- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Beraber gidiyorsan illaki karışırlar.Bunlar nekadar olursa olsun onu alacak ama karışması burunlarını sokması beni deli ediyor.
tabii ki oğluna aşık bir kadın ve aynı oğlunu kendisi gibi bir kadınla evlendirmek istiyor ama oğlu seni seçmiş o zman ne yapacak seni kendine benzetecek kızıda küçük kendisi ve daha yeni jenerasyon yani onlarla takılıp onlara benzemeli oğluna cariye kendilerine orada burada bizim gelinde ... havası atılacak bir hanım kız olmalısınÇok mu akıllı ?
Ne yapıcam sence :) kötü niyetli mi sence bi de ablalarının birisi 33 birisi 35 birisi 38 yaşında :) Kerim 31 yaşındatabii ki oğluna aşık bir kadın ve aynı oğlunu kendisi gibi bir kadınla evlendirmek istiyor ama oğlu seni seçmiş o zman ne yapacak seni kendine benzetecek kızıda küçük kendisi ve daha yeni jenerasyon yani onlarla takılıp onlara benzemeli oğluna cariye kendilerine orada burada bizim gelinde ... havası atılacak bir hanım kız olmalısın
1 bundan sonra bütün konusmalarinizi kaydetBen bu hanımla ne yapıcam bilmiyorum. Geçmiş konumu okumuşsunuzdur. Nişanıma az kaldı. Aileler tanıştı, çok iyi anlaşıyorlar. Ama ben karşı tarafın yapmacık olduğunu düşünüyorum tek erkek kardeşlerine sanki ilerde bu kız bakar yaşlı anne babaya gözüyle.
(Kaynananın bakışları gözleri fel fecir okuyor zaten. Yok oğluma kurban olurum, yok böyle bi oğul yok vicdanlı bla bla..) Öve Öve bitiremiyor evin her yerine de oğluyla resmini koymuş öperken selfie filan.
Neyse bugün aşure günü diye aradım işte nasılsınız gayet resmi bir anda sana nişan kıyafeti bakacaaaaaz Ablan ( kendi kızı ) modayı çok iyi bilir, modern tarz şeylerde sana yardımcı olur. ( Sanki benim aklım yok)
Sonra durdu durdu annen seni kapalı giydiriyor karışıyor herhalde evlenince bizden olcaksın bizim bi çevremiz var kızım böyle çok çok kapalı bi nişan kıyafeti giyme en güzeli yakışır benim kızıma Dedi. Artık susamadım ne alaka dedim ?
Bi afalladı güldü, yani şey işte filana getirdi lafı.
Sonra Kerim seni aradı mı kızım Dedi yok dedim ( aradığı halde) aklı sıra kontrol ediyor.
Ablası filanda aramıyor bende aramadım görüşmedik Dedi Hımmm dedim, ders çalışıyordur ondandır dedim. Kesti sesini.
Kızlar aşırı zıddıma gidiyor bu hanım. Yani çok mu abartıyorum ama.. Ne yapıcam ben ?
Davranışlarımda nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. Kadının her hareketi batıyor.
( Artık bizim kızımızsın lafıda ne dalacam ağzının ortasına)
Korkuyorum bu kadın oğluna ayrı bana ayrı konuşacak diye. Ama her bişeye karıştırmayacağım.
Evlerine gittik o gün kadın ağzımı kolluyor. İnceliyor süzüyor bağrına basacak gibi sarılıyor. ( Ben daha başlarda bu samimiyete pek inanamıyorum açıkçası)
Güleryüzlü bir insanımdır ama bana hareketleri sahte geliyor oğluna ayrı bana ayrı takılıyor gibi. Gözleri fel fecir okuyor bana baktığında.
O Zaman'da saygısızlık olur Kerim çeker restini saygısızlığa tahammülü yok çünkü.1 bundan sonra bütün konusmalarinizi kaydet
2 icten içe değil dışında yaşa o krizleri odleri kopsun kuzum bn öle yaptim oldu çünkü bir halk atasözü der ki s*ç yüze geç dize
Konuşma kaydetmek tuhaf olur ya Kerimle beraber görüş bence herzaman benim çözümüm bu oldu1 bundan sonra bütün konusmalarinizi kaydet
2 icten içe değil dışında yaşa o krizleri odleri kopsun kuzum bn öle yaptim oldu çünkü bir halk atasözü der ki s*ç yüze geç dize
Bugün iki ablasına da mesaj attım aşure için birisi döndü teşekkür etti aynı dileklerle Dedi öpücükler havada uçuyor. ( o ablası en büyük olan çok iyi ) görmüş geçirmiş belli karışmıyor her şeye diğerinden çıt yok. Bunu söyliycem Kerim'e ablan cevap bile vermedi diye.
Ne yapıcam sence :) kötü niyetli mi sence bi de ablalarının birisi 33 birisi 35 birisi 38 yaşında :) Kerim 31 yaşında
Onun bir sınırı var canım nabza göre şerbet yani vur öldür degil bunların butun sen bzm kızımız olacaksın fln palavra oyun çok güvenme kimseye sınırları aştırma mesela ne demek nişan elbisesi seçiyoruz ne demek modadan anlar o anlar da sen safmısın bunun sınırı yaniO Zaman'da saygısızlık olur Kerim çeker restini saygısızlığa tahammülü yok çünkü.
Hımmmm Tmmm Ablammmm annemmm diyip sağ gösterip sol vurcam okey :)valla akıllı olmazsan ölürsün çünkü baksana kadın seni bağrına basarak ayar veriyor yarın diyecek ki ben onu evime geldiği ilk gün bağrıma bastım o kadar insan şahit kızım dedim ben ona kendi kızımdan ayırmadım onu diyecek
bence onu aynı taktikle yenmelisin ona annem kızlarına ablamm diyip fakir edebiyatıyla her istediğini yaptırabilirsin
Tamam Buda bir taktik :))) aynen !@Sedefffpare canım bide onu bunu çok şikayet etme mesaj konusunu fln adam bıkar her şikayette tekrara düşersin gale almaz
Senin daha Kk dan ogrenecegin cok sey var bn ogrendim mesela cok etkili yontemlerTamam Buda bir taktik :))) aynen !
Böyle en en en ipuçları istiyorum gerçekten yaşım itibari ile ben biraz çocuk gibi düşünüyorum.. Yani yöneten ben olmalıyım ama asla çirkefleşmeden.Senin daha Kk dan ogrenecegin cok sey var bn ogrendim mesela cok etkili yontemler
Canim saf gibi gözükme mesela bilmiyorum deme bnm dugun alışverişin de bnm o huyum yuzunden tartisma çıktı sesimi çıkartamadigim icin diger konularini bilmiyorum ama inşallah hakkınızda hayirlisi olur bi tanidigim varda gelin kendini g.zekalı gibi gösteriyor bütün hakaretleri kabul ediyor çok uyuz oluyorumBöyle en en en ipuçları istiyorum gerçekten yaşım itibari ile ben biraz çocuk gibi düşünüyorum.. Yani yöneten ben olmalıyım ama asla çirkefleşmeden.
Tamam öyle yaparım :) fikir bende sunucam zaten şurası şöyle burası böyle filan :)Canim saf gibi gözükme mesela bilmiyorum deme bnm dugun alışverişin de bnm o huyum yuzunden tartisma çıktı sesimi çıkartamadigim icin diger konularini bilmiyorum ama inşallah hakkınızda hayirlisi olur bi tanidigim varda gelin kendini g.zekalı gibi gösteriyor bütün hakaretleri kabul ediyor çok uyuz oluyorum
Esinin yaninda samimi ol kv ile o yokken mesafeli eşinle iyi ol onu hos tut gerisi faso fiso yani :))Tamam öyle yaparım :) fikir bende sunucam zaten şurası şöyle burası böyle filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?