Cilt Bakımı Ürünleri Kayısı çekirdeği kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Selam,sizi üzmek istemem ama benim kullanmadığım kırışık kremi nerdeyse kalmadı.Ama hiç bir fayda görmedim .Birde o kremler çok pahallı ve ben boşuna paramı ziyan ettim.Doğrusu benim hiç bir kreme güvenim kalmadı .Sarkan deri kendini birdaha toplamıyor arkadaşlar ama kuruyup daha fazla kırışmasın diye nemlendirici kullanmakta fayda var .Benim görüşüm kırışıktan tamamen kurtulmak için plastik cerrahlara başvurmak .Zaten kremlere harcadığım parayı düşünüyorumda bana o para estetik yapmış kadar maliyete sebep oldu.a.s

Son düzenleme:
Bne anlayamadım bu kayısı kremi cildemi yoksa sadece gözemi kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim..

ben cildim için almıştım ama göz için de kullanılabiliyormuş kullanıyorum ben de
göz kremlerinin faydası olmadığına inanıyorum artık
dior da kullanıyorum mesela o kadar para verdim ama normal bir kremden farkı yok

ben ikinci kutuyu aldım. gutto'nun kullanıyorum bana daha güven veriyor bu marka nedense. memnun da kaldım.. fiyatı 7,5 ytl tüm yüz için kullanıyorum

Ben ürünün tanıtımına baktım

Mecitefendi Kayısı Çekirdeği Kremi A, E, F, vitamini bakımından zengin Kayısı Çekirdeği Yağı içermektedir. Göz çevresi, meme dokusu ve dudaklar gibi ince ve hassas ciltli bölgelerde kullanılabilen, cilt bariyer lipitlerini güçlendirirken cilt yüzeyindeki yağlı maddelerin çözülmesine yardımcı Oleic ve Linoleic gibi yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır. ıritasyonu rahadatır, cildi besler ve nemlendirir. Olgun, kuru ve akne eğilimli cilt durumlarına önerilir. Cilt bakımında ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesinde etkilidir. Cilt yıpranmalarının onarılmasında, vücut sarkmalarında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında etkin bir rol oynar.

yazmış olgun derken nasıl olgun,30 yaş üstü mü 40 yaş üstü mü muğlak

25 yaşımızda kullanıp da cildimizi yormayalım değil mi

ben çok memnun kalmadım.kurutucu etkili bir krem.
göz altına uygun değil.kırışıklıklara iyi gelebilir belki geriyo çünkü cildi ama göz altıma sürdüğümde hiç bi nem vermiyo aksine geriyo.daha da kırıştırıyo bence

ben ikinci kutuyu aldım. gutto'nun kullanıyorum bana daha güven veriyor bu marka nedense. memnun da kaldım.. fiyatı 7,5 ytl tüm yüz için kullanıyorum

ben bugün otamanın kayısı özlü kremini aldım aktarda bitek bu marka vardı. Diğerlerinden bi farkı var mıdır? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu akşam denedim hoşuma gitti çok çabuk emiliyor ve ciltte kadifemsi bir görüntü oluşturuyor. Tek emin olamadığım nokta yeterince nemlendirip nemlendirmediği.
Acaba mecitefendi dahamı iyidir? Ne diyorsunuz ardadaşlar hangi markayı almalıyız?

bende doğacı'nın kayısı çekirdeği ekstratlı kremini kullanıyorum
memnunum.Daha pürüzsüz va yumuşacık yapıyor.Fiyatı da 5 - 7,5 arası değişiyor.

bende yüzümdeki çiller çoğalmasın die güneşe çıkarken sürdm hep hakikaten oğalmadı renkleri açıldı çok memnun kaldım bnm kisi mecit efendinindi büyük kutuydu 15 tl idi bu yaz yine aljm

hyr yapmıo öle bişi kurutmuyorda her cilt tipi iiçin tavsiye ederm testerlar var zate denersn ondn sonra alırsn

meraba kızlar size muhteşem bir önerim var kaysı çekirdeği yağını tüm cilt tipleri kullanabilir hem pürüzsüzleştiryo hem de nemlendiriyo ve kırışıklıkları azaltıyo ve önlüyo mutlaka kullanın cildinizin güzelliğini ilk günlerde fark ediceksiniz bu arada dip not KAYISI YAĞI değil KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI nı yüzünüze kullanın kokusuzdur.aktardan iki buçuk liraya alabilirsiniz

o kadar övümüşsünüzki kızlar ben de bugün koşa koşa gidip mecitefendi aldım.. deneyek bakalım. 13 liraya aldım hem de kutusu da ummuğumdan baya bi büyükmüş.

benim cildim akneye yatkın yağlı bir cilt.. bir de bebek bekleyince biraz daha cins oldu cildim... ama krem gerçekten beklentimin üstünde çıktı. cildime ve göz çevreme(ki göz çevresine normal krem sürmem) masaj yaparak sürüyorum. harika yumuşacık oluyo. makyaj yapmadan öncede kullandım. tavsiye için çok çok teşkürlerrr.. zemuszemus

benimde ablam almş aktardan mecitefendi kremini bi iki kere kullandım güzel nemlendirio başka etki görmedim şimdilik yeni kullanıorum ztn.Ama kokusu bi harika teheytey zemuszemus

kızlar göz kremi kullanmak istiyorum.biraz araştırdım mecitefendinin kayısı çekirdeği kremi varmış.hiç kullanan yok çevremde.nasıl sizce? kullanan arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum.22 yaşındayım.belli bi yaşı var mı acaba o kremin..doğal olduğu için herkes kullanabilir diye düşündüm ama bilmiyorum yine de...göz çevresi hassas bi bölge..yorumlarınızı bekliyorum:teytey:

Canım doğal ürünler konusunda oldukça bilgiliyim, öncelikle kesinlikle her türlü çekirdek özünü göz çevrene kullanabilirsin ama özellikle kayısı çekirdeği yağını öneriyorum ben yaşlanma karşıtı + besleyici.. yada hücre yenileyici üzüm çekirdeği de olabilir.. kaydirigubbakcemile5 Benim annem 45 yaşında gutto nun üzüm çekirdeği kremini kullanıyor göz çevresi içinde aynı kremi kullanıyor ve inanın annem taş çatlasın 30 yaşında görünüyor benden daha güzel bir cildi var.. kaydirigubbakcemile5

X