KAYIP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

istiranca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
43
-35
1
33
Merhaba arkadaşlar. Konu açma sebebim bir süredir haber alamadığım bir arkadaşımı belki bulurum diye umut etmem.

Söz konusu arkadaşım erkek. 8 ekim 2022den beri kayıp, yani bir yılı aşkın süredir. Kendisinin tur şirketi var. Çoğunluğu Rusya'dan olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist getiriyor. Ukrayna Savaşı başlayana kadar 1.5 yıl kadar Rusya'da yaşadı. Çok yakın bir doktor arkadaşı ile birlikte çoğunlukla Muğla'da kalıyor. Aslen Balıkesirli. Annesini 15 yıl kadar önce kaybetti.

Kendisi hakkında daha fazla ayrıntı veremiyorum...... Lütfen tanıdığınızı haberdar olduğunuzu düşünüyorsanız benimle iletişime geçin

Belki tanıyan biri çıkar...... Bir umut......

Tüm sosyal medya ağlarında fotoğraf telefon paylaşmanız lazım ki bulasınız. Böyle yazarsanız Sarı Çizmeli Mehmet Ağa oluyor.
Farkındayım ama bir yıl çok uzun bir süre siz de farkındasınızdır. Neler denediğimi tahmin bile edemezsiniz. Son bir çare olarak buraya yazdım

Arkadaşınız sizinle iletişim kurmak istemiyor olabilir mi ? Niyetiniz ve amacınız bilinemeyeceği için, bu tür konularda yardım sanılan davranış kötülükte olabilir.

Arkadaşınız sizinle iletişim kurmak istemiyor olabilir mi ? Niyetiniz ve amacınız bilinemeyeceği için, bu tür konularda yardım sanılan davranış kötülükte olabilir.
Hayır olamaz, bundan emin olduğum için yazdım buraya da

Çok komikmiş bir daha olmasın lütfen. Çaresizlik nasıl bir duygu hiç yaşamamışsınız anlaşılan.
İyi de bu görseldeki olaydan farkınız nedir ayrıntı veremem aranızda tanıyan var mı nedir yani tuhaf olan sizsiniz.
Çaresizce endişe etsem her bilgiyi verir bulmaya çalışırım kim nerden bilsin söylediğiniz kişiyi ayrıntı olmadan Vahiy mi inecek , sihirli küreye mi bakalım

Tanıyor olsanız zaten bu bilgilerle aaa acaba şu kişi mi diye düşünürsünüz değil mi? Ben size bu kişiyi bulun demiyorum ki. Tanıdığınızı düşünüyosanız iletişime geçin diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…