- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Hayirli olsun canim benim sevindim =) cok tesekkur ederim sordugun icin insallah sistemde duzelir biran once arada bi girip deniyorumm..Bugün gittim benim belgeler Eskişehir'e yollanmış, şifre vermedi ama o geçici öğrenci belgesi ve kitaplarımı aldım.
Huy Meselesi sistemde sorun olduğu için şifreyle giriş yapılmadığını onunda düzeltileceğini söyledi canım
Hayirli olsun canim benim sevindim =) cok tesekkur ederim sordugun icin insallah sistemde duzelir biran once arada bi girip deniyorumm..Bugün gittim benim belgeler Eskişehir'e yollanmış, şifre vermedi ama o geçici öğrenci belgesi ve kitaplarımı aldım.
Huy Meselesi sistemde sorun olduğu için şifreyle giriş yapılmadığını onunda düzeltileceğini söyledi canım
Insallah bakalim guzel haberlerle gelirsin yarinNe kitaplarımı alabildim ne de şifremi. Demin bir daha aradım yarın soru un düzeleceğini söyledi çağrı merkeZi. Öğleden sonra büroya gitmem gerekiyormuş. İnşallah doğrudur inanmak istiyorum
Az önce bir hocamla görüştüm, birilerine sordu, yarın düzelecek demişler. Hadi bakalım hayırlısıyla tek derdimizin dersler olduğu günler gelsinYa şifrem de olmayıversin şimdilik ne olur ki, hayırlı olsun canım Bi tek ben kaldım aranızda yarına halledebilir mitim bilmiyorum bile , kaydım tamamlansaydı ben de kitaplarımı alsaydım keşke , neden böyle oldu ilk gün kayıt yaptırmak suç mıydu bari gerçekten ilk kaydımı silip yeniden yapsalar olmaz mıydı sanki, sonuöta kaydım olmamış gözüküyor herşeyi silip aktarsalar ya
Sistemde duzelicekmiymis catim ?Az önce bir hocamla görüştüm, birilerine sordu, yarın düzelecek demişler. Hadi bakalım hayırlısıyla tek derdimizin dersler olduğu günler gelsin
Sanırım, Umarım, İnşallahSistemde duzelicekmiymis catim ?
Ay insallah ya sabah kalkip denemeye baslarim ben artikSanırım, Umarım, İnşallah
%40 ve üzerinden alınmıyor.bulca abla bişi sorcam sana benden benden 95 tl harç almaları normal mi? büro da çok kesin konuştular bir sürü şey söylediler birşey diyemedim. Ben bastom kullanıyorum sol ayağımda sorun var %35 özürlü raporum var. Bana dediler ki %40 ve üzeri olan engel durumlarında harç odemesi yok diğer türlü özür miktarı kadar indirim yapılıyor ve sınavlarda engelli salonlarında giriyorsunuz dediler. Ya abla hiç bi türlü anlam veremiyorum ben bu sisteme, engelli olduğum halde para ödüyorum. Bir sürü stres sıkıntı sisteme giremiyoruz kaç günden beri, öğrenci belgelerimiz gözükmüyor.. Bunlar sence ne kadar zamana rayına koyulur? hani sizin zamanınız da nasıldı kayıt olurken ?
Mobil uygulamayı indirsene bir.Ay insallah ya sabah kalkip denemeye baslarim ben artik
Bir deneyim geliyorum hemenMobil uygulamayı indirsene bir.
Anadolu mobil degil mi bulca ?Mobil uygulamayı indirsene bir.
Evet.Anadolu mobil degil mi bulca ?
Bulcaaaa sisteme girdimmm harikasinnnnnnnn cok tesekkur ederim adim soyadim herseyim ciktiiii
Kardeşim de deniyor giremiyordu sen bana bırak dedimBulcaaaa sisteme girdimmm harikasinnnnnnnn cok tesekkur ederim adim soyadim herseyim ciktiiii
Şifren varsa anadolu mobilden girebilirsin.Az önce bir hocamla görüştüm, birilerine sordu, yarın düzelecek demişler. Hadi bakalım hayırlısıyla tek derdimizin dersler olduğu günler gelsin
Vallahi supersin sennnnnnnnKardeşim de deniyor giremiyordu sen bana bırak dedimmobil uygulama var oradan gireriz dedim baktım silmişim geri yükledim girdim hemen .
Sınav giriş yerleri ve sonuçları açıklandığında mobilden bak daha çabuk ögrenirsin site yoğun olur daha önce yazacaktım ama unuttum.
Anadolu mobili indir sisteme giriş yaparsın.bulcanın dediği gibi e-devletin kayıtla bi ilgisi yokta normal koşullarda öğrenci belgemizin gözükmesi lazımdı orda belki geç düşer, bilemiyorum ki.. Kafam çok karışık ya yarın bende gene arıcam öğrenci etkileşim merkezini.
Şifrem yok ama şifremi unuttumdan denediğimde, böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır diyorŞifren varsa anadolu mobilden girebilirsin.
Kayıdın yapıldı mı şifre vermeleri gerekti Eskişehiri ara istersen biz daha kayıdı tamamladık kitap yerine geçtik hemen şifre geldi 1-2 dk içinde.Şifrem yok ama şifremi unuttumdan denediğimde, böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır diyor