Kayıt Yaptıranlar Bakabilir mi?

Bir gelişme yok an itibariyle, çarşamba,perşembe, cuma bürodayım Allah nasip ederse tam olarak ne oluyor öğrenirsem sizede haber ederim. Telefondanda ulaşamadım, zaten bugün çalışmıyorlar diye oluruna bıraktım..e devlete bakmadım, bnde bakayım öğrenci belgesi vs var mı o_O
bulcanın dediği gibi e-devletin kayıtla bi ilgisi yokta normal koşullarda öğrenci belgemizin gözükmesi lazımdı orda belki geç düşer, bilemiyorum ki.. Kafam çok karışık ya yarın bende gene arıcam öğrenci etkileşim merkezini.

Bir gelişme yok an itibariyle, çarşamba,perşembe, cuma bürodayım Allah nasip ederse tam olarak ne oluyor öğrenirsem sizede haber ederim. Telefondanda ulaşamadım, zaten bugün çalışmıyorlar diye oluruna bıraktım..e devlete bakmadım, bnde bakayım öğrenci belgesi vs var mı o_O

Bende istanbul uni tercih edecektim sirf yasadigim yerde sinav merkezi butunlemelerde sorun olur diye tercih etnedim anadoluyu tercih ettim
Sinav zamanlarida boyle oluyor mu ki..
Yani dusunsene sinava girecegimiz yerleri hep o sistemden takip edicez
Ya giremeyenler ne olacak

Ne oldu kardeşim de parayı yatırdı büroya yarın gidecek belgeler için işlerinden ötürü geçikti ama bizim büro yakın fazla kalabalık olmuyor.

Kızlaarrr içim rahat etmedi bugün tekrardan aradım çağrı merkezini.Anlattım olanları.Biraz pimpirikli olabilirim ama 3 günüm kaldı büro zaten bana uzak halledemeyeceğimi düşünmeye başladım dedim.Hangi bürodan olduğunu söyleyince , bizim büroda bir problem olduğunu,çok şikayet alındığını,benim de şikayet kaydımı oluşturacağını söyledi.Benim amacım şikayet etmek değil sadece işlerimin zamanında ve sorunsuz hallolmasını istiyorum dedim.Ama bir tek bu bürodan bu tarz şikayetler geldiğini söyledi,acaba bölümümle mi alakalıdır dedim yeni açılan bir bölüm ya sonuçta,herşeyi not aldı sağolsun,şu an beklemedeyim akşam üstü tekrardan arayacağım ne oldu diye.Büro Cat'in dediği gibi bugün çalışmıyor,asıl işler de büroda hallediliyor çağrı merkezinin yapabileceği fazla şey yok ki. Huy Meselesi Huy Meselesi canım çok haklısın bütün sınav vs bilgileri ordan alacağız her yaşanan yoğunlukta kilitlenecek mi yani sistem? bulca bulca kayıt olduktan sonra bilgi verebilir misin? Ben de yarın bürodayım görevli arayacağını söyledi ama artık endişelenmeye başladım nasıl olacak bu işler...

Kızlaarrr içim rahat etmedi bugün tekrardan aradım çağrı merkezini.Anlattım olanları.Biraz pimpirikli olabilirim ama 3 günüm kaldı büro zaten bana uzak halledemeyeceğimi düşünmeye başladım dedim.Hangi bürodan olduğunu söyleyince , bizim büroda bir problem olduğunu,çok şikayet alındığını,benim de şikayet kaydımı oluşturacağını söyledi.Benim amacım şikayet etmek değil sadece işlerimin zamanında ve sorunsuz hallolmasını istiyorum dedim.Ama bir tek bu bürodan bu tarz şikayetler geldiğini söyledi,acaba bölümümle mi alakalıdır dedim yeni açılan bir bölüm ya sonuçta,herşeyi not aldı sağolsun,şu an beklemedeyim akşam üstü tekrardan arayacağım ne oldu diye.Büro Cat'in dediği gibi bugün çalışmıyor,asıl işler de büroda hallediliyor çağrı merkezinin yapabileceği fazla şey yok ki. Huy Meselesi Huy Meselesi canım çok haklısın bütün sınav vs bilgileri ordan alacağız her yaşanan yoğunlukta kilitlenecek mi yani sistem? bulca bulca kayıt olduktan sonra bilgi verebilir misin? Ben de yarın bürodayım görevli arayacağını söyledi ama artık endişelenmeye başladım nasıl olacak bu işler...

Oyle valla kuzum, nette okuyorum sisteme girememe sikayetleri var..
Yani simdi kayit oluyoruz ondandir yogunluk diyorlar ama..
Bu kadar kayit olan insan sinav zamani geldiginse yine sisteme girecek sonucta..
Siteye rahat sekilde ulasabilmemiz lazim ama hala giremiyoruz..
Kayitlr bitene kadar girebilir miyiz acaba..?

Veririm tabi aslında kaydını ben de yaptırırdım da kardeşim iş nediyle şehir dışına gitti yeni geldi kimlik lazımdı yoksa şimdiye kalmazdık.

Oyle valla kuzum, nette okuyorum sisteme girememe sikayetleri var..
Yani simdi kayit oluyoruz ondandir yogunluk diyorlar ama..
Bu kadar kayit olan insan sinav zamani geldiginse yine sisteme girecek sonucta..
Siteye rahat sekilde ulasabilmemiz lazim ama hala giremiyoruz..
Kayitlr bitene kadar girebilir miyiz acaba..?
Sınav sonuçları açıklandığında da yoğun oluyor :eek:

bulca bulca hiç iyi demedin kuzum :KK43: ne yapıcaz biz?

Ben bugün yine büroya gittim ilk gün kayıt yaptıranlarda bu sıkıntı varmış 27 kişi varmış bu şekilde çağrı merkezini aradım yeniden ön kayıt yaptırın kaydınız da bugün yapılsın işlemler aktarılsın dediler büronun yakınındaydım zaten tekrar gittim öyle birşey olmadığını söylediler :KK43: yarın bekleyeceğim cuma günü tekrardan gideceğim ciddi ciddi endişelenmeye başladım bürodakiler herşeyiniz tam elbet kaydınız olacak diyor ama içime sinmiyor

CuriousCat CuriousCat sen ne yaptın ? Huy Meselesi Huy Meselesi siateme hala giremiyor musunuz??

Ben bugün yine büroya gittim ilk gün kayıt yaptıranlarda bu sıkıntı varmış 27 kişi varmış bu şekilde çağrı merkezini aradım yeniden ön kayıt yaptırın kaydınız da bugün yapılsın işlemler aktarılsın dediler büronun yakınındaydım zaten tekrar gittim öyle birşey olmadığını söylediler :KK43: yarın bekleyeceğim cuma günü tekrardan gideceğim ciddi ciddi endişelenmeye başladım bürodakiler herşeyiniz tam elbet kaydınız olacak diyor ama içime sinmiyor

CuriousCat CuriousCat sen ne yaptın ? Huy Meselesi Huy Meselesi siateme hala giremiyor musunuz??
Kayitlar son gune kalinca tedirginligi daha da artiyor insanin..
Hala giremedim canim sistem cokmus halfe duruyor.. :KK43:

Kitaplarını aldıysan tamamdır kardeşim aldı kitaplarını gerçi bizim büroda şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.

bulca bulca abla bişi sorcam sana benden benden 95 tl harç almaları normal mi? büro da çok kesin konuştular bir sürü şey söylediler birşey diyemedim. Ben bastom kullanıyorum sol ayağımda sorun var %35 özürlü raporum var. Bana dediler ki %40 ve üzeri olan engel durumlarında harç odemesi yok diğer türlü özür miktarı kadar indirim yapılıyor ve sınavlarda engelli salonlarında giriyorsunuz dediler. Ya abla hiç bi türlü anlam veremiyorum ben bu sisteme, engelli olduğum halde para ödüyorum. Bir sürü stres sıkıntı sisteme giremiyoruz kaç günden beri, öğrenci belgelerimiz gözükmüyor.. Bunlar sence ne kadar zamana rayına koyulur? hani sizin zamanınız da nasıldı kayıt olurken ?

Kitaplarını aldıysan tamamdır kardeşim aldı kitaplarını gerçi bizim büroda şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.

Ne kitaplarımı alabildim ne de şifremi. Demin bir daha aradım yarın soru un düzeleceğini söyledi çağrı merkeZi. Öğleden sonra büroya gitmem gerekiyormuş. İnşallah doğrudur inanmak istiyorum

Allah kolaylık versin Tiramisu35 Tiramisu35 , yarın sistem düzelecek mi dendi sana ?

Amin ecmain cümlemize.. Ama benim sorunum daha kayıt olamadım sisteme giremesem amenna diyeceğim yani yarın kayıt olabileceğim ve kitaplarımı ve şifremi alacalım söylediklerine göre . Ama acaba yarın sisteme giriş yapılır mı vs onu bilmiyorum sisteme girmek neden bu kadar önemli?

Amin ecmain cümlemize.. Ama benim sorunum daha kayıt olamadım sisteme giremesem amenna diyeceğim yani yarın kayıt olabileceğim ve kitaplarımı ve şifremi alacalım söylediklerine göre . Ama acaba yarın sisteme giriş yapılır mı vs onu bilmiyorum sisteme girmek neden bu kadar önemli?
ya aslında önemli değil de, ya biliyorsun işte insan evham yapıyor canım. Merak ediyo hani yeni ya o psikoloji alsında kayıt işlemimiz falan tamamlandı şükür. Sadece merak bizde ki. İnşallah sorunsuz halledersin sende canım kaydını.

ya aslında önemli değil de, ya biliyorsun işte insan evham yapıyor canım. Merak ediyo hani yeni ya o psikoloji alsında kayıt işlemimiz falan tamamlandı şükür. Sadece merak bizde ki. İnşallah sorunsuz halledersin sende canım kaydını.

İnşallah... Yarın öğleden sonra yine yollardayım inşallah hem şifremi hem kitaplarımı alabilirim... Çağrı merkezinden öyle dediler ama oraya gidince sorun çıkmaz şnşallah, ordaki kişi Dedi yeni geldi bilgisi diye, olmazsa önce telefonla arayıp sonradan gitmek daha iyi, her gün 20 km gidip geliyorum yaşadığım stres de cabası, artı çalışıyorum işten de geri kalıyorum... İnşallah yarın bitecek müjdeli haber vereceğim size :))

Bugün gittim benim belgeler Eskişehir'e yollanmış, şifre vermedi ama o geçici öğrenci belgesi ve kitaplarımı aldım.
Huy Meselesi Huy Meselesi sistemde sorun olduğu için şifreyle giriş yapılmadığını onunda düzeltileceğini söyledi canım

Bugün gittim benim belgeler Eskişehir'e yollanmış, şifre vermedi ama o geçici öğrenci belgesi ve kitaplarımı aldım.
Huy Meselesi Huy Meselesi sistemde sorun olduğu için şifreyle giriş yapılmadığını onunda düzeltileceğini söyledi canım

Ya şifrem de olmayıversin şimdilik ne olur ki, hayırlı olsun canım Bi tek ben kaldım aranızda yarına halledebilir mitim bilmiyorum bile , kaydım tamamlansaydı ben de kitaplarımı alsaydım keşke , neden böyle oldu ilk gün kayıt yaptırmak suç mıydu bari gerçekten ilk kaydımı silip yeniden yapsalar olmaz mıydı sanki, sonuöta kaydım olmamış gözüküyor herşeyi silip aktarsalar ya :KK43:

X