- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mavipatikk
Tamam teşekkürler :)Evet tivil ipekler kaymiyor sade ipekler aşırı kayıyor aşka rahat degil ve onu olmuyor yamuk yumuk kabarık bı sekil alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkürler :)Evet tivil ipekler kaymiyor sade ipekler aşırı kayıyor aşka rahat degil ve onu olmuyor yamuk yumuk kabarık bı sekil alıyor
Twil eşarp kaymaz canım.ipek twil alacaksınHiç eşarbım yok yeni kapandım 5 ay falan oluyo. Ama söylediğiniz mantıklı daha rahat olabilir peki eşarp şala kıyasla kayıyor mu kaymayan tür nasıl bakmalıyım
Armine aker cacharel gibi markalarda çok güzel modeller varTwil eşarp kaymaz canım.ipek twil alacaksın
Jaz sallara bak tak cik kayma falan yapmaz burusmazHiç eşarbım yok yeni kapandım 5 ay falan oluyo. Ama söylediğiniz mantıklı daha rahat olabilir peki eşarp şala kıyasla kayıyor mu kaymayan tür nasıl bakmalıyım
Ben her zaman pamuklu ve penye kullanırım. Enseden bağlayacaksam hava çok sıcaksa penye şal yoksa pamuklu şal her zaman da tok durur ve bozulmaz.Merhaba arkadaşlar tok duran kaymayan şal arıyorum çalışırken saatlerce rahat edebileceğim bi şekilde. Bendekiler günübirlik pamuklu önü hiç tok durmuyor kayıyor. Önerilere ihtiyacım var.
Pamuklum da var genelde öyle alıyorum teşekkürler :)Ben her zaman pamuklu ve penye kullanırım. Enseden bağlayacaksam hava çok sıcaksa penye şal yoksa pamuklu şal her zaman da tok durur ve bozulmaz.
Hiç eşarbım yok yeni kapandım 5 ay falan oluyo. Ama söylediğiniz mantıklı daha rahat olabilir peki eşarp şala kıyasla kayıyor mu kaymayan tür nasıl bakmalıyım