Kayıt Yaptıranlar Bakabilir mi?

Hayırlı uğurlu olsun :halay: Toplu bir çalışma sayfası açılırsa destek oluruz birbirimize bölümümüz farklı olsada..
Bugün 4441026 yı aradım, önce danışmanla görüştüm, şifre için yarın arayın dedi. Bir kaç kezde şifre işlemlerinden denedim ama şuanda hizmet veremiyoruz çıktı. Bakalım yarın yine uyanır uyanmaz musallat olurum :ıslık:

Açıp size etiketleyeceğim :kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::rapci:

Canım benim ya çok sevindim hadi hayırlı olsun başarılar diliyorumm =) :halay::halay::halay::halay::halay:

Hepimize Can'ım benim :)) burda bayağı Bi stres yaptık kayıt olamıyorum diyr ama çok şükür . Şimdi geriye çalışmak kalııyor ki benim için çok zor Nasıl başa çıkıcaö bilmiyorum . Çalışıyorum evde de çocuklar müsade etmiyorlar çalışmaya oğlumu da zor ders çalıştırıyorum zaten
Hayırlı uğurlu olsun :halay: Toplu bir çalışma sayfası açılırsa destek oluruz birbirimize bölümümüz farklı olsada..
Bugün 4441026 yı aradım, önce danışmanla görüştüm, şifre için yarın arayın dedi. Bir kaç kezde şifre işlemlerinden denedim ama şuanda hizmet veremiyoruz çıktı. Bakalım yarın yine uyanır uyanmaz musallat olurum :ıslık:

Ne oldu cat halledebildin mi ?

Genel muhasebe kitabını neden vermiyorlar acaba ya, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Tiramisu35 Tiramisu35 yok canım değişen bir şey yok henüz, pazartesine kaldı şifrem, allah e-devlette öğrenci belgem görünüyor, eylül 1de onaylamış anadolu üni, öğrencimizdir diye, yoksa panikten duramazdım herhalde.. Bu halde rahat saat başı kontrol ediyorum şifre için, annem artık dalga geçiyor sapık diye ihbar edicekler seni arayıp durma artık diye :KK17::KK48::sinirli:

Kizlar ben deköln bürosuna kayit yaptiracam ? Hatclar ne kadar ? Ziraatte yatiriyoruz sanirim. Bir de kitsp meselesi nedir? Satin mi aliniyor? Yoksa veriyorlar mi? Herkes ayni kitaptan mi calisiyor?

Kizlar ben deköln bürosuna kayit yaptiracam ? Hatclar ne kadar ? Ziraatte yatiriyoruz sanirim. Bir de kitsp meselesi nedir? Satin mi aliniyor? Yoksa veriyorlar mi? Herkes ayni kitaptan mi calisiyor?

Yurtdışı için durum nasıldır bilemiyorum kitapları kendileri veriyor isterseniz ek kitap alabiliyorsunuz burda vakıf banka yatırdık parayı yada kayıt yaptığımız sayfadan kredi kartıyla ödeme yağabiliyorsunuz

Yurtdışı için durum nasıldır bilemiyorum kitapları kendileri veriyor isterseniz ek kitap alabiliyorsunuz burda vakıf banka yatırdık parayı yada kayıt yaptığımız sayfadan kredi kartıyla ödeme yağabiliyorsunuz

Cok tesekkürler ama vaz gectim. Planimda degisiklik yaptim :) basarilar dilerim hepinoze kizlar

X