Farkındayım ama bir yıl çok uzun bir süre siz de farkındasınızdır. Neler denediğimi tahmin bile edemezsiniz. Son bir çare olarak buraya yazdımTüm sosyal medya ağlarında fotoğraf telefon paylaşmanız lazım ki bulasınız. Böyle yazarsanız Sarı Çizmeli Mehmet Ağa oluyor.
Merhaba arkadaşlar. Konu açma sebebim bir süredir haber alamadığım bir arkadaşımı belki bulurum diye umut etmem.
Söz konusu arkadaşım erkek. 8 ekim 2022den beri kayıp, yani bir yılı aşkın süredir. Kendisinin tur şirketi var. Çoğunluğu Rusya'dan olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist getiriyor. Ukrayna Savaşı başlayana kadar 1.5 yıl kadar Rusya'da yaşadı. Çok yakın bir doktor arkadaşı ile birlikte çoğunlukla Muğla'da kalıyor. Aslen Balıkesirli. Annesini 15 yıl kadar önce kaybetti.
Kendisi hakkında daha fazla ayrıntı veremiyorum...... Lütfen tanıdığınızı haberdar olduğunuzu düşünüyorsanız benimle iletişime geçin
Hayır olamaz, bundan emin olduğum için yazdım buraya daArkadaşınız sizinle iletişim kurmak istemiyor olabilir mi ? Niyetiniz ve amacınız bilinemeyeceği için, bu tür konularda yardım sanılan davranış kötülükte olabilir.
Adı soyadı lazımHayır olamaz, bundan emin olduğum için yazdım buraya da
Hayır olamaz, bundan emin olduğum için yazdım buraya da
Bunu yazmam doğru olmaz takdir edersiniz ki..... Tanıdığını düşünen olursa özelden bu mu diye sorar ben de o veya değil diyebilirimAdı soyadı lazım
Aktif olup olmadığını bilmiyorum çünkü hiçbir bilgi çıkmıyor araştırdığımda. Çok garip farkındayım ama durum buTur şirketi halen aktif mi ?
Aktif olup olmadığını bilmiyorum çünkü hiçbir bilgi çıkmıyor araştırdığımda. Çok garip farkındayım ama durum bu
Tabii ki görüştüm 8 yıllık arkadaşım kendisiSiz bu adamla yüz yüze görüştünüz mü ? Size verdiği bilgiler yanlış olabilir mi ?
Çok komikmiş bir daha olmasın lütfen. Çaresizlik nasıl bir duygu hiç yaşamamışsınız anlaşılan.
İyi de bu görseldeki olaydan farkınız nedir ayrıntı veremem aranızda tanıyan var mı nedir yaniÇok komikmiş bir daha olmasın lütfen. Çaresizlik nasıl bir duygu hiç yaşamamışsınız anlaşılan.
Tanıyor olsanız zaten bu bilgilerle aaa acaba şu kişi mi diye düşünürsünüz değil mi? Ben size bu kişiyi bulun demiyorum ki. Tanıdığınızı düşünüyosanız iletişime geçin diyorum.İyi de bu görseldeki olaydan farkınız nedir ayrıntı veremem aranızda tanıyan var mı nedir yanituhaf olan sizsiniz.
Çaresizce endişe etsem her bilgiyi verir bulmaya çalışırım kim nerden bilsin söylediğiniz kişiyi ayrıntı olmadan Vahiy mi inecek , sihirli küreye mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?