Kayıt Yaptıranlar Bakabilir mi?

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.208
Arkadaşlar merhaba,
ben kaydımı yaptırdım fakat bazı olumsuzluklar var bundan aöften mi kaynaklanıyor yada benim gititğim bürodan mı öğrenmek istiyorum.Mesela kitaplarımı alamadım,sistemde problem olduğunu söylediler.Şifremi de alamadım sistem çok yoğunmuş,önce ordaki görevli dedi kaydınızda sorun mu var,hayır sadece şifre vermemiştiniz diyince tamam öyleyse sistem arızalıdır dedi bunu beni başından atmak için mi söyledi öğrenci bilgi formu aldım kimliği 24 ekimde alacakmışım bir sorun çıkar mı acaba?444lü numarayı aradım sistem çok yoğun diye onlar da göremiyorlar hayır anlamadım nasıl bir sistem zaten çoğu bölüm kontenjanlı ne kadar öğrenci alacağı belli olan bir sistemde niye karışıklık çıkıyor?Kayıt yaptıranlar kitaplarınızı aldınız mı benim bağlı olduğum aöf bürosunda mı sorun var yoksa hepsi mi böyle?

Sevgili bulca bugün yoksunuz sanırım ben çok üzgünüm kaydım iptale düşmüş beni hiç aramadılar mesaj atmadılar bütün işlemleri yaptım belki evraklarda eksiklik olsa dahi bilgilendirilmem gerekmez miydi?Dün kaydımı yaptırmaya gittim bu sabah da aöf bürosundaydım ordakiler neden bilgilendirmedi ben huylanıp çağrı merkezini aramasam yine öğrenemeyecektim gerçekten çok üzgünüm neden iptale düştü onu da bilmiyorum pazartesi günü büroya gidicem tekrardan lütfen dua edin benim için yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ben liseden mezun olalı 10 yıl oluyor bu süre içinde hiçbir gelişme göstermemiştim sınavı kazanınca ilk tercihim tutunca o kadar çok sevindim anlatamam ilk defa kendim için kendimi geliştirmek için zorluklara rağmen adım atmıştım emeklerim boşa gitmez inşallah şu an gerçekten çok üzgünüm...

Hiç sorma canım gözüm şişti açamıyorum biraz acısı dindi şimdi geldim mikrop kapmış o yüzden fazla online olamadım.ilk defa duydum ben kardeşim de öbür hafta gidecek ön kayıtında sıkıntı yok onun sistem yoğun değildi yaparken.Eğer araman gerekirse çağrı merkezini ara büroyu arama.

Geçmiş olsun umarım çabuk geçer ön kayıtımda zaten sıkıntı olmadı da normal kayıt da yaptırmıştım ben ordan sıkıntı çıkmış ne olduğunu bilemiyorlar ama. Çağrı merkeziyle görüşüyorum en başından beri çünkü büro zaten telefon va vermiyor yanı çok da bilmiyorlar gibi durumu yoğunluktan mı oluyor bunlar bilemedim hep birbirlerine sorarak iş yapıyorlar çok garipsedim.

İlaç kullanıyor musunuz acaba eğer kullanmıyorsanız mutlaka yazdırın mikroba çok iyi gelir çabuk düzelirsiniz.

Kullanıyorum.Umarım halledersiniz çabuk.

ben kaydımı yaptırdım şifremi falan aldım, kitaplarımı da aldım. konuşmuştuk zaten sizinle ama aöf öğrenci sistemine giriş yapamıyorum sürekli hata alıyorum e-devlettede öğrenci belgem gözükmüyor. Ama kayıttan sonra öğrenci belgesi verdiler.. Korktum açıkcası bende bi büroyu arıcam sorun var mı acaba diye..

Kuzum ne yaptin bir sorun cikti mi ?
Kaydin niye oyle iptali dustu ki ?

Kuzum ne yaptin bir sorun cikti mi ?
Kaydin niye oyle iptali dustu ki ?

Canım teşekkür ediyorum ilginiz için.Bugün gittim büroya ama maalesef yine herşey aynı bu sorunu yaşayan 40-50 kişi daha varmış sadece benim bulunduğum büroda.Yeni sisteme geçiş yapılmış o yüzden oluyormuş bunlar Kayıtlar 3üne kadar devam ediyor diyorlar ama baktım da 3ü cumartesine geliyor o zaman kaldı 4 günüm sizce halledebilir miyim?Bürodan işlem sağlayacaklarını beni arayacaklarını söylediler 1-2 güne dönüş yapıcaz dediler ben yine büroya inanmayıp çağrı merkezinden de teyit ettirdim ama maalesef çağrı merkezi de sistemlerin yoğun olduğunu beklemem gerektiğini söylediler.Bu büroya 3. gidişim çağrı merkezini de 10dan fazla aramışımdır daha ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum...Siz ne yaptınız kayıt oldunuz mu kitaplarınızı aldınız mı bir de şifre verdiler mi yoksa her tarafta mı durum aynı acaba?

Cok uzuldum canim ya insallah hemen halledilir.
Ben kayit oldum sifremide verdiler bununla bir adres verdiler ona girip herseyini oradan ulasabilirsin dedi adam.
Ama sisteme giris yapmaya calisiyorum
Ustteki arkadasin da dedigi gibi hata veriyor sifre yanlis o bu hatasi degildi siteden kaynakli hata..
Kitaplarimi aldim..
Yarin tatil sanirim diger gun bu sifre isini sorucam bende ama baya kisi giris yapamiyormus sisteme .

Bende sisteme giris yapamiyorum ama sifremi belgelerimi kitaplarkmi falan aldim
Siteden kaynakli olabilir mi acaba ? Genel bi sorun var ki demek hepimiz giremiyoruz bende yarindan sonra tekrar bir giderim sorarimm
Yarinda deniycem bakalim sistene girmek icin

Kayıtları 3üne kadar verdiler ama bak yarın tatil 3'ü zaten cumartesi geriye kalıyor 3 gün benim işlerim nasıl hallolacak o zaman İnşallah canım sizinkisi yoğunluktandır keşke ben de sisteme giremesem de kaydım tamamlansaydı bari..Kazandığım bölüm 2050 kontenjanlı bir bölüm ben giremezsem aday listesinden birileri girecek yerime..

Bugün büroya giderken metroya bindim daha ben kaydımı tamamlayamadım bir de baktım ki başkalarının elinde kitapları dahi var üzüntümü anlatamam bu ara çok şükür diyeyim ama aksilikler yaşıyorum habire .. Yeni bir sisteme geçilmiş ondanmış tüm bu aksaklıklar.Mail de attım aöfe ara ara tekrar deneyin demiş ama nerden deneyeceğim şifrem de yok?Dakikalarımın yarısını filan kullandım perşembeden beridir habire çağrı merkezini arıyorum yanıt hep aynı..

Evli misiniz çalışıyor musunuz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama kitapları almışken çalışmaya başlayın derim yavaştan yavaştan...Sonra belki hepsini anlamak zor olabilir.Ben hep not alarak soru sorarak öğrenen bir insanım nasıl ders çalışacağım hiç bilmiyorum açıkcası..Rabbim hepimize yardım etsin.Başarılar diliyorum size inşallah ilk ve son yaşadığınız aksilik bu olur..

Insallah canim seninde bi halledilseydi vallahi kendi derdimmis gibi okurken tedirgin oldum. Cok evhamliyimdir bu konuda.
Sende haklisin, ama boyle kayit dusme gibi seylerin olduguna ilk defa sahit oldum duydum

Bende kitaplarimi bugun aldim eve gelince biraz dinlenip ders calismaya basladim bugun..

Matematik ingilizce hukukuk temel kavramlarini sona biraktim basit diye..
Matematik hic calismayi dusunmuyorum
Tip terimleri biraz zorluyor beni , Allahtan sinavlar test.

O sisteme girdigimizde ders videolari falan var sanirim kitaplarin basinda oyle tanitimlar gordum..

Kitaplarimin arasindan en sevdigim ingilizce kitabi bayildim =)

Benim anlamadigim bir sey var. Simdi birinci vize oldugunda bu kitabin tamamini mi sorcaklar bize butun unitelerimi calismamiz lazim ?
Eylul ayini full dersle gecirecegim hic aksatmadan...
Hatta burada olursaniz isinixde insallah hallrdilirse birlikte tablo olustururuz bir kac arkadas daha var haberlesiriz onlarla. Katilirsiniz dimi ?

Insallah canim seninde bi halledilseydi vallahi kendi derdimmis gibi okurken tedirgin oldum. Cok evhamliyimdir bu konuda.
Sende haklisin, ama boyle kayit dusme gibi seylerin olduguna ilk defa sahit oldum duydum

Bende kitaplarimi bugun aldim eve gelince biraz dinlenip ders calismaya basladim bugun..

Matematik ingilizce hukukuk temel kavramlarini sona biraktim basit diye..
Matematik hic calismayi dusunmuyorum
Tip terimleri biraz zorluyor beni , Allahtan sinavlar test.

O sisteme girdigimizde ders videolari falan var sanirim kitaplarin basinda oyle tanitimlar gordum..

Kitaplarimin arasindan en sevdigim ingilizce kitabi bayildim =)

Benim anlamadigim bir sey var. Simdi birinci vize oldugunda bu kitabin tamamini mi sorcaklar bize butun unitelerimi calismamiz lazim ?
Eylul ayini full dersle gecirecegim hic aksatmadan...
Hatta burada olursaniz isinixde insallah hallrdilirse birlikte tablo olustururuz bir kac arkadas daha var haberlesiriz onlarla. Katilirsiniz dimi ?

Tabii ki katılırım ilk sınavlar 4 üniteden çıkacak diye biliyorum bir de youtubeda aöfün kanalı var orda ders anlatımları var benim baktığım derslerde çözünürlük çok kötü olsa da yine de hocalar güzel anlatıyor.Hatta bir de aöf sayfasından bir yerde okumuştum kimliğimizle derslere girme hakkımız da varmış,mesela matematik vs için iyi bir seçenek olabilirdi.İktisat fakültelerinde girebiliyoruz sanırım derse,her ilin bir üniversitesinde girilebiliyor derse mesela benimki 9 eylül üni'de .Gerçi benim 3 çocuğum var ayrıca çalışıyorum derslere girme gibi bir lüksüm olamaz ama vakti olup o dersten anlamayanlar için yine de güzel seçenek.

Sorma canım ben de evhamlıyımdır zaten kaydımın yapılmadığını da evhamlanmam sayesinde öğrendim çağrı merkezini aradığımda.İnşallah düzelir sizle yazıştıktan sonra tekrardan aradım yarın börolar tatilmiş ama cumartesi kayıt işlemlerinin son günü diye çalışıyorlarmış perşembeye kadar bekleyim olmazsa tekrardan gideyim.Gidebileceğim sadece büro var bir de arayabileceğim çağrı merkezi var ama ikisi de tıkanmış durumda kaç gündür midem tuttu olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten..

İngilizceyi ben de çok severim :) umarım bütün dersler onun gibi tatlı olur

Siz yine cagri merkezine ulasabildiginize sevinin gecen ben ogrenim belgem sisteme yansidigi halde nolur nolmaz getireyim mi gidip okuldan alayim mi demek icin aramistim ama acan olmadi dakikalarim bosa gitti anlayacagin =)

Senin ilk donemde gorecegin dersler neler
Matematik gorecek misin canim ?

O kanala bende baktim cozunurluk sifir dedigin gibi.
Birde okulunkine bakmak lazim daha giremedigimiz icin

Bende giremezsem gidicem tekrardan ..
Nette arastirdim bazilari diyor tarayici degistirin edin falan..
Ama denemedim yine olmadi

ben 26'sında kayıt oldum hala giremiyorum sisteme ama önemli bi sorun değildir heralde aradım 444'lü olan öğrenci etkileşim şeysini yoğunluk falan var ondan dediler.

Benimde belgelerim büroda, kaydım büroda görülüyor ama şifre almak için esas sisteme baktığında çıkmıyor, ben çok üzülünce annem büroya gitti bir sinirle, adam sakinleştirip, gerekirse belgeleri elden teslim edicez bir şekilde olacak dert etmeyin demiş. Yani belgelerin bürodaysa dert etme çözmek zorundalar.

Duyuracaklar ne kadar sorumlu olduğunu genelde ünitelerin yarısı oluyor, 8 üniteyse 1-4, 10 ise 1-5, bir yerde görmüştüm ama bulamadım daha sonra sakin kafayla tekrar bakarım, geçen senenindi ama yinede bir fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…