Kayıt Yaptıranlar Bakabilir mi?

Daha gitmedim çağrı merkezindeki bayan öğleden sonra alabileceğimi söylemişti zaten oğlumun kursu var bugün onu kursa bırakıp öyle gitmeyi düşünüyorum hem biraz çalışmış da olurum. Aramaya çekiniyorum bile biri olumsuz birşey diyecek diye acaba bir daha arayayım mı yoksa baskı yapmak adına direkt büroya mı gideyim?

Git canım tabi senin hakkın kayıdın olmazsa 1 sene çöpe gidecek resmen.

Kayıdın yapıldı mı şifre vermeleri gerekti Eskişehiri ara istersen biz daha kayıdı tamamladık kitap yerine geçtik hemen şifre geldi 1-2 dk içinde.
Yarın ararım canım bir umut belki gelir diye bekledim bugün, belgelerimi hangi yolla yolladıklarını bilsem ona göre fikir yürütcem kaç güne gelirde gittiğimde en az 200 kişi vardı sırada, adam direk evraklarını gönderdik, şifreni bir dahaki geldiğinde alırsın dedi, kitaplarımı verip yolladı beni.

Canım ya kaydı nasıl yaptırdun?

Ben hala kaydımı yaptırmadım. Ön kayıt yaptırdım harcı ödedim, sabah büroya gidip kayıt olcam ama cok yogunluk olcak sanırım baya beklicem gibi gorunuyor.
Siz erkenden yaptırmıssınız ne güzel, benim kadar tembelimiz yok herhalde

Hayırlı olsun canım , valla sona bırakmayalım diye ilk günden yaptırdık ama hepimizin başında bi aksiliktir gidiyor

Hayırlı olsun canım , valla sona bırakmayalım diye ilk günden yaptırdık ama hepimizin başında bi aksiliktir gidiyor

Ya evet okudum gecmiş yorumlarınızı. Zaten hep böyle bir aksilik cıkar gönül rahatlıgıyla oh be dedirtmezler insana. Madem sisteminiz sorunlu beceremiyorsunuz kayıt sürelerini daha uzun tutun, bu kadar insan strese giriyor valla sıkıntı.
İnşallah yarına her sey çözülmüş olur da sadece sınav stresi yasamak kalır geriye.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum, .
Çalışıp okuyan kişilerde var iş yerinden izin alan var alamayan var..
İnsan ne kadar telefonla bilgi alsada , büroya gidip olan bitenin ne olduğunu öğrenmeden edemiyor..
Kayıt bilgiler sistemi görünmesede ben bugün ilk ünitemi çalıştım bile

canım o e devlet olayını ben hala anlamış değilim benim e devletlik bir işlemim olmadı hiç :/
Bende e-banka şifremle giriyorum, daha önce bir arkadaş söyleyince bakma ihtiyacı duydum yoksa benimde aklımda değildi. Ayrıca hala şifremi unuttum kısmında kaydım görüntülenemiyor ama oda düzelir sanırım cumartesine kadar, akşamdan beri içim sıkılmıştı olmuyor diye rahatladım şuan.

Sen bulcanın dediği uygulamayı indirip girmeyi denedin mi ?

ooo bende bitirdim demin, bilgi teknolojileriyle başladım, az sonra sosyal hizmete girişe geçicem üstten bir okurum, yarında not alarak tekrar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…