- 1 Haziran 2012
- 6.525
- 21.473
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bayılırım şöbiyete.Çok güzel duruyor,ellerinize sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim ablabu kumasi annemden getirtdimNefiz nefizzzzz ellerine sağlık azerincim harika olmuş tatlın,örtün efsane diyim ellerine sağlık başarılar dilerim sanada yarışmada ..
Tesekkur ederim gardasimGardaşım möthüş olmuş iyiki bu tarifi hakkını verecek birine bırakmışım
Bol kısmetler kırmızı yok bu sefer
Tesekkur ederim ablabu kumasi annemden getirtdim
Tesekkur ederim canim valla icini cekmek aklima gelmedi hic ama cok guzeldi kabar kabarEllerine emeğine sağlık canım Harika görünüyor birde çatalla kesip içini de gösterseydin ağzımın suyu iyice aksaydı bi kez hazırını bir kez kendi yaptığımı yedim tadı çok güzel ama şerbetli tatlılarda ben en fazla 1 tane yiyebiliyorum giyebilsem baya yerdim yani
Begenmene cok sevindim canimBayılırım şöbiyete.Çok güzel duruyor,ellerinize sağlık
Çok güzel olmuş canım kat kat belli zaten ellerine sağlıkTesekkur ederim canim valla icini cekmek aklima gelmedi hic ama cok guzeldi kabar kabar
Ben de serbetli tatlilardan cok fazla yiyemiyorum
Çok güzel olmuş canım kat kat belli zaten ellerine sağlık
Tesekkur ederim canimcok guzel gorunuyor sunum ayri guzel.. ellerine saglik cnm basarilar
Sagolasin kukrimEllerine sağlık canım başarılar diliyorum
Gel sen masraftan kurtul
Cok tesekkur ederimEllerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim Herşey çok güzel görünüyor
Ben kimseye rakip değilimki ahh ahh ne tarifler yapıldı şimdiden ben öylesine katılıyorum bir iddiam yokRakip elemeye çalışıyorsun gibime geldi sanki
tesekkur ederim balimCanim cok guzeel olmus, ellerine saglik