Kızlaarrr içim rahat etmedi bugün tekrardan aradım çağrı merkezini.Anlattım olanları.Biraz pimpirikli olabilirim ama 3 günüm kaldı büro zaten bana uzak halledemeyeceğimi düşünmeye başladım dedim.Hangi bürodan olduğunu söyleyince , bizim büroda bir problem olduğunu,çok şikayet alındığını,benim de şikayet kaydımı oluşturacağını söyledi.Benim amacım şikayet etmek değil sadece işlerimin zamanında ve sorunsuz hallolmasını istiyorum dedim.Ama bir tek bu bürodan bu tarz şikayetler geldiğini söyledi,acaba bölümümle mi alakalıdır dedim yeni açılan bir bölüm ya sonuçta,herşeyi not aldı sağolsun,şu an beklemedeyim akşam üstü tekrardan arayacağım ne oldu diye.Büro Cat'in dediği gibi bugün çalışmıyor,asıl işler de büroda hallediliyor çağrı merkezinin yapabileceği fazla şey yok ki.
Huy Meselesi canım çok haklısın bütün sınav vs bilgileri ordan alacağız her yaşanan yoğunlukta kilitlenecek mi yani sistem?
bulca kayıt olduktan sonra bilgi verebilir misin? Ben de yarın bürodayım görevli arayacağını söyledi ama artık endişelenmeye başladım nasıl olacak bu işler...