Kaynana ADAYI ve benim içten içe krizlerim.

Çok mu akıllı ?
tabii ki oğluna aşık bir kadın ve aynı oğlunu kendisi gibi bir kadınla evlendirmek istiyor ama oğlu seni seçmiş o zman ne yapacak seni kendine benzetecek kızıda küçük kendisi ve daha yeni jenerasyon yani onlarla takılıp onlara benzemeli oğluna cariye kendilerine orada burada bizim gelinde ... havası atılacak bir hanım kız olmalısın

Ne yapıcam sence :) kötü niyetli mi sence bi de ablalarının birisi 33 birisi 35 birisi 38 yaşında :) Kerim 31 yaşında

1 bundan sonra bütün konusmalarinizi kaydet
2 icten içe değil dışında yaşa o krizleri odleri kopsun kuzum bn öle yaptim oldu çünkü bir halk atasözü der ki s*ç yüze geç dize @Sedefffpare

2 icten içe değil dışında yaşa o krizleri odleri kopsun kuzum bn öle yaptim oldu çünkü bir halk atasözü der ki s*ç yüze geç dize
O Zaman'da saygısızlık olur Kerim çeker restini saygısızlığa tahammülü yok çünkü.

2 icten içe değil dışında yaşa o krizleri odleri kopsun kuzum bn öle yaptim oldu çünkü bir halk atasözü der ki s*ç yüze geç dize
Konuşma kaydetmek tuhaf olur ya Kerimle beraber görüş bence herzaman benim çözümüm bu oldu

Bu şekilde davranmak sana zarar. Ablan bunu yazdı annen bunu yaptı şeklinde bik bik bik kafa üten biriyle kimse evli olmak istemez. Huzurum kaçtı ben neden evlendim, şeklinde düşüncelere sokarsın adamı.

Konudaki kvde görümcede ben kötü niyet görmedim. Sen de bizim kızımızsın cümlesi mesela, sen de artık bizim evladımız sayılırsın biz aileyiz demek; her cümlede art niyet arama , sen zararlı çıkarsın.

Dediğim gibi kötü insanlar gibi gelmedi bana. Durduğun yerde fesatlanıp kendi huzurunu da bozma tavsiyem.

Ne yapıcam sence :) kötü niyetli mi sence bi de ablalarının birisi 33 birisi 35 birisi 38 yaşında :) Kerim 31 yaşında

valla akıllı olmazsan ölürsün çünkü baksana kadın seni bağrına basarak ayar veriyor yarın diyecek ki ben onu evime geldiği ilk gün bağrıma bastım o kadar insan şahit kızım dedim ben ona kendi kızımdan ayırmadım onu diyecek
bence onu aynı taktikle yenmelisin ona annem kızlarına ablamm diyip fakir edebiyatıyla her istediğini yaptırabilirsin birde her şeyi kötüye yorma iyi yönünden bak
bardağın dolu tarafını gör

O Zaman'da saygısızlık olur Kerim çeker restini saygısızlığa tahammülü yok çünkü.
Onun bir sınırı var canım nabza göre şerbet yani vur öldür degil bunların butun sen bzm kızımız olacaksın fln palavra oyun çok güvenme kimseye sınırları aştırma mesela ne demek nişan elbisesi seçiyoruz ne demek modadan anlar o anlar da sen safmısın bunun sınırı yani

Hımmmm Tmmm Ablammmm annemmm diyip sağ gösterip sol vurcam okey :) Sağolasın. O zaman nişan elbisesine bakalım ablasıyla. Güleryüzlü olcam ama onların istediği elbiseyi kibarca reddedicem.. :)

Senin daha Kk dan ogrenecegin cok sey var bn ogrendim mesela cok etkili yontemler
Böyle en en en ipuçları istiyorum gerçekten yaşım itibari ile ben biraz çocuk gibi düşünüyorum.. Yani yöneten ben olmalıyım ama asla çirkefleşmeden.

Kötü niyet görmedim ben... Daha gelin olmadan gelinlik başlamiş her şeyden huylanır olmuşsunuz bence çok yanlış... Aile olacaksınız her şeye takılmayın mümkünse.
Açıkçası bdv yi okudukça şükür oğlum yok diyorum.

Böyle en en en ipuçları istiyorum gerçekten yaşım itibari ile ben biraz çocuk gibi düşünüyorum.. Yani yöneten ben olmalıyım ama asla çirkefleşmeden.
Canim saf gibi gözükme mesela bilmiyorum deme bnm dugun alışverişin de bnm o huyum yuzunden tartisma çıktı sesimi çıkartamadigim icin diger konularini bilmiyorum ama inşallah hakkınızda hayirlisi olur bi tanidigim varda gelin kendini g.zekalı gibi gösteriyor bütün hakaretleri kabul ediyor çok uyuz oluyorum

Tamam öyle yaparım :) fikir bende sunucam zaten şurası şöyle burası böyle filan :)

bence baska bırseyden dolayı ofkelısınızde buna patlamıssınız gıbı
bu durum da oyle kotu bırsey gormedım ben
yanlıs anlasılmalar olmus konusacak bırsey bulamamıs laf olsun dıye konusmus gıbı

bence bukadar doldurmayın kendınızı... daha cook sinir olacagınız seyler olacak :) bunlar hıcbırsey degıl kı

Mesela tanışmada bana saat almışlardı diyo değişmek istiyosan değiş beğenmediysen, hani annem sorarsa kolumu tahriş etti ondan değiştirdim dersin diyor. ( sanki ben açıklama yapmasını bilmiyorum ) saat demir gibi olduğu için kolumu kızartıyor.
Ne oldu arayacak mıyım anneni dedim oda yok yani gördüğünde sorarsa söylersin Dedi. Çok sinirliyim çok ! Her şeyi annesine bir bir hesap mı vericem ben ?
Zaten saatin parasını annesi vermiş miş tavır yapıcam araladaşlar mesaj filan atmıycam böyle bozuk atarak cevap vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…