Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı çekirdeği kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kızlae bende bu kremi yeni aldım cildim karma diyebilirim yüzümün T bölgesi yağlı yanaklarım da kuru bu kremi kullanabilirmiyim

ben bu kremi kıllanma yapıyomuş diye duydum ama. hatta bi yerde bi konu acılmıştı bununla ilgili kaşlarınıza sğürün cıkmayanları bile cıkartıyo diye

slm kızlar ben bu kremi kirpik çıkarıcı ve uzatıcı diyebiliyorum hatta kirpikleirim için almayı düşünüyorum ..... bir formda okumuştum yüzü için alan bir bayan ben çekinmedim her tarafa sürdüm bizamn sonra kirpiklerimin uzadığını farkettim hatta yüzümdeki tüyleride uzatmış diye ...yazıları okudum hatta bulursam o yazıları bu sayfaya aktaracam

yağlı ciltler bu kremi kullanabiliyomu?akneye iyi geldiği yazıyo ama birde gözenekleri iyice açar diye korkuyorum.kullananlar biraz daha açıklayıcı bilgi verebilirmi?

Kayısı çekirdeği kremine diyeceğim bir şey yok işe yarar yalnız bu kremi ve diğer herhangi bir kremi alırken dikkat edeceğiniz.Parabensiz olması yani Parabensiz Kayısı Çekirdeği yada el kremi alacaksanız gene paraben içermeyini alın nedeni paraben yıllardır kozmetik sanayinde kullanılan düzenli alımında kansorejen bir maddedir

Önce sağlık sonra güzellik

kesinlikle önermem 2 haftadır kullandım göz kremini olmayan kırışıklarım çıktı delirmerk üzereyim bir krem nasıl kırışıklık yapra inanamayın bence bu markaya nefret ettim

ben göz kenarı için kullanıyorum kaşlarıma,kirpiklerime de sürüyorum,besliyor çenemde sivilce çok çıkıyor özellikle o bölgeye bu krem değerse çıkıyor çünkü yağlı dikkat ediyorum o yüzden

mecitefendinin şampuanını beğendiğimiz için kayısı çekirdeği kreminide alalım dedik.. organik diye bildiğimiz için içeriğine bakmaya gerek duymadık.. ama içinde tam 5 çeşit paraben varmış. nasıl olurda bu kreme organik diyebilirler anlayamıyorum... tamam yumuşacık yapıyor, mis gibi kokuyor ama yüze sürmek için fazla parabenli.. el kremi olabilir ancak...

Kızlar eğer cildi kuru olanlar kullanmak istiyorlarsa eczaneden alacağınız bir adet evigen ampulu kırıverin içine karıştırıp öyle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…