- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Evet hâlâ hiçbir haber yok. Ben Veli Eren'i o kadar icsellestirdim ki... hep aklımda. İyi ya da kötü bir haber çıkmadığı için minicik de olsa bir umut var içimde...gerçekçi düşündüğüm de ise hiç iyi düşünemiyorum malesef...Allah annesine sabır versin çok üzgünüm.Bu çocuk hala yok ya nasıl büyük acı. Artık yaşamadığını düşünüyorum ama onun bile bi izi çıkardı, Allah annesine sabır versin.
Aklın yolu bir... en son bir de karavan olayı çıktı.hepsi karavana biniyor ereni almıyorlar sözde yer yokmuş... sözde yemek almaya gitmişler döndüklerinde eren delikli koy'da yokmuş..Bir tane aklı başında arkadasi yokmuş bu çocuğu ortada bırakmışlar resmen.cok üzücü.Arkadaşlarının parmağı olduğu o kadar belli ki.. kimbilir kimin akrabalarıdır.
Biz de arkadasi yolda bırakmak yoktu eskiden.o yaşlarda bile arkadaşlarımızı koruyup kollayacak yapıda çocuklardık. Yeni nesil hiçbir konuda güven vermiyor.arkadaslari kayboldu bunlar gece kulubu gezmeye devam ettiler. İnşallah biri vicdana gelir de konuşur artik.Arkadaşlarının parmağı olduğu gün gibi açık. İnşallah bir an önce ne halt yediklerini itiraf ederler. Kızı erkeği kalmadı artık hiç birmiz güvende değiliz. Dünya çok b.ktan bir hal aldı
Biz de arkadasi yolda bırakmak yoktu eskiden.o yaşlarda bile arkadaşlarımızı koruyup kollayacak yapıda çocuklardık. Yeni nesil hiçbir konuda güven vermiyor.arkadaslari kayboldu bunlar gece kulubu gezmeye devam ettiler. İnşallah biri vicdana gelir de konuşur artik.
Bir yere 4 kişi gidip 3 kişi dönüyorsa şüpheye mahal yok .Bir şey yapmadılar ise mutlaka bilgileri vardır.Gormus ya da duymuşlardır.İnsan da vicdan olmayınca nice ana kuzuları böyle yok oluyor .Geride ciğeri yanan sevenleri kalıyorAklın yolu bir... en son bir de karavan olayı çıktı.hepsi karavana biniyor ereni almıyorlar sözde yer yokmuş... sözde yemek almaya gitmişler döndüklerinde eren delikli koy'da yokmuş..Bir tane aklı başında arkadasi yokmuş bu çocuğu ortada bırakmışlar resmen.cok üzücü.
Hem de ne partyler dönüyormuş...Veli Eren olayiyla öğrendim.Bizler de disco bar gezdik fakat bunlarinki ayrı bir kafa gerçekten...Veli Eren in kayboldugu koy ve cevresi rave partylerinin olduğu ayık kafayla dinlemenin bes para etmeyecegi muzikleri mdma atarak dinleyen genclerle dolu bi yer. Boyle deyince ne alakasi var diyen yalancı tayfayi bi kenara bırakacak olursak koca devlet de bildigi halde müdahale etmiyor o ortamlara, oysaki hicligin ortasinda yuzlerce araba sıcağın altinda duruyor ne amacla duruyor? biz ankarada tepede bi başımıza dursak polis gbt yapmaya gelir, allah askina kim öldürdüyse cocugu aynı şekilde devlete yakınlığı sayesinde samanalti ediliyor cok bariz. Bi ulkede birileri bulunamiyorsa birileri cok rahat hapisten cikiosa o ulkenin icisleri bakanina bi sormak lazim. Eskisinin malum tum criminallerle boy boy makaminda fotosu olmasi her seyi özetler nitelikte zaten. Yenisi bi sekilde cozmeli bu imaji yıkmak için. Su an eskisinin kurduğu illegal kumar agiyla mesguller hos polatgillerden sira gelince faili mechullere gecerler belki.
Zaten istense bulunurdu çocuk. Polis isterse ölü diri buluyor. İşin ucu başka yerlere çıkıyor dendi Müge Anlı bile bıraktı sonra. O ifade veren arkadaşları vs hepsi bile isteye bıraktı çocuğu orada. Karavanın sahibi tanıdık değil diye almamış çocuğu herkesi almış. Böyle bir şey mümkün değil,insan yabancı bile olsa tek başına bırakmaz çocuğu kumsaldaHem de ne partyler dönüyormuş...Veli Eren olayiyla öğrendim.Bizler de disco bar gezdik fakat bunlarinki ayrı bir kafa gerçekten...
ilk zamanlarda arkadaşlarının,mekan sahiplerinin, o partyleri duzenleyenlerin hepsini bizler didik didik ettik...Madde kullanimi,carpik iliskiler,hipnoz eden müzikler..Korkunç şeyler.. bunlar eğlence değil.Erenin masumiyetine konduramiyorum ben. deli zamanının cahilliğinin kurbanı olduğunu düşünüyorum.
arkadaşlarının birinin bir asirete mensup olduğu.. o aşiretten çok sayıda milletvekili olduğu da iddia edildi.Ama bu kadar basit olmamalı...koskoca evlattan tek bir iz yok.
Sadece 2 gün yayınlandı. Arkadaşları reşit değil dendi ama içlerinden sadece 1 tanesi 18 yaş altı.Ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum. Şahit yok ,görgü tanığı yok dedi kapatıldı konu. Sadece orada kamp yapan birisiyle röportaj yaptılar ve kapattılar.Müge anlı neden devam etmedi konuya ?
Tuaf ama ya bu çocuğun konusu ilgimi çekmişti bakmıştımSadece 2 gün yayınlandı. Arkadaşları reşit değil dendi ama içlerinden sadece 1 tanesi 18 yaş altı.Ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum. Şahit yok ,görgü tanığı yok dedi kapatıldı konu. Sadece orada kamp yapan birisiyle röportaj yaptılar ve kapattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?