Kayıt Yaptıranlar Bakabilir mi?

Hayirli olsun canim benim sevindim =) cok tesekkur ederim sordugun icin insallah sistemde duzelir biran once arada bi girip deniyorumm..

Hayirli olsun canim benim sevindim =) cok tesekkur ederim sordugun icin insallah sistemde duzelir biran once arada bi girip deniyorumm..

Az önce bir hocamla görüştüm, birilerine sordu, yarın düzelecek demişler. Hadi bakalım hayırlısıyla tek derdimizin dersler olduğu günler gelsin

%40 ve üzerinden alınmıyor.

Bulcaaaa sisteme girdimmm harikasinnnnnnnn cok tesekkur ederim adim soyadim herseyim ciktiiii
Kardeşim de deniyor giremiyordu sen bana bırak dedimmobil uygulama var oradan gireriz dedim baktım silmişim geri yükledim girdim hemen.

Sınav giriş yerleri ve sonuçları açıklandığında mobilden bak daha çabuk ögrenirsin site yoğun olur daha önce yazacaktım ama unuttum.

Vallahi supersin sennnnnnnn

Ilk denemede girdimmmm

Kizlaaaaaaaaar kosunnnnn

Anadolu mobili indir sisteme giriş yaparsın.

Şifrem yok ama şifremi unuttumdan denediğimde, böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır diyor
Kayıdın yapıldı mı şifre vermeleri gerekti Eskişehiri ara istersen biz daha kayıdı tamamladık kitap yerine geçtik hemen şifre geldi 1-2 dk içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…