- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Orası öyle tabi canim kukla gibi her yöne çekilelim diye yetistirmedi ailelerimiz bizi demi :)) küçücük bir çocuk bile kendi fikrini belirtiyor her konuda biz koskoca insanlar yonlendirilmeye gelemeyiz:))Bu yaşıma geldim öğrendiğim 2şey var 1.fazla öven gereksiz yere fazla fazla ilgi gösterene güvenmeyecek gardını alacaksın
2.tatlı tatlı seni yönlendirmeye çalışana kendi fikrinin olduğunu ve senin kararın oldupunu belli edeceksin. Hoşuna bile gitse başka bişeyi beğeneceksin
Sen böyle acı oda sana acıyacak mı gelecekte bence gayette ailesini savunuyo gaz veriyolar içten içe arkana bakmadan kaç, benim eşim annesini aramayan bi tipti sürekli ben aratırdım şimdi peşlerinden ayrılmıyo niye evlenince aile tatlı geliyoArtık öyle deli gibi savunmuyor geçen dediki gerektiği yerde sınırlı duralım seviyemizi koruyalım ailelere artık saygı var. Bende şaşırdım peki dedim. ( Çocuğu bunaltmışlar baya..)
Benim aday da her firsatta benle telefonda konusmak istiyor.
Tanismiyoruz oglunu arayinca yanindaysam telefona istiyor her seferinde red ediyorum.
En son "dusecek o elime" diye direk ogluna boyle soyledi
Oha anan bana cektirmeye niyetli heralde dedim saka yapiyor o dedi
Ben bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
(Kaynananın bakışları gözleri fel fecir okuyor zaten. Yok oğluma kurban olurum, yok böyle bi oğul yok vicdanlı bla bla..) Öve Öve bitiremiyor evin her yerine de oğluyla resmini koymuş öperken selfie filan.
Neyse bugün aşure günü diye aradım işte nasılsınız gayet resmi bir anda sana nişan kıyafeti bakacaaaaaz Ablan ( kendi kızı ) modayı çok iyi bilir, modern tarz şeylerde sana yardımcı olur. ( Sanki benim aklım yok)
Sonra durdu durdu annen seni kapalı giydiriyor karışıyor herhalde evlenince bizden olcaksın bizim bi çevremiz var kızım böyle çok çok kapalı bi nişan kıyafeti giyme en güzeli yakışır benim kızıma Dedi. Artık susamadım ne alaka dedim ?
Bi afalladı güldü, yani şey işte filana getirdi lafı.
Sonra Kerim seni aradı mı kızım Dedi yok dedim ( aradığı halde) aklı sıra kontrol ediyor.
Ablası filanda aramıyor bende aramadım görüşmedik Dedi Hımmm dedim, ders çalışıyordur ondandır dedim. Kesti sesini.
Kızlar aşırı zıddıma gidiyor bu hanım. Yani çok mu abartıyorum ama.. Ne yapıcam ben ?
Davranışlarımda nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. Kadının her hareketi batıyor.
( Artık bizim kızımızsın lafıda ne dalacam ağzının ortasına)
Korkuyorum bu kadın oğluna ayrı bana ayrı konuşacak diye. Ama her bişeye karıştırmayacağım.
Evlerine gittik o gün kadın ağzımı kolluyor. İnceliyor süzüyor bağrına basacak gibi sarılıyor. ( Ben daha başlarda bu samimiyete pek inanamıyorum açıkçası)
Güleryüzlü bir insanımdır ama bana hareketleri sahte geliyor oğluna ayrı bana ayrı takılıyor gibi. Gözleri fel fecir okuyor bana baktığında.
Mesafeli olucam çok gülmüycem aynen. Ciddi saygılı ama kadın samimi olma çabalarında ben de vıc vıc sevmiyorum. O gün konuştuk nişanlım dediki bidaha anneme söyliycem aramasın seni neden ne oldu dedim bişe yok Dedi. Kadın boşboğaz herhalde arkamdan konuştu. Aramıycam da hiç zaten başlarda sıkı tutmak gerekiyor aynen öyle ... Bu arada başka şehirde yaşıycaz zaten mesleğimiz gereği tayin işleri oluyor.sakın ama sakın samimi olma hep yerini bil mesafeli ol işinize karıstırma yerini bilsin ama seni zorlu bir hayat bekliyor haberin olsun özellikle yakınlarında bi evde yaşamayın cok pişman olursun ne kadar uzak o kadar iyi
Aynen öyle :)Bu yaşıma geldim öğrendiğim 2şey var 1.fazla öven gereksiz yere fazla fazla ilgi gösterene güvenmeyecek gardını alacaksın
2.tatlı tatlı seni yönlendirmeye çalışana kendi fikrinin olduğunu ve senin kararın oldupunu belli edeceksin. Hoşuna bile gitse başka bişeyi beğeneceksin
ohoooooo herşeyde bişey arıyorsunuz Allah nişalınıza sabır versinMesela tanışmada bana saat almışlardı diyo değişmek istiyosan değiş beğenmediysen, hani annem sorarsa kolumu tahriş etti ondan değiştirdim dersin diyor. ( sanki ben açıklama yapmasını bilmiyorum ) saat demir gibi olduğu için kolumu kızartıyor.
Ne oldu arayacak mıyım anneni dedim oda yok yani gördüğünde sorarsa söylersin Dedi. Çok sinirliyim çok !Her şeyi annesine bir bir hesap mı vericem ben ?
Zaten saatin parasını annesi vermiş miş tavır yapıcam araladaşlar mesaj filan atmıycam böyle bozuk atarak cevap vericem.
Kv adayında pek kötü niyet göremedim açıkçası
Sadece kapalı açık konusunda biraz yersiz konuşup saçmalamış
Ama diğer konuşmaları sanki size yakınlık kurmak istemesi sevecen davranması gibi geldi bana
3 ablası 3 ü evli o karışan ablası en küçük ve ikiz bebekleri varbaşka evli çocuğu varmı kaynananın
şimdiden böyleysen evlendikten sonra daha da büyüyecek kafandaki ve içindekiler.. ben de senin gibiydim evlendikten sonra takmam sanıyordum üstelik şuan hamileyim.. ya agzına geleni düzgün şekilde söyle kadına içine atma ya da benim gibi kafanda kurup kocana sararsınBen bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
(Kaynananın bakışları gözleri fel fecir okuyor zaten. Yok oğluma kurban olurum, yok böyle bi oğul yok vicdanlı bla bla..) Öve Öve bitiremiyor evin her yerine de oğluyla resmini koymuş öperken selfie filan.
Neyse bugün aşure günü diye aradım işte nasılsınız gayet resmi bir anda sana nişan kıyafeti bakacaaaaaz Ablan ( kendi kızı ) modayı çok iyi bilir, modern tarz şeylerde sana yardımcı olur. ( Sanki benim aklım yok)
Sonra durdu durdu annen seni kapalı giydiriyor karışıyor herhalde evlenince bizden olcaksın bizim bi çevremiz var kızım böyle çok çok kapalı bi nişan kıyafeti giyme en güzeli yakışır benim kızıma Dedi. Artık susamadım ne alaka dedim ?
Bi afalladı güldü, yani şey işte filana getirdi lafı.
Sonra Kerim seni aradı mı kızım Dedi yok dedim ( aradığı halde) aklı sıra kontrol ediyor.
Ablası filanda aramıyor bende aramadım görüşmedik Dedi Hımmm dedim, ders çalışıyordur ondandır dedim. Kesti sesini.
Kızlar aşırı zıddıma gidiyor bu hanım. Yani çok mu abartıyorum ama.. Ne yapıcam ben ?
Davranışlarımda nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. Kadının her hareketi batıyor.
( Artık bizim kızımızsın lafıda ne dalacam ağzının ortasına)
Korkuyorum bu kadın oğluna ayrı bana ayrı konuşacak diye. Ama her bişeye karıştırmayacağım.
Evlerine gittik o gün kadın ağzımı kolluyor. İnceliyor süzüyor bağrına basacak gibi sarılıyor. ( Ben daha başlarda bu samimiyete pek inanamıyorum açıkçası)
Güleryüzlü bir insanımdır ama bana hareketleri sahte geliyor oğluna ayrı bana ayrı takılıyor gibi. Gözleri fel fecir okuyor bana baktığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?