- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- Konu Sahibi Tiramisu35
Evet canım o uygulamadan şifremi unuttum sekmesinden giriyorum tc nosunu yazıp devam deyince böyle bir kullanıcı bulunamadı diyorSen bulcanın dediği uygulamayı indirip girmeyi denedin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım o uygulamadan şifremi unuttum sekmesinden giriyorum tc nosunu yazıp devam deyince böyle bir kullanıcı bulunamadı diyorSen bulcanın dediği uygulamayı indirip girmeyi denedin mi ?
Yarın gidecek misin tekrardan canımEvet canım o uygulamadan şifremi unuttum sekmesinden giriyorum tc nosunu yazıp devam deyince böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor
Şifre gerek canım sanada verilmemiş şifre.Evet canım o uygulamadan şifremi unuttum sekmesinden giriyorum tc nosunu yazıp devam deyince böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum, .
Çalışıp okuyan kişilerde var iş yerinden izin alan var alamayan var..
İnsan ne kadar telefonla bilgi alsada , büroya gidip olan bitenin ne olduğunu öğrenmeden edemiyor..
Kayıt bilgiler sistemi görünmesede ben bugün ilk ünitemi çalıştım bile
yok yarın gidemem herhalde ama ararım, eğer gitmem gerekiyorsa pazartesi giderimYarın gidecek misin tekrardan canım
Vallahi yordular bizi ya
Evet büroda hala hata veriyordu o yüzden şifreni sonra gel al dedi, bakalım yarın arayınca ne diyecekler, yemin ederim yoruldum 40km git-gel birde araba tutar beni, inadına oluyor resmenŞifre gerek canım sanada verilmemiş şifre.
Tez canlılığımdan değil kediciğim , tatile gideceğim sonbaharın sonuna doğru bu yüzden temeli atayım hazır boşken..Ay sen baya tezcanlısın kız bu ne hız maşallah Bölüm ne senin
yok yarın gidemem herhalde ama ararım, eğer gitmem gerekiyorsa pazartesi giderim
Evet büroda hala hata veriyordu o yüzden şifreni sonra gel al dedi, bakalım yarın arayınca ne diyecekler, yemin ederim yoruldum 40km git-gel birde araba tutar beni, inadına oluyor resmen
Tez canlılığımdan değil kediciğim , tatile gideceğim sonbaharın sonuna doğru bu yüzden temeli atayım hazır boşken..
Uzunca bi süre kitap yüzü açmam sınava bir hafta kala anca
Şu eylül ayında düzenli çalışsam yeter hiç çalışmadım diyip sınava girmek istemiyorum
Sağlık kurumları işletmeciliği ataması mataması yok deme çünkü amacım diploma almak sadece
Mezun olduğumda ben ..
Sagolasin canim senin bolum nedir =)Hah aynen ben de öyle son bi iki hafta kala calısırım herhalde
Yok ya demem zaten atama falan ilgi alanıma girmiyor benim bölümde öyle devlette zor atanması. Keyfi istedim bende biraz. Hayırlısı artık.
En son mesajlarımı okursanız kayıt işlemini hala yaptıramadığımı göreceksiniz. Kayıt için yarın son gün bilginize.Canım ya kaydı nasıl yaptırdun?
Sagolasin canim senin bolum nedir =)
Iyi yapmissin canim tekrardan hayirli olsun =)Benim bölüm yönetim bilişim sistemleri. Yazılım falan öğrenim dedim:)
Benim bölüm yönetim bilişim sistemleri. Yazılım falan öğrenim dedim:)
Canim nasilsin naptin ?Aynı bölümdeyiz bölüm sayfası var başlık açmıştım Oraya da yazabilir misiniz ?
Aynı bölümdeyiz bölüm sayfası var başlık açmıştım Oraya da yazabilir misiniz ?
Şuan bürodayım önümde 300kişi var ya yarına kalcak galiba yarında cumartesi nasıl olcaksa artık
Yarın son gün olduğu için açık olacak Büro normalde ctesileri çalışmıyorlar ama bu CTesi açık olacak. Sizin mesleğiniz neydi acaba farklı bir bölüm diye mi seçtiniz yoksa devam niteliğinde öi benim gibi :))
bulca CuriousCat Huy Meselesi kaydımı çok şükür tamamladım kızlar kitaplarımı aldım sevincimi anlatamam.. Çok şükür halloldu . Hepimiz için başarılı bir yıl olur inşallah destek olalım birbirimize
Hayırlı uğurlu olsun Toplu bir çalışma sayfası açılırsa destek oluruz birbirimize bölümümüz farklı olsada..Yarın son gün olduğu için açık olacak Büro normalde ctesileri çalışmıyorlar ama bu CTesi açık olacak. Sizin mesleğiniz neydi acaba farklı bir bölüm diye mi seçtiniz yoksa devam niteliğinde öi benim gibi :))
bulca CuriousCat Huy Meselesi kaydımı çok şükür tamamladım kızlar kitaplarımı aldım sevincimi anlatamam.. Çok şükür halloldu . Hepimiz için başarılı bir yıl olur inşallah destek olalım birbirimize
Canım benim ya çok sevindim hadi hayırlı olsun başarılar diliyorumm =)Yarın son gün olduğu için açık olacak Büro normalde ctesileri çalışmıyorlar ama bu CTesi açık olacak. Sizin mesleğiniz neydi acaba farklı bir bölüm diye mi seçtiniz yoksa devam niteliğinde öi benim gibi :))