Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı çekirdeği kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
kızlar göz kremi kullanmak istiyorum.biraz araştırdım mecitefendinin kayısı çekirdeği kremi varmış.hiç kullanan yok çevremde.nasıl sizce? kullanan arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum.22 yaşındayım.belli bi yaşı var mı acaba o kremin..doğal olduğu için herkes kullanabilir diye düşündüm ama bilmiyorum yine de...göz çevresi hassas bi bölge..yorumlarınızı bekliyorum:teytey:

annem kullanıyor yumuşacık yapıyor kokusuda güzel bende ellerime sürmüştüm güzel bir krem ama uzun vadedeki etkisini bilmiyorum

Merhaba ben 2,5 aydır kullanıyorum çok güzel bir krem ama uzun vadede kullanmak gerekir kokusu çok güzel krem sürdüğün belli bile olmuyor. bence devam et kullanmaya hiç bir yan etkisini görmedim cildimin o kadar hassas olmasına rağmen....

teşekkür ederim cvp yazanlara ama daha çok bilgi almak isterdim..fazla kullanan yok galiba ben göz çevresi için yavaştan başlamak istiyorum bütün yüzüme sürmem heralde.zaten kırışıklık falan yok ama önceden önlem almak iyidir.normal nemlendiricileri göz çevreme sürmek istemiyorum.o yüzden bu kremi düşündüm.......

ben kullandım canım ama çok etkili bir krem olduğunu düşünmüyorum.kötü bir etkisi de olmaz ama normal nemlendiricilerden pek bir farkını göremedim ben.

benim bildiğim kırışıklık için.ben de o amaçla kullanmak istedim zaten.üzerine yazan kırışıklık kremi olduğu.cilt sarkmalarına da iyi gelir yazıyo

canım bahsettin krem kayısı çekirdeği kremi ise evet mecitefendi kayısı çekirdeği kremi yazıyor bu kremi ben aktardan buldum 13.00 ytl civarında ve çok güzel bir krem e vitamini açısından çok zenginmiş cildi nemlendirme özelliği var yağlandırmadan gerçekten o kadar hafifi bir kremki benim cilt çok hassas sabah kayısı sabunuyla yıkıyorum bide bu kremi sürüyorum akşama kadar mis gibi hemde kadife gibi yapıyor cildini ayrıca kırışık geciktirme ve olan kırışıklarda azaltma yapıyormuş tabi sürekli kullanırsan
canım bu tür doğal ürünleri kullanmanı tavsiye ederim ....:teytey:

kizlar ben de aldim kayisi cekirdegi kremini... gozaltlarima kullanmayi dusunuyorum... memnun kalirsam yazarim ama kokusu gercekten guzel!

benim göz çevremde kırışıklı yok amaa koyu halkalanma oluyorr maden suyu kompleksii yaapıyorumm birdee çayy masajı duymuştumm bunun hakkındaa bilginiz varmıı

evet ben de biliyorum bu kremi aktara her gittiğimde elime alıp başka ihtiyaçtan geri bıraktım ama mutlaka alıcam çook güzel olduğunu biliyorum çevremden ayrıca mecit efendinin diğer ürünlerinden kullandım gerçekten çok yararlılar .

ya bu kremmi yağmı anlamadım ben yağ olarak biliyodum ama yanlışmış demekki

bende bugün kullanmaya başladım.şimdilik tek bildiğim çok güzel koktuğu ve cildimi yumuşacık yaptığı bu kremin...
olumlu ya da olumsuz bir durumda yazarım.....

sivilcelere iyi geldiği yazmıyo üzerinde ama sana iyi gelmiş ne güzel..ben yağlı bi krem olduğunu düşünüyodum göz çevresi için olduğundan..
cildin nasıl canım yağlı mı kuru mu? sivilce olduğuna göre pek kuru değildir heralde..bu arada ben hala almadım.göz çevreme hiç bir ürün uygulamamaya karar verdim çünkü.daha erken dedi herkes..ama cilde iyi geliyosa nemlendirici olarak alabilirim

Üzüm çekirdeği kremi var bide onu da kullanan var mı??

Erken deil bence,ben de 24 yaşındayım ve de 2-3 sene kadar önce gözaltı jeli kullanmıştım vichy'nin,ii gelmişti,1 kutu almıştım bitince tekrarlamadım sora 1.5 sene kdar sora tekrar bi kutu aldım kullandım şimdi tekrar kullanıyorum,bi uzmanın konuşmasını dinledikten sora ben almaya karar vermiştim orda 20 yaşlarından sora senede sadece 1 kutu kullanmanın faydalı olacağını,erken önlem olacağını ve kurumayı engelleyeceğini sölemişti,bittikçe yenilemiyorum 1 sene sora tekrar kullanıyorum ben

arkadaşlar Kayısı çekirdeği kremi kuru ciltlere iyi geliyor mu kullanan var mı aranızda

kuru ciltlere iyi geldiğini sanmıyorum.benim cildim yağlı kuruttum yüzümü.hatta egzamam vardı o da iyice azıttı kullandığımdan beri

Teşekkürler fk3009 ,iyiki sormuşum yüzüm yeterince kuru birde bu kremi kullansaydım yüzüm mahf olacaktı demek

Ben bu kremi 1 yıldır kullanıyorum. Gündüzleri sürüyorum makyaj altı kremi olarak. Gayet güzel memnunum. Hem ayrı ayrı yok göz yok yüz ayırmak zorunda da kalmıyorum. Kaşıntı kızarıklık gibi herhangi bir reaksiyon yapmadı bende. Dedikleri gibi kokusu da güzel hafif bir krem. Şimdi Kara üzüm çekirdeği kremini almayı düşünüyorum. Ara verip biraz onu biraz onu sürücem. bakalım.

Göz çevresi için bir de avokado yağı ile jojoba yağını karıştırıp kullanmak da iyi geliyormuş. Biryerde okudum galiba nette:=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…