlunun gönlünü hoş edeyim. Kaldı ki yapmacık olması size bişey kaybettirmez, cephe almanız neden? siz mesafenizi koruduktan sonra hiçbişey olmaz.
Elbise konusu patavatsızlık evet, ama ben sizin yerinize olsam size "zahmet olmasın, ben kendi elbisemi kendim alırım. Merak etmeyin her iki ailenin de durumuna yakışacak bir elbise bulurum" der kapatırdım konuyu (ki kendi nişanımda kimseye sormadan gittim elbisemi aldım, fotosunu da nişanlıma gönderdim. annesi biz alsaydık elbiseyi diyecek oldu, öyle şeylere gerek yok yabancı değiliz artık aramızda siz biz ayrımı olsun dedim, konu kapandı) kafamda kurup kurup, kayınvalideye bilenip, bir daha yanında gülmeyecem diyecek kadar büyük bir olay yok.
Ki siz zaten daha ortada nişan yokken bu kadar çok gidip gelerek, anne demeye başlayarak zaten lüzumsuz bir samimiyet yaratmışsınız. Şimdi yanında gülmemeniz ya da ona tavırlı olmanız başta nişanlınız olmak üzere herkesin gözüne batacaktır.
Ön yargılarınızı yıkmayı deneyin, o zaman hem gerçekleri görebilir hem de daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum.

kadına şimdiden dolmuşsunuz neden anlamadım
giyim konusu hariç hiçbir artniyet göremedim ben
sırf kaynana diye cephe alıp herşeyden bişey çıkarmışsınız
açıkçası korktum sizden!!!

yalnız kıyafet konusunda sonuna kadar haklısınız
o konuda bir daha olunca bir güzel bozun
bu benim tercihim ne annem ne bir başkası karışabilir diye yazmış yukarıda bir arkadaş
aynen böyle söyleyin

ohoooooo herşeyde bişey arıyorsunuz Allah nişalınıza sabır versin
ayıp olmasın diye öyle de demiştir.. çok küçüksünüz herhalde
yeterince olgunlaşıp da evlenseniz keşke

başka evli çocuğu varmı kaynananın
3 ablası 3 ü evli o karışan ablası en küçük ve ikiz bebekleri var

şimdiden böyleysen evlendikten sonra daha da büyüyecek kafandaki ve içindekiler.. ben de senin gibiydim evlendikten sonra takmam sanıyordum üstelik şuan hamileyim.. ya agzına geleni düzgün şekilde söyle kadına içine atma ya da benim gibi kafanda kurup kocana sararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…